مربای زرد آلو

مواد لازم :
زردآلو سفيد كمي سفت 3 كيلو
شكر 1/5 كيلو
آب 4 پيمانه
وانيل شكري 1/2 قاشق چايخوري
آب ليموي تازه 1/4 پيمانه

طرز تهيه :
ابتدا زرد آلو ها را شسته و آب آهك مطابق دستور صفحه 26 تهيه نموده , زرد الوها را بمدت هفت ساعت در اب آهك قرار داده سپس از آب آهك بيرون مي آرويم و چهار الي پنج بار آنها رشسته و بمدت يك ساعت در آب سرد قرار داده و آب آن را دو بار عوض نموده سپس آنها را پوست مي گيريم و از وسط طوري شكاف مي دهيم كه زرد آلو نصف شود . هسته آن را خارج كرده وبه مدت يك ساعت ديگر در آب سرد قرار مي دهيم. در اين فاصله شكر و آب را روي حرارت ملايم قرار داده تا قوام بيايد . زرد آلوها را در شربت قرار داده تا زماني كه كاملاً شربت قوام بياد و زدر آلوها پخته شوند و در آخر وانيل وآب ليمو را اضافه مي كنيم (زماني وانيل و آب ليمو را اضافه مي كنيم كه مربا آماده باشدو بيشتر از ده دقيقه روي حرارت نماند)