نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: طرز تهیه غذاهای محلی

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    طرز تهیه غذاهای محلی

    آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)
    20820262142541264637107236836169177252124


    مواد لازم براي خمير


    تخم مرغ 1 عدد

    نمک نصف قاشق چايخوري

    آب يک دوم پيمانه

    آرد 3 پيمانه


    مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)


    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    پياز رنده شده 1 عدد

    زرد چوبه مقداري

    نمک و فلفل به‏ ميزان لازم

    مواد لازم براي آش


    رب‏ گوجه‏فرنگي 2 قاشق‏غذاخوري

    کره 50 گرم

    آب 4 ليوان

    نخود 1 پيمانه

    جعفري و گشنيز براي تزيين

    نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوري

    سرکه يک چهارم پيمانه

    پياز نگيني 1 عدد
    1820818920919422012616921955245208181131205186
    طرز تهيه:


    طرزتهيه خمير:
    تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.

    طرز تهيه مواد مياني:
    گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.

    طرز تهيه گوشواره:
    خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

    طرز تهيه آش گوشواره:
    رب گوجه‏فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)
    انرژي کل: 2500 کيلو کالري
    ماهنامه دنياي تغذيه

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش کلم برگ (تبریز)

    10228132421320939199147202620811898131220
    مواد لازم:

    نخود یک دوم پیمانه

    لوبیا چیتی یک دوم پیمانه

    نمک، فلفل و ادویه مقداری

    عدس دو سوم پیمانه

    کلم برگ خرد شده 200 گرم


    پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری

    سیر داغ 1 قاشق سوپ خوری

    هویج نگینی خرد شده 3 عدد

    برگ کرفس 50 گرم

    رشته آش 200 گرم

    کشک یک دوم پیمانه


    روش تهیه:

    نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
    آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ وادویه درآش بریزید.
    حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
    اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
    در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.
    انرژی کل 1700 کیلوکالری
    ماهنامه ی دنیای تغذیه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش آلو (ساوه)

    305194265521620423520040532439917495177
    مواد لازم:


    پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری

    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

    نخود 100 گرم

    لوبیا چیتی 150 گرم

    آلوی بخارا 300 گرم

    رشته آش 200 گرم





    روش تهیه:

    پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید.
    سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.
    حالا آلوها را که یک ربع خیسانده اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.
    پس از آن که رشته ها نرم و آش لعاب دار شد، شعله را خاموش نمایید.
    انرژی کل 2000 کیلو کالری
    ماهنامه دنیای تغذیه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش سبزی (شیراز)

    107614722118514721521002501141989214211457
    این آش از دسته آش ‏های نذری در شیراز می ‏باشد که در ماه رمضان و تاسوعا، عاشورا به عنوان نذر پخته می ‏شود.


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    گوشت سردست گوسفندی با استخوان 500 گرم

    سبزی (تره، ترخون، شوید) 400 گرم

    نخود 100 گرم

    عدس 100 گرم

    لوبیا قرمز 100 گرم
    برنج 100 گرم

    پیاز 1 عدد



    پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم

    ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    * حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده و مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
    * گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می ‏دهیم تا کاملاً پخته شود.
    * برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.
    * گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان‏ های آن ‏را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.
    * نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید.
    * سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.
    انرژی کل: 2300 کیلو کالری
    ماهنامه ی دنیای تغذیه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش ماستی (سبزوار)
    16318973455463968316247209177718321333


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


    ماست پُرچرب 500 گرم

    رشته 200 گرم

    اسفناج یا برگ چغندر 500 گرم

    تره 150 گرم

    نعنا 50 گرم

    نمک و فلفل به ‏میزان لازم

    طرز تهیه:


    اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم‏ پز کنید.
    سپس رشته را به آن اضافه کنید.
    بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.
    سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
    این آش به ‏صورت سرد سرو می ‏شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.
    انرژی کل: 1250 کیلو کالری
    ماهنامه ی دنیای تغذیه

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش قليه (گيلان)

    2471162108324712771611728366158220177175110مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    گوشت چرخ‏ کرده 200 گرم

    پياز رنده شده 1 عدد

    لوبيا سفيد 130 گرم

    نخود 100 گرم

    هويج نگيني 3 عدد

    کشمش پلويي 150 گرم

    قيصي 8 عدد
    چغندر 1 عدد

    سبزي* 500 گرم

    آرد برنج 100 گرم

    شکر 3 قاشق‏ غذاخوري

    سرکه 3 قاشق غذاخوري

    آبغوره يک دوم ليوان
    نمک، فلفل به ميزان لازم

    نعنا داغ به ميزان لازم

    *خالولش، نعنا، تره، جعفري، گشنيز

    طرز تهيه:

    * نخود و لوبيا را که از شب قبل خيس کرده‏ ايد با 1 ليتر آب و کمي نمک روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
    * سپس آرد برنج را با 1 پيمانه آب مخلوط نموده و به لوبيا اضافه کنيد.
    * هويج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگيني خرد کنيد و به آش اضافه نماييد.
    * گوشت چرخ‏ کرده را با 1 عدد پياز رنده شده ورز دهيد و کمي فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکي آماده کنيد و به همراه سبزي به آش بيفزاييد.
    * قيصي و کشمش را نيم ساعت خيس کنيد. قيصي را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهيد و در آش بريزيد.
    * سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنيد و به آش اضافه کنيد.
    * در آخر نمک و فلفل را نيز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشيد و مطابق تصوير روي آن را تزيين نماييد.
    انرژي کل: 2900 کيلو کالري
    ماهنامه ي دنياي تغذيه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    پیش فرض

    آش بادمجان (ملاير)
    4916421934207240181181562592215191764164


    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:


    کشک 200 گرم
    بادمجان 1 کيلو گرم
    لوبيا‏ سفيد 100 گرم
    لوبيا چيتي 100 گرم
    لوبيا قرمز 100 گرم
    نخود 80 گرم
    بلغور گندم 250 گرم
    گوشت گوسفندی 300 گرم
    نمک ، فلفل ‏سياه، ‏زرد چوبه به ميزان لازم
    آب 2 ليتر
    روغن 100 گرم
    نعناداغ 1 قاشق سوپ‏ خوري
    سیرداغ 1 قاشق غذاخوري
    پیازداغ 4 قاشق غذاخوري(3عدد)

    طرز تهيه:

    گوشت را با يک عدد پياز خام و يک ليتر آب وفلفل روي حرارت مي‏ گذاريم تا کاملاً پخته شود.
    سپس گوشت را خارج نموده و ريش ريش مي‏ کنيم.
    حبوبات (نخود و لوبيا) را که از شب قبل خيس کرده‏ ايم با مقداري نمک به آب گوشت اضافه مي‏ کنيم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه مي ‏کنيم تا لعاب بدهد.
    بادمجان‏ ها را پوست گرفته و خرد مي ‏کنيم و با مقداري روغن، سرخ کرده، کمي زردچوبه به آن افزوده و بعد به حبوبات اضافه مي ‏کنيم.
    بعد از چند جوش نيمي از پياز داغ و سير داغ و نعنا داغ را به همراه گوشت ريش شده به آش مي ‏افزائيم.
    وقتي آش‏ جا افتاده و لعاب دار شد، کشک را اضافه نموده هم زده و شعله را خاموش مي ‏کنيم.
    آش را داخل ظرف کشيده و روي آن را با پياز داغ، نعنا داغ، سير داغ و کشک تزيين مي ‏کنيم.
    انرژي کل: 4300 کيلو کالري
    ماهنامه ي دنياي تغذيه
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/