نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: زوج خوشبخت

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    12,680
    تشکر تشکر شده 
    7,551
    تشکر شده در
    3,656 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3150
    Array

زوج خوشبخت

زوج خوشبخت و موفقی را در این میشناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، زندگیشان ادامه دارد و هیچوقت هم با هم دعوا و بزنبزن نمیکنند!!!
    یک روز از این زوج موفق سوال کردم:دلیل موفقیت شما در چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید!!؟
    آقاهه پاسخ داد: ببین جانم!، من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم!
    گفتم: چه خوب! آفرین! زندهباد رفیق! تو آبروی همهی ما مردها را خریدهای! من بهت افتخار میکنم. حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟
    آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم بگیره، مسائل بیاهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفتوآمد کنیم
    گفتم: اِ!!! من که رسما هنگ کردم رفیق!پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر میدی، چی هست!!؟
    آقاهه گفت: من در مورد مسائل کلان بین المللی، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم!!!
    وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای

چون خدا همیشه دو دستش پره

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mozhgan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)