نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چگونگي شکل گيري ماه کشف شد!

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

چگونگي شکل گيري ماه کشف شد!

d gdtudtyfull moon1304093307ماه، درخشان ترين جرم نوراني در آسمان شب است، انسان روي ماه قدم گذاشته است، مردم آهنگها و شعر هاي زيادي را در وصف ماه سروده اند و امروز، منجمان ديدگاه هاي جديدي درباره چگونگي تشكيل آن و اين که چه چيزي آن را منحصر به فرد مي سازد ارائه داده اند.

بر اساس اطلاعات جديدي که از ماه به دست آمده، اگر ديگر سيارات به اندازه ذره اي از شکل امروزي بزرگتر بودند ديگر زميني وجود نداشت که ماه را به خاطر زيباييش تحسين کنيم، همچنين در سيستم خورشيدي ما هيچ قمري بدين نوع که ماه شکل گرفته، وجود ندارد.

منجمان از تلسکوپ اسپيترز براي جست‌وجوي يک خوشه 500 ستاره‌يي استفاده كردند تا مدرکي براي برخوردي که ماه را ايجاد کند يافته اند.

اين تلسکوپ که از امواج مادون قرمز براي جست‌وجوي خود بهره مي برد اين امکان را به محققان مي دهد که ابرهاي گرد و خاک را که از تصادف هاي عظيم پديد آمده را بيابند سطح اين گرد و غبار ها از ستاره اصلي نور گرفته و گرم مي شوند محققان فرض مي کنند که 5 تا 10 درصد تمام قمرها به طريقي مشابه قمر زمين شکل گرفته است.

البته قمر زمين 30 تا 50 مليون سال بعد از خورشيد شکل گرفته است. زماني که شي‌اي به اندازه مريخ به زمين برخورد کرد يک ابر عظيم از گرد و خاک آزاد شد که ماه را شکل داد.

اگر اين نظريه درست باشد بايد مقداري از اين گرد و غبار در فضا باقي بماند که تلسکوپ اسپيتزر به طور غير مستقيم نشانه هايي از اين گرد و غبار يافته است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)