حسگر میدان مغناطیسی در دانشگاه صنعتی شریف تولید شد محققان آزمایشگاه ادوات و مدارهای ابررسانای دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت حسگر میدان مغناطیسی برای کاربردهای ژئو فیزیکی شدند.
به گزارش سرویس علم و فن آوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر مهدی فردمنش عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف در این باره گفت: حسگر میدان مغناطیسی فلاکس گیت با حساسیت بسیار بالا در این دانشگاه طراحی و ساخته شد.
وی به جزئیات این حسگر اشاره کرد و اظهار داشت: این حسگر قادر به اندازه گیری میدانهای مغناطیسی بسیار ضعیف تا حدود میدان مغناطیسی قلب انسان است ولی عموما برای انجام حفاظت مغناطیسی، تست های غیر مخرب، تشخیص عبور اجسام مغناطیسی به واسطه تغییر در میدان مغناطیسی زمین و کاربردهای ژئوفیزیکی به کار گرفته می شود.
فردمنش با تاکید بر اینکه در این پروژه نمونه ساخته شده این سنسور برای ساخت "شیلد" مغناطیسی فعال برای اندازه گیری میدان مغناطیسی قلب انسان توسط حسگر اسکویید به کار گرفته می شود گفت: در ساخت این نمونه کلیه استانداردهای تجهیزات الکترونیکی سیستم های نویز پایین در نظر گرفته شده و به همین دلیل این حسگر از دقت بسیار بالای کاربردی برخوردار است.
به گفته وی این حسگر با نام فلاکس گیت با حساسیت در حد پیکوتسلا تولید شده است
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)