نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: طرز تهیه چند نوع کارامل

  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    طرز تهیه چند نوع کارامل

    بستنی با کارامل
    مواد لازم :

    شير هموژنيزه 0.5 ليتر
    شكر 1 فنجان
    آب 2 فنجان
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    بستني 1 فنجان
    كارامل 3 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :

    در مايه شير و تخم مرغ بستني ساده مي توان 2 تا 3 قاشق شربت كارامل بريزيم و مخلوط كنيم بعد بگذاريم تا بسته شود . مي توانيد وقتي بستني بسته شد , آن را در ظرفي بريزيد و رويش را شربت كارامل خيلي غليظ بدهيم . در اين صورت در مايه شير بايد 2 قاشق شكر كمتر ريخت .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    کارامل پرتقال
    مواد لازم :

    شكر (براي كارامل كردن ) 3 قاشق سوپخوري
    تخم مرغ 5 عدد
    پودر قند 1 پيمانه
    وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
    پرتقال بزرگ 4 عدد
    خامه شيرين براي تزئين مقداري

    طرز تهيه :
    فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن نموده ، شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده سپس كناز مي گذاريم . تخم مرغ ها را همراه با پودر قند و وانيل با چنگال زده بحدي كه فقط مخلوط شود . سپس آب پرتقال ها را گرفته و روي آن ريخته خوب با قاشق مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده در ظرفي كه شكر را كارامل كرده ايم ، مي ريزيم . در سيني فر مقداري آب ريخته و ظرف كرم كارامل را در آن قرار داده و در اولين طبقه فر يمدتي ك ساعت بماند . پس از آن از فر درآورده ، اطراف آن را نوك چاقو از ظرف جدا كنيد و تكان كوچكي به ظرف بدهيد . تا اطراف كرم از ظرف جدا شود . كرم كارامل را پس از خنك شدن بمدت بيست و چهارساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ سرد شود . اگر كرم كارامل را در ظرف پيركس تهيه نموده ايد ، روي آن را با خامه تزئين كنيد . در غير اينصورت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و روي آن را خامه تزئين كنيد


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #3
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    کرم کارامل

    مواد لازم :

    تخم مرغ 6 عدد
    شكر 2/3 پيمانه
    نمك 1/8 قاشق چايخوري
    شير داغ 3/4 -3 پيمانه
    وانيل شكري 1/2 قاشق چايخوري
    شكر 1/2 پيمانه براي ته ظرف

    طرز تهيه :
    فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن كنيد . تخم مرغ ها را با دو سوم پيمانه شكر و نمك مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. به تدريج شير داغ و وانيل ارا اضافه كنيد . يك دوم پيمانه شكر را در قالب ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد . دائماَ هم بزنيد تا ذوب شود و رنگ آن طلائي گردد. سپس قالب را از روي حرارت برداريد . ظرف را تكان دهيد تا ديوارهاي قالب به كارامل آغشته شود . در صورتيكه بخواهيد كرم كارامل را در ظرفهاي يكنفره تهيه نمائيد . كارامل آماده را ته ظفهاي يكنفره ريخته ، سپس مايهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بريزيد. پس از آن ، در ظرف بزرگي كه مقداري آب در آن ريخته اند ، بگذاريد و به مدت يك ساعت در كف فر قرار دهيد . پس از يك ساعت از فر بيرن آورده با كمك يك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم مي گردانيد و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولي كرم را ار قالب بيرون نياوريد . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الي دوازه ساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف ديگري برگردانيد . مجدداَ در يخچال قرار داده دو الي سه ساعت ديگر بماند ، سپس سرو نمائيد.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #4
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    کیک کارامل و گردو
    مواد لازم :

    بيكينگ پودر 2 قاشق سوپخوري
    آب انگور 6 قاشق سوپخوري
    آرد 60 گرم حدود 1/2 پيمانه
    نمك 1/8 قاشق چايخوري
    كره 1/3 پيمانه
    بيسكويت 100 گرم
    مغز گردو 200 گرم
    شكر 2/3 پيمانه
    تخم مرغ 8 عدد

    مواد لازم کرم کیک :
    شكلات تخته اي رنده شده مقداري
    نشاسته 1/3 پيمانه
    شير 3 پيمانه سرپر
    مغز گردو 100 گرم
    آب جوش 4 قاشق سوپخوري
    شكر 1 پيمانه
    كره 1/2-1 پيمانه
    وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
    نمك 1/8 قاشق چايخوري
    پودر قند 2/3 پيمانه

    طرز تهيه :
    فر را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد . كره را ذوب كنيد و بگذاريد خنك شود . بيسكويتها را خرد كنيد و گردوها را آسياب كنيد . زرده و نيمي از شكر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم رنگ و سفيد در آيد . سفيدة تخم مرغ ها را با نمك بزنيد تا سفت شود . كم كم به آن باقيمانده شكر را اضافه نمائيد . سپس اين مواد را به زردة تخم مرغ افزوده , كره ذوب شده را نيز مخلوط كنيد. آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيدو به تخم مرغ ها اضافه كرده سپس بيسكويتهاي خرد شده و گردوها را نيز افزوده و هم بزنيد . كف قالب گردي به قط 25 سانتي متر را با كاغذ روغني چرب شده بپوشانيد . خمير را داخل آن ريخته و در طبقه وسط فر به مدت 35 الي 45 دقييقه بپزيد . از فر بيرون آورده و بگذاريد بماند تا كاملاً سر شود . سپس آن را به 3 لايه تقسيم كنيد و هر لايه را به 2 قاشق سوپخوري آب انگور آغشته كنيد.
    طرز تهيه کرم کیک :
    ابتدا كارامل را درست كنيد . شكر را در يك ظرف در دماي ملايم ذوب كنيد گاهي ظرف را تكان دهيد تا شكر ها به رنگ اي روشن در آيد . از روي شعله برداشته فوراً آب جوش را اضافه نمائيد . 12 عدد از نيمه گردو را از داخل اين كارامل با چنگال عبور دهيد و به كارامل آغشته كنيد در يك سيني چرب شده بگذاريد تا سرد شود . باقي گردوها را خرد كنيد و در ظرفي بدون روغن تف دهيد سپس بگذاريد خنك شود. 6 قاشق از شير برداشته و نشاسته را در آن حل نمائيد . سپس باقي شير را با مقداري نمك و وانيل شكري به نشاسته اضافه كنيد و كمي روي حرارت ملايم آن را به هم بزنيد . سپس كارامل را به آن افزوده و مخلوط نمائيد از روي حرارت برداريد . كره را همراه با پودر قند با همزن برقي بزنيد تا به صورت كرم سفيد رنگ در آيد و سپس قاشق قاشق از مخلوط كارامل به آن اضافه نمائيد و با قاشق مخلوط نمائيد . به هر لايه از كيك از كرم آماده شده بزنيد . سه لايه را روي هم بچينيد , مقداري ازكرم را به كناره هاي كيك بماليد و در صورت دلخواه كناره هاي كيك را با گردوهاي تف داده شده تزئين كنيد . با باقيمانده كرم روي كيك را شكوفه بزنيد و روي شكوفه ها را از گردوهاي آغشته به كارامل بچينيد .


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #5
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    كارامل شكلاتي مكزيكي
    مواد لازم براي 4 نفر:

    120 گرم شكر
    2 قاشق غذاخوري آب
    نصف يك عدد آب ليمو ترش
    280 ميلي ليتر شير( پاستوريزه)
    60 گرم شكلات
    يك تكه دارچين نكوبيده
    يك عدد تخم مرغ
    2 عدد زرده تخم مرغ
    4 قاشق غذاخوري يا60گرم شكر

    طرز تهيه:
    120 گرم شكر را با آب و آب ليمو ترش در قابلمه كوچك ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود. گاهي تابه را حركت مي دهيم ، ولي به هيچ وجه هم نمي زنيم و مي گذاريم بجوشد و به رنگ كاراملي دربيايد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد يا350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم. قالب را با كارامل مي پوشانيم، به اين ترتيب كه كارامل را داخل قالب ريخته و تكان مي دهيم تا يك لايه از آن داخل قالب را بپوشاند و مي گذاريم تا خنك شود.
    شكلات را خرد كرده و داخل شيرمي ريزيم. سپس روي حرارت مي گذاريم تا شكلات حل شود. بعد دارچين را هم اضافه مي كنيم. يك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقي مانده ي شكر به هم مي زنيم، سپس دارچين نكوبيده را از داخل شير بيرون مي آوريم و شير گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه مي كنيم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ريخته و به صورت بن ماري* داخل فرمي گذاريم كه 20 تا 30 دقيقه بماند يا تا وقتي كه وسط دسرما خيلي كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، مي گذاريم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت مي گذاريم در يخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر مي گردانيم. كافي است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنيم و كمي قالب را تكان دهيم تا دسر به راحتي بيرون بيايد.
    * بن ماري: گرم كردن و حل كردن مواد غذايي روي بخار آب را طريقه بن ماري مي گويند. به عنوان مثال : محتوي ظرف غذا را در ظرف آبي قرار داده و آن را روي حرارت اجاق قرارمي دهيم تا آب آرام آرام بجوشد و غذاي سرد به اين وسيله گرم شود و اين بهترين و بهداشتي ترين روش براي گرم كردن غذا و حل كردن شكلات مي باشد.
    در طرز تهيه اين دسر هم آمده است كه قالب محتوي مواد دسر را در يك ظرف آب گرم قرار داده و در فرمي گذاريم تا به روش بن ماري تهيه شود.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #6
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    دسر بسکویت با کارامل

    مواد لازم:
    کرم
    کارامل=1 پاکت
    دریم ویپ=2 پاکت
    خامه=1 پاکت
    پنیر خامه ای=2 عدد
    شیر سرد=1 لیوان
    بسکویت ساده=1 بسته
    طرز تهیه:
    بسکویت ها را در شیر می زنیم تا خیس شود و در ظرف مرتب کنار هم می چینیم تا وقتیکه سه طبقه روی هم چیدیم. سپس کمی از شیر را روی آن می ریزیم. کرم کارامل و دریم ویپ و خامه و 1 لیوان شیر مایع را خوب با هم مخلوط می کنیم. پنیر را به آن اضافه کرده و مواد را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط می کنیم.سپس مواد بدست آمده را روی بسکویت ها می ریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم. ظرف شیرینی را به مدت 1 ساعت در فریزر می گذاریم تا منجمد شود. سپس از فریزر خارج کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم و بعد صرف می کنیم.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #7
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    دسر كارامل
    موادلازم:(براي 3)
    كارامل= 1 بسته
    خامه زده شده= 3قاشق غذا خوري
    شير= 2 ليوان
    شكر= 4قاشق غذا خوري
    زغفران= كمي
    طرز تهيه:
    ابتدا شير وكارامل را باهم مخلوط ميكنيم و مي گذاريم به جوش آيدبهد كارامل را اضافه كرده و مي گذاريم يك قل بزندكارامل در ظرف دلخواهدرون يخچال مي گذاريم تا سفت و خنك شود بعد از اينكه خنك شدكارامل و خامه زده شده وزعفران را در ميكسرمي ريزيم تا خوب مخلوط شود بعد از اينكه مخلوط شد دوباره انرا در ظرف مي ريزيم واين بار درون فريزر قار مي دهيم بعد يك ساعت
    دسر را از فريزر خارج و به مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #8
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    کرم کارامل با طعمی متفاوت و سنتی (کرم کارامل با گلاب)




    مواد لازم برای 4 نفر :
    مواد لازم برای تهیه سس کارامل
    شکر ..................نصف پیمانه
    آب ....................دو قاشق غذاخوری


    مواد لازم برای تهیه کرم :
    شیر .................دو پیمانه(ترجیحاً پرجرب)
    شکر ................نصف پیمانه
    تخم مرغ کامل..... دو عدد
    زرده تخم مرغ.......2 عدد
    وانیل................. یک هشتم(8/1) قاشق چایخوری
    گلاب ................3 تا 4 قاشق غذاخوری



    طرز تهیه :
    قالب مورد نظرتان را که باید مقاوم به حرارت باشد آماده کرده و دم دست بکذارید.

    برای تهیه سس کارامل آب و شکر را داخل تابه مناسبی ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. وقتی شکر از کناره های ظرف شروع به ذوب شدن کرد به کمک یک قاشق چوبی به آرامی کمی آن را مخلوط کنید تا همه قسمتها یکنواخت ذوب شود. وقتی شکر کاراملیزه شده و رنگ آن دلخواه شما بود آن را از روی حرارت برداشته و به صورت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید.
    قالبهای محتوی سس کارامل را در تابه یا سینی لبه دار مناسبی بگذارید.
    برای تهیه کرم، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی شعله متوسط قرار دهید تا شیر داغ شده و شکر کاملاً در آن حل شود سپس از روی حرارت بردارید. (دقت کنید که شیر نباید بجوشد)
    در یک ظرف دیگر تخم مرغ ، وانیل و گلاب را مخلوط کرده و با همزن چند دقیقه بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. حدود یک چهارم پیمانه از شیر گرم را در حال هم زدن مواد به تخم مرغها اضافه کنید و بعد این مخلوط را داخل ظرف شیر برگردانید و یک دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
    کرم آماده شده را داخل قالب ها ریخته و سپس داخل تابه به مقدار کافی آب بریزید تا حدی که آب تقریباً نیمی از قالب ها را احاطه کند.
    کرم کارمل را در طبقه وسط فری که قبلا یا دمای 180 درجه گرم شده است به مدت 45 دقیقه بپزید. بعد از این مدت دسر را از فر خارج کرده و خنک کنید.

    هنگام سرو اطراف کرم را با کارد تیز و لبه نازکی از دیواره ظرف جدا کرده و بعد در ظرف مورد نظر برگردانید.

    نکات :
    * به جای وانیل می توانید از یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مایع نیز استفاده کنید.
    **اگر با برگرداندن دسر مشکل دارید می توانید چند ثانیه آن را در ماکروویو قرار دهید تا شل شود و سپس آن را برگردانید. البته به شرطی که قبل از سرو فرصت کافی برای خنک کردن مجدد دسر داشته باشید.
    ***این دسر عطر و طعمی بسیار مطلوب و دلپذیر دارد و تهیه آن را به تمام دوستان به خصوص اگر به بوی تخم مرغ در کرم کارامل حساس هستند توصیه می کنیم .


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #9
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    کارمل بستنی

    مواد لازم:
    شکر=350 گرم
    شیر=یک لیتر

    350 گرم شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا شکراب شود و به رنگ طلایی(کارامل)در اید.سپس شیر را به ان اضافه می کنیم تا یک جوش بزند و کارامل حل شود اکنون انرا از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم گرم و یا خنک شود اگر بخواهیم کارمل ساده تهیه کنیم به جای شیر از اب استفاده می کنیم اگر شکر زیاد روی حرارت بماند می سوزد حرارت باید کم باشد.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/