نکات کلیدی برای پرورش گیاهان آپارتمانی

نگهداری از گیاهان گلدانی و پاسیویی نیز بسیار مهم است. سعی کنید به هنگام استفاده از اسپری‌های حشره‌کش روی گیاهان و گل‌های آپارتمانی خود پارچه سبک انداخته تا مانع از مرگ دردآور آنها شوید. اگر در پای گل‌های حساس و حتی پاسیوی خود نشانه‌هایی از علف‌های هرز مشاهده کردید، هرگز بی‌تفاوت نباشید چون آنها موجب مرگ سریع گیاهانتان خواهند شد...
nokate20kelidi2020parvaresh20giahan

در این صورت از آب دادن به گیاه خود فعلاً خودداری کرده و به محض مشاهده کامل این علف‌های هرز مقداری مایع علف‌کش جلبک یا خزه دریایی خریداری کرده و پس از مخلوط کردن آن با مقدار مناسبی ‌آب، مخلوط را به زیر گیاه ریخته و به زودی شاهد مرگ علف‌های هرز خواهید بود. اگر در منزل خود پاسیو دارید، توجه کنید که قسمت نورگیر آن همیشه تمیز باشد و هر از چند گاهی سری به پشت‌بام زده و شیشه نورگیر را کاملاً تمیز کنید تا نور کافی به گیاهان پاسیو برسد. آنهایی که در منزل خود پاسیو دارند همواره به میزان رطوبت نسبی‌ خاک توجه کنند چون خشک ماندن طولانی‌ مدت خاک، بازگرداندن گیاه به شادابی‌ اولیه را مشکل خواهد کرد.
یکی از مشکلات دیگری که در مهندسی پرورش گیاهان آپارتمانی با آن مواجه می‌شوید، عدم استفاده صحیح از ابزارآلات باغبانی به هنگام منتقل‌کردن گیاه از گلدان به پاسیو و فراهم کردن امکان رشد بهتر آن است. در این خصوص حتماً با استفاده از بیلچه کوچک و با درنظرگرفتن فاصله لبه تیز آن با ساقه و ریشه گیاه اقدام به خاکبرداری از گلدان کنید چون در صورت وارد آمدن ضربه به ریشه یا ساقه، رشد گیاه در پاسیو راحت و با سرعت طبیعی نخواهد بود. اگر در پاسیوی خود گیاهی دارید که رشد قابل توجهی داشته هرگز آن را به حال خود رها نکرده و با استفاده از ریسمانی محکم و اتصال ملایم آن با گیاه، ادامه رشد آن را آسان‌تر کنید.