سكنجبينمواد لازم:
- شكر 3 كيلو
- نعناع 2 كيلو
- سركه 0.5 تا 1 پيمانه
- گلاب كمي
طرز تهيه:
شكر را با آب به اندازه كافي مي جوشانيم و صاف مي كنيم. نعناع را پاك كرده و مي شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي كنيم و با نخ يا چوب مي بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.
موارد مورد توجه:
- سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
- در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)