آبگوشت ساده سنتی

مواد لازم

گوشت با استخوان و دنبه 500 گرم


ُسیب زمینی کوچک سه عدد

رب گوجه زرد چوبه و نمک از هر کدام مقداری

نخود و لوبیا از هر کدام 100 گرم






پیاز دو عدد
روش تهیه










ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد

سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد

سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد

اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است.
نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود .