نکاتی برای اسپاگتی یا ماکارونی ماکارونی یا اسپاگتی از غذاهای ملی ایتالیائی‌ها و مانند برنج در ایران غذای روزانه اغلب خانوادهای آن کشور است همان‌طور که در طبخ برنج دقت کافی لازم است تا نتیجه مطلوب به‌دست آید برای طبخ ماکارونی نیز باید دقت نمود که بعد از طبخ خرد نشود و نرم و لطیف و بدون چسبندگی تهیه گردد.
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم بر روی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتی‌که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می‌ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
اسپاگتی یا ماکارونی را ممکن است با انواع سس و پنیر رنده شده بدون گوشت مصرف نمود.
با انواع ماکارونی می‌توان پنیر مصرف کنیم و معمولاً پنیری که به مصرف ماکارونی می‌رسد، هلندی یا گرویر رنده شده است.
__________________
553198xex