یک نوع پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی:مواد لازم:
تخم مرغ دو عدد/روغن مایع 4قاشق سوپ خوری/ماست غلیظ نصف لیوان/شیر نصف لیوان/جوش شیرین نصف قاشق مربا خوری/نمک یک قاشق چای خوری/ارد گندم نیم کیلو
(یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)
طرز تهیه:تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.
مواد لازم برای مایه پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 350گرم/پیاز سرخ شده 2تا 3قاشق سوپ خوری/جعفری ریز شده 2قاشق سوپ خوری/تخم مرغ سفت و ریز شده 2عدد/رب گوجه فرنگی 2تا 3قاشق غذا خوری/نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.
__________________________________________________ __________________
__________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)