نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: اظهار همدردی با یادگار امام ره

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

اظهار همدردی با یادگار امام ره

آيت الله جوادى آملى:
    حوادث ۱۴ خرداد ظلم آشكار به بيت امام بود
    . آيت الله جوادى آملى حواشى مراسم ۱۴ خرداد در سالگرد حضرت امام(ره) را محكوم كرد. آيت الله جوادى آملى با محكوم كردن توهين به يادگار امام اظهار كرد: شما را به صبر و استقامت توصيه مى كنم، من لحظه اى كه در تلويزيون آن توهين هاى جمع اندك را ملاحظه كردم از صميم قلب براى شما دعا كردم. وى با اشاره به فرازى از صحيفه سجاديه در دعاى ۳۸ كه حضرت مى فرمايند؛ «اللهم انى اعتذراليك من مظلوم ظلم بحضرتى فلم انصره،خداوندا عذر؛ مى خواهم درباره مظلومى كه در حضور من مورد ستم واقع شده من او را يارى نكرده باشم» افزود: آن چه آن روز واقع شد ظلمى آشكار بود كه به امام و بيت امام رواداشته شد. در پايان حجت الاسلام و المسلمين سيدحسن خمينى را به شرح صدر توصيه كرد و گفت: دل خودرا وسيع گردانيد، منتظر لطف خداوند باشيد و توكل خويش را جز به خداوند متعال متوجه نقطه اى ديگر نگردانيد كه خداوند متعال بهترين مددكار است.

منبع روزنامه ابرار

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

ابراز تاسف آيت الله صافى گلپايگانى از اهانت به يادگار امام (ره)
    آيت الله العظمى صافى گلپايگانى با اشاره به برخى بى اخلاقى ها كه درسالروز رحلت بنيانگذار جمهورى اسلامى اتفاق افتاد، گفت: در زمانى كه ما به اتحاد و همدلى و يگانگى احتياج داريم و بايد همه با رعايت تقوا و موازين اخلاقى و پايبندى به اصول و ارزش هاى اوليه انقلاب، ميراث شهيدان را كه همان نظام اسلامى است پاسدارى نماييم، متأسفانه بعضى از اشخاص كارهايى نسنجيده و غيراخلاقى انجام مى دهند كه به اتحاد و يكپارچگى مردم ضرر مى رسانند.
    به گزارش ايسنا، آيت الله العظمى صافى گلپايگانى تاكيد كرد: اهانتى كه به جناب آقاى حاج سيدحسن خمينى شد، موجب تأثر و تأسف اينجانب گرديد كه مسئولان محترم نظام بايد آن را جبران نموده و به عاملين آن تذكر دهند كه همه و همه؛ به خصوص رسانه ها و جرايد و به ويژه صدا و سيما در اين شرايط حساس بايد كارى كنند كه مردم به نظام اسلامى اميدوارتر از گذشته شوند و در صدد حل مشكلات كشور و مردم باشند و احترام بيت امام را بيش از گذشته رعايت نمايند.

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)