نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: ويروس رايانه چهل ساله شد!

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

پیش فرض ويروس رايانه چهل ساله شد!

براي بسياري سوال است كه اولين ويروس رايانه‌يي چه بوده است. اولين ويروس در سال 1971 به وجود آمد و به «كريپر (Creeper)» موسوم شد.

برجسته‌ترين اثرجانبي كريپر پيامي بود كه روي صفحه دستگاه‌هايي كه وارد شده بود مي‌نوشت:«من كريپر هستم،‌ اگر مي‌تواني مرا بگير!»
    virus1

اين ويروس آغازگر جنگي ديجيتالي شد كه امروز با آن زندگي مي‌كنيم. در حالي كه شركت‌ها روز به روز در حال تلاش براي تقويت رخنه‌هاي سيستم‌هاي اجرايي خود هستند، سازندگان بدافزارها و كدهاي مخرب نيز براي بهره‌گيري از آنها به سختي تلاش مي‌كنند.

ميزان ويروس‌ها از 1300 در سال 1990 به 200 ميليون در حال حاضر در تارنماها رسيده كه نشانگر پيشرفت تصاعدي فناوري است.

همزمان با ميزان ويروس‌ها، طبيعت آنها نيز تغيير كرده‌است. ويروس‌هاي اوليه تنها براي آزار كاربر بوده و معمولا براي نشان دادن توانايي طراح آن بوجود مي‌آمد. نمونه‌هاي كنوني معمولا با ذهنيت خرابكارانه ديگري طراحي شده و عموما به منظور دزدي براي ساخت بوت‌نت يا شبكه روباتي هستند.

اولين ويروسي كه واقعا از پتانسيل تجاري ويروس بهره‌برداري كرد ويروس مليسا بود كه در سال 1999 شايع شد. اولين ويروس سازنده بوت‌نت نيز در سال 2005 شايع شد كه MyTob نام داشت.
    منبع: کنجکاو
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)