نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مرورگر فایر فاکس - Mozilla Frefax

  1. #1
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    پیش فرض مرورگر فایر فاکس - Mozilla Frefax

    همان طور که مشاهده ميکنيد فايرفاکس به تدريج از سال 2005 تا سال 2008 مسيري صعودي را پيموده است و کاربرانش روز به روز اضافه ميشود ولي تحقيقات نشان داده است که درحال حاضر مرورگري با نام کروم ساخت شرکت گوگل بسياري از اين کاربران را به سمت خودش کشانده است و به گونه اي ميتوان گفت که کروم درحال حاضر از فايرفاکس پيشي گرفته است!

    فايرفاکس براي لينوکس يا …؟

    مشکل ديگري که فايرفاکس را درابتدا با چالشي بزرگ درگير کرد ، اين بود که فايرفاکس نخست براي لينوکس ساخته شده بود ولي بعد از مدتي تصميم گرفت براي سيستم عامل هاي مختلف از جمله ويندوز آماده خدمت شود ، همين امر باعث شد که مدتي فايرفاکس و کاربرانش در سرگرداني باقي بمانند ولي به سرعت فايرفاکس اين مشکل را به هر صورتي که بود برطرف کرد ، از عوامل اصلي اين که فايرفاکس سريعا اقدام به اين عمل کرد اين بود که هر روز کاربران بيش تري را از دست ميداد لذا سريعا شروع به حل اين مشکل کرد .

    اضافه شدن افزونه‌هاي پرتقاضا به فايرفاکس :

    بسيار از کاربران خواهان اضافه شدن افزونه هاي پرطرفدار و کاربردي به فايرفاکس هستند ، درابتدا بايد عرض کنم که افزونه يا همان پلاگين به فايرفاکس متصل ميشوند و کار هاي مختلفي بنا بر نياز کاربر انجام ميدهند.

    از نظر عوامل سازنده فايرفاکس اضافه کردن اين افزونه ها باعث سنگيني نرم افزار شده و مغاير با شعار آن ها يعني فايرفاکس سبک است ،البته بيشتر اين افزونه‌ها و قابليت‌هاي بسيار ديگر مستقيماً قابل بارگيري و نصب روي فايرفاکس‌اند ولي تمام کاربران خواهان اين روش نصب نيستند، و ترجيح مي‌دهند تمام اين قابليت‌ها را در کنار نرم‌افزار اصلي داشته‌باشند.
    در حال حاظر هزاران افزونه براي فايرفاکس ساخته و طراحي شده است که اگر تنها نيمي از آن ها به فايرفاکس افزوده شوند حجم آن را بسيار افزايش ميدهند و به نظر منتقي ميرسد که عوامل فايرفاکس اين خواسته کاربران را رد کنند و با آن موافق نباشند .

    فايرفاکس پردازنده را داغ مي کند:

    بسياري از کاربراني که از فايرفاکس استفاده ميکنند مدعي هستند که فايرفاکس پردازنده را به شدت داغ ميکند خصوصا در رايانه هاي همراه . البته به نظر ميرسد اين عامل درست است و فايرفاکس روي پردازنده تاثير نسبتا زيادي ميگذارد و به شدت پردازنده را درگير ميکند . عوامل سازنده اين مشکل را پذيرفته اند و در حال حل اين مشکل در نسخه هاي جديد و به روز شده ي آن هستند ولي با اين حال باز هم مشاهده ميشود که فايرفاکس روي پردازنده ها خصوصا رايانه هاي همراه تاثير مي گذارد.

    فايرفاکس 4 يا 3,6 ؟

    کاربران فايرفاکسي به نوعي سرگردان و حيران از آن هستند که از نسخه 4 فايرفاکس استفاده کنند يا 3,6 . البته در حال حاضر بيش تر کاربران فايرفاکس از نسخه 3,6 استفاده ميکنند و بر اين باورند که نسخه 4 اين مرورگر آن چنان که بايد باشد نيست .
    من روي رايانه ام هر دو نسخه را نصب کرده ام ولي ترجيها از نسخه 3,6 آن استفاده ميکنم و براي خودم دلايلي نيز دارم از جمله اينکه فايرفاکس 3,6 از بسياري پلاگين ها و افزونه ها و يا اد آن ها پشتيباني خوب و قويي ميکند در حالي که اين مشکل در فايرفاکس 4 به شدت باعث شده که کاربران از اين نسخه آن طور که بايد استقبال نکنند .
    البته بايد اين را هم ياد آور شد که فايرفاکس چهار نسخه آزمايشي است و هنوز به طور رسمي وارد عرصه مرورگر ها نشده است.

    فايرفاکس کم مي آورد :

    از جمله مشکلات فايرفاکس ميتوان به کم آوردن يا همان هنگ کردن فايرفاکس اشاره کرد.
    به طور مثال اگر حافظه آن يا همان هيستوري در فايرفاکس زياد شود، شروع هنگ کردن و گاها باز نشدن فايرفاکس و يا سايت ها مي کند.
    اگر شما ليستي از سايت هايي که حرف اولشان به طور مثال ت شروع شود خواهيد ديد وقتي در مرورگرتان در قسمت وارد کردن آدرس وب سايت نواري کشويي باز خواهد شد و تمام سايت هايي که تا کنون مشاهده کرده ايد و در آن ها حرف ت وجود دارد به نمايش درمي آيند تا شما سريع تر وب سايت خود را انتخاب کنيد ، در مرورگر فايرفاکس اين مشکل وجود دارد که اگر اين ليست تعداد زيادي را در خود جاي دهد به يک باره هنگ ميکند و اصلا آن سايت را باز نمي کند.

    ممکن است بگوييد که اين مشکل مربوط به پردازنده هاي ضعيف است ولي بايد عرض کنم که اين مشکل هيچ ربطي به پردازنده و ديگر اجزاي رايانه ندارد و فقط مربوط به خود فايرفاکس است ، در نسخه هاي بروز شده ي اين نرم افزار تا حد مطلوبي اين مشکل برطرف شده است.

    پلاگين فلش در فايرفاکس مشکل آفرين ميشود!؟ :

    از جمله مشکلات مهم و هميشگي کاربران فايرفاکس دسترسي به پلاگين فلش و اينکه اصلا فايرفاکس آن را پشتيباني ميکند يا نه بوده است. در حال حاضر بسياري از وب سايت ها و بازي هاي تحت وب يا حتي ويديو ها با فرمت فلش در اينترنت عرضه مي شوند که اين امر باعث شده که فايرفاکس دچار مشکلي جدي شود.
    پلاگين فلش ربطي به خود فايرفاکس ندارد و ساخت شرکت (ادوبي) ميباشد که بايد به صورت جداگانه دانلود و روي فايراکس نصب شود ولي از آن جا که فايرفاکس براي نمايش فلش به اين افزونه احتياج دارد بايد با اين مشکل روبه رو شود و آن را حل کند.
    در نسخه هاي بروز شده ي آن مشکل تقريبا به صورت کامل حل شده و کاربران را راضي نگه داشته است.

    در پايان :
    فايرفاکس با وجود مشکلاتي که دارد ولي باز هم کاربرانش از آن استفاده مي کنند و از آن راضي هستند .
    به نظر ميرسد اصلي ترين رقيب فايرفاکس، مرورگر کروم است که به شدت با فايرفاکس رقابت مي کند.
    فايرفاکس اگر مي خواهد باقي بماند و کاربرانش را حفظ کند بايد مشکلات را برطرف کند و ايده هاي بهتري را نيز در دست اجرا بگذارد.

    فايرفاکس از محبوب ترين مرورگر هاي شناخته شده در عرصه مرورگر هاي وب است و اين شانس نصيب هر مروگري نمي شود.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    برای دیدن صفحات اینترنتی و گشت و گذار در اینترنت (به اصطللاح مرورِ وِب ) بایستی از یک نرم افزار که آن را مرورگر می نامیم استفاده کنید .
    نرم افزارهای مروگر زیادی وجود دارند که هر کدام از آنها دارای مزایا و معایبی هستند .البته ویندوز، خود دارای یک مرورگر به نام اینترنت اِکسپلورِر میباشد که بسیاری از مردم از این مرورگر استفاده می کنند .
    اینترنت اکسپلورر از جهاتی بسیار خسته کننده و ضعیف است . صفحات را دیر باز می کند و از میانبرهای مناسبی نیز برخوردار نیست . ذخیره فایل توسط آن نیز زمان زیادی طول می کشد .
    یکی از بهترین مرورگرهای موجود که طرفداران بسیاری نیز دارد موزیلا فایرفاکس (به اختصار فایر فاکس ) نام دارد که توسط موسسه موزیلا عرضه شده و در حال حاضر ورژن ۲ آن موجود است .
    این مرورگر بسیار سبک (کمتر از ۶ مگابایت) امکانات بی نظیری دارد که به مواردی از آن اشاره می کنیم :
    قابلیت نمایش بسیار سریع صفحات وب و وجود میانبرهای متنوع و همچنین خاصیت چند برگه ای (Tabs) در صفحات، مرورگرِ فایرفاکس را به مرورگری مورد علاقه برای کاربران اینترنت تبدیل کرده است .
    در ادامه به طور خلاصه به نحوه کار با فایرفاکس اشاره می کنیم :
    پس از نصب فایر فاکس ، می توانید آن را از میانبر موجود بر روی دِسکتاپ و یا مسیر Start=>Programs=>Mozilla FireFox=>Mozilla FireFox اجرا کنید .
    ابتدا به توضیح نوار ابزار اصلی برنامه می پردازیم :
    [بزرگ‌نمایی تصویر]
    همانطور که در تصویر مشاهده می کنید ، فایرفاکس علاوه بر محل نوشتن آدرس صفحه دارای محلی برای نوشتن مستقیم عبارات مورد جستجو میباشد .
    در صورتیکه شما آدرس سایت مورد دلخواه خود را می دانید ، بایستی آن را در بخش آدرس نوشته و سپس دکمه شروع و اجرای صفحه را بزنید .
    اما اگر نمیدانید سایت مورد نظر در چه آدرسی است میتوانید از جستجو استفاده کنید . برای این منظور عبارت مورد جستجو ( که بیانگر نام و یا کاربرد سایت مورد نظر است) را در بخش جستجو وارد کرده و دکمه آغاز جستجو را کلیک نمائید .
    با یک مثال بیشتر با این موارد آشنا می شویم .
    میدانید که آدرس سایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ، www.irib.ir میباشد .
    حال برای رفتن به این سایت بایستی عبارت www.irib.ir را در بخش آدرس بنویسیم و دکمه شروع و اجرای صفحه را کلیک کنیم .
    اما مثلا فرض کنیم میخواهید وارد سایت وزارت کشور شوید اما آدرس اینترنتی آن را بلد نیستید ، کافیست عبارت "وزارت کشور" را در بخش جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را بزنید .
    [بزرگ‌نمایی تصویر]
    فایرفاکس به طور اتوماتیک توسط موتور جستجوی گوگل این عبارت را در اینترنت جستجو کرده و سایتهایی که بیشترین ارتباط را با ان دارند را لیست کرده و به شما نشان می دهد .
    همانطور که مشاهده می کنید نتیجه جستجو توسط موتور جستجوی گوگل، آدرس www.Moi.ir را برای پورتال وزارت کشور نمایش می دهد. حال کافیست روی یکی از نتایج جستجو کلیک کرده تا وارد سایت فوق شوید .
    البته آدرسهای دیگری نیز در لیست مشاهده خواهید کرد که هرکدام با متن مورد جستجو ارتباط دارند .در واقع موتور جستجوی گوگل در کل اینترنت جستجو کرده و تمام سایتهایی که عبارت "وزارت کشور" در آنها ذکر شده را نمایش می دهد.
    ● ذخیره صفحات
    در بسیاری از مواقع خواندن مطالب یک صفح از سایت وقت زیادی خواهد گرفت و عاقلانه نیست که تمام مطلب را هنگام اتصال به اینترنت بخوانید .در اینگونه مواقع می توانید صفحه مورد نظر را ذخیره کرده و پس از قطع اینترنت به مطالعه آن بپردازید .
    برای ذخیره یک صفحه در فایرفاکس کافیست به منوی File و سپس Save Page As… رفته تا صفحه مورد نظر ذخیره گردد .
    همچنین می توانید دکمه کنترل(CTRL) در صفحه کلید را نگه داشته و دکمه S را زده تا ذخیره فایل صورت گیرد . (میانبرِ ذخیره صفحه : CTRL+S ) .
    ـ نکته۱ : سعی کنید صفحات را با نامهای فارسی ذخیره نکنید چون ممکن است بعدها در نمایش آن با فایر فاکس مشکل ایجاد شود .( ازمعایب فایرفاکس).
    ـ نکته۲ : بعضی از سایتها منحصراً برمبنای اینترنت اکسپلورر طراحی شده اند و با فایرفاکس مشکل دارند لذا اگر دیدید در کار یا نمایش سایتی با فایرفاکس مشکل دارید ، از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .
    جستجو در صفحه :
    مواقعی نیز لازم است در داخل صفحه ای که در حال مطالعه آن هستید کلمه ای را جستجو کنید . برای این منظور کافیست به منوی Edit رفته و درآن گزینه Find In this Page… را کلیک نمائید . ( و یا از دکمه های CTRL+F استفاده کنید ) .
    با کلیک گزینه فوق کادر کوچکی در پایین صفحه باز می شود که میتوانید عبارت مورد جستجو را در آن درج کنید . به محض نوشتن عبارت مورد جستجو ، فایرفاکس، در صورت یافتن عبارت در صفحه آن عبارت را در صفحه سبزرنگ می کند .
    ● خاصیت Character Encoding :
    ممکن است بعضی از صفحات ( اغلب در سایتهای فارسی) عبارات و نوشته های صفحه ناخوانا و به طور عجیب و غریبی نمایش یابند ( مطابق شکل) .
    در اینصورت برای دیدن صحیح صفحه میتوانید به منوی View و سپس Character Encoding رفته و یکی از سیستمهای نمایش و کدگزاری را انتخاب نمائید.
    اغلب انتخاب حالت Unicode UTF ۸ و یا Arabic(Windows ۱۲۵۶) برای صفحات فارسی مشکل فوق را برطرف می کند .
    ● خاصیت Tabbed Browsing در فایرفاکس :
    یکی از ویژگیهای استثنائی فایرفاکس امکان بازکردن چند صفحه و سایت در یک پنجره مرورگر میباشد که اصطلاحا ایجاد یک تب جدید (New Tab) نام دارد .
    فرض کنید سایت خاصی را باز کرده اید و میخواهید سایت جدیدی را نیز با فایرفاکس مشاهده کنید. لازم نیست حتما فایرفاکس دیگری را اجرا کنید ، کافیست به منوی File رفته و گزینه New Tab را کلیک کنید .فایرفاکس بدون بستن پنجره سایت قبلی ، پنجره ای جدید در کنار آن برای شما می گشاید و شما می توانید در آن آدرس سایت دلخواه را بنویسید .
    مثال دیگر : اگر روی یک لینک ( مثلا یک خبر) کلیک کنید ، ممکن است لینک مورد نظر در همان صفحه باز شود و صفحه جاری را ببندد ، برای جلوگیری از این مورد کافیست به جای کلیک کردن روی یک لینک ، روی آن کلیک راست کرده و گزینه Open Link In new Tab را انتخاب کنید ، دراینصورت صفحه جدید در پنجره ای جدید باز می شود .

    مقالات ارسالی به آفتاب
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/