نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: رای دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

رای دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد

رای دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد

آخرین نیوز: در حالی که اهالی فوتبال و حتی مسئولان باشگاه پرسپولیس عمل غیراخلاقی و زشت دروازه‌بان جوان این تیم را محکوم کردند، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در رای نهایی خود علیرضا حقیقی را سه جلسه محروم کرده است!

به گزارش مهر، علیرضا حقیقی دروازه بان جوان اما پرحاشیه تیم فوتبال پرسپولیس پس از دیدار این تیم برابر شاهین بوشهر که روز 30 بهمن ماه سالجاری در بوشهر برگزار شد، در واکنش به شعارهای تماشاگران حرکات زشت و ناشایستی انجام داد که از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم شد.

با این حال کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مجتبی شریفی رئیس این کمیته که چنین حکم هایی را مهربانانه صادر می کند امروز پنجشنبه عیدی هواداران پرسپولیس را هم داد و دروازه بان خاطی این تیم را تنها سه جلسه محروم کرد.

در حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای علیرضا حقیقی آمده است:« با توجه به مشخص شدن تخلفات وی منطبق با بند "الف" و "و" قسمت یک ماده 22 آئین نامه انضباطی و به استناد بندهای 4 و 3 ماده 20، وی با احتساب محرومیت ناشی از دستور موقت به مدت 3 جلسه از همراهی تیم و حضور در مسابقات رسمی محروم و به پرداخت30 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.»
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

عکس/ درگیری حقیقی با دروازه بان الوحده

Ali Haghighi