نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: هيچ‌وقت به همسرت اعتماد نكن!

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هيچ‌وقت به همسرت اعتماد نكن!

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، ساعاتي پس از اعلام خبر دوپينگ توره 29ساله كه عضو منچسترسيتي است، به جاي آنكه روبرتو مانچيني، سرمربي ايتاليايي آرسنال واكنش نشان دهد، آرسن ونگر دچار خشم شد.
    مربي فرانسوي تيم لندني كه تا دو سال قبل بازيكن ساحل‌عاجي را به عنوان شاگرد در اختيار داشت، پس از انتقال بازيكن سابقش به تيم دوم شهر منچستر، كماكان ارتباط خود را با وي حفظ كرد. بدين خاطر وقتي خبر مثبت بودن تست اوليه دوپينگ‌ توره را شنيد، با وي تماس گرفت و از ستاره اسبق خود انتقاد كرد.
    ونگر به خبرنگاران در اين باره گفت: با كولو توره صحبت كردم. او تعريف كرد از قرص هاي كاهش وزن همسرش استفاده كرده بي آنكه بداند در آن موادي وجود دارند كه حكم دوپينگ دارد.
    وي افزود: قصد وي از اين كار آنگونه كه خودش مي‌گويد، كنترل وزنش بوده است. وقتي اين حرف‌ها را شنيدم واقعا متاسف شدم. به او گفتم اشتباه كرده كه بدون اطلاع قرص خورده است.
    وي همچنين گفت: آنقدر ناراحت شدم كه به شوخي به او گفتم هيچ وقت به همسرش اعتماد نكند تا اينگونه ضربه نخورد.
    با توجه به اينكه تست اوليه دوپينگ وي مثبت اعلام شده، گفته مي شود از اين بازيكن 29 ساله بازهم آزمايش گرفته خواهد شد كه در صورت مثبت بودن در آن، احتمال محروميت دو ساله‌اش وجود دارد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: