سورپرایز: ویژه دانلود تمام فیرم ور ها از سایت نوکیا(لینک مستقیم ، ریزوم)
باید تبریک بگم بهتون بابت این اتفاق خوب. از این پس میتونید هر ورژنی از فیرم ور هر گوشی
ای رو با هر RM ی و به هر زبانی از سایت خود نوکیا با لینک مستقیم و قابلیت ریزوم دانلود
کنید.
نحوه ی کار رو براتون توضیح میدم.
ابتدا به آدرس زیر برید :
کد PHP:
http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/
میبینید که تمامی گوشی های نوکیا لیست شده اند. حالا مربع کناری یکی از مدلهارو تیک
بزنید. و از پایین همون صفحه روی گزینه ی Get URL For Selected Models-F il t e r e d کلیک
کنید.
بعد از چند لحظه یک صفحه ی جدید باز میشه و یه پیغام هم بهتون میده که درخواست شما
در صفحه ی جدیدی براتون آورده میشه. حالا صبر کنید تا صفحه ی جدید لود بشه.
حالا میبینید که لیست تمام فیرم ور ها رو برای مدلی که انتخاب کردید براتون آورده.
بنده گوشی N95 با RM-159 رو انتخاب کرده بودم که لیست فیرم ور هاش رو برام آورده
همانطور که تو عکس میبینید. حالا روی علامت مثبت کنار یکی از فیرم ور ها کلیک کنید و صبر
کنید تا صفحه ی جدید لود بشه.بنده روی آخرین ورژن یعنی 35.002 کلیک کردم.
بعد از چند لحظه لیستی از تمام زبانهایی که برای اون ورژنی که مد نظر شما بوده و روش
کلیک کردید تو صفحه ی جدید میاد که نمونش رو تو عکس بالا میبینید. حالا دنبال ایران
بگردید. که همونطور که میبینید من تو عکس نام ایران رو مشخص کردم.
جلوی تموم زبانها علاوه بر پروداکت کد اسم 6 عدد فایل به همراه سایزشون نوشته شده که
شما برای آپدیت فیرم ور گوشیتون باید تمام 6 فایل رو دانلود کنید. روی هر کدوم از فایلها که
کلیک کنید صفحه ی جدیدی باز میشه که بعد از چند لحظه منوی مربوط به دانلد فایل از
طریق بروزر هم ظاهر میشه که بادان مسیر دلخواهتون میتونید شروع به دانلود فایل بکنید.
اگر از برنامه ی دانلود منیجری مانند Internet Download Manager استفاده میکنید کافیه که
دانلودر بروزر رو به جای Save روی کنسل کلیک کنید بعد لینکی که به رنگ سبز نشونتون
دادم و کپی کنید و از طریق دانلود منیجر دانلودش کنید تا از قابلیت ریزوم هم بهره ببرید.
اگر از جاف یا فونیکس استفاده کنید که نیازی به پروداکت کد نیست ولی اگر از
NSU استفاده میکنید باید پروداکت کد گوشیتون رو به اون پروداکت کدی فایلهاشو دانلود کردید تغییر بدید.مثلا اگر فایلهای ایران رو دانلود کدید از پروداکت کدی که جلوش نوشته شده استفاده کنید.
تفاوت دو گزینه ی Get URL For Selected Models و
Get URL For Selected Models-******ed در اینه که اولی فیرمور ها ها روتو همون صفحه ی اصلی میاره و دومی لیست فیرم ور ها رو تو صفحه ی جداگانه میاره.در ضمن دوستانی که میخوان میتونند از قابلیت RSS این صفحه هم بهره بگیرند و این همه دردسر نکشند.
منبع :
ir-tci.org
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)