نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گوزن‌هاي آهن خوار؛ جاذبه جديد ژاپن

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گوزن‌هاي آهن خوار؛ جاذبه جديد ژاپن

A1011358ampHeight200ampWidth200ampQualityHighبه گزارش 3 نسل به نقل از فارس،‌ اين گوزن‌ها كه به دلايل نامعلومي، مدت‌ها است به جويدن زنجيرهاي آهني اطراف معبد مشغولند، اگرچه نگراني و سوالاتي را براي دامپزشكان و گروه‌هاي حمايت كننده از حيوانات به وجود آورده اند اما تبديل به جاذبه‌اي ديدني براي گردشگران نيز شده اند.

به گفته كارشناسان اگرچه اكثر گوزن‌هاي پارك نارا، از بازديد كنندگان طلب غذا مي‌كنند اما گروهي از اين حيوانات علاقه زيادي به جويدن زنجيرهايي دارند كه معبد را از محل زندگي آنها جدا مي‌كند.

يكي از گردشگراني كه براي بازديد از معبد و گوزن‌هاي پارك نارا به اين منطقه آمده بود گفت:‌ در هنگام تماشاي معبد ناگهان متوجه 5 گوزن شدم كه به زنجيرها نزديك شده و پس از آنكه يكي از گوزن‌ها شروع به جويدن زنجير كرد،‌ چهار گوزن ديگر هم آن را در اين كار همراهي كردند.

وي افزود: بعضي از گوزن‌ها تنها يك گاز به زنجير زدند اما بقيه در حدود يك دقيقه جويدن آهن‌ها را ادامه داده بودند. به اعتقاد وي اين حيوانات به فقر آهن مبتلا بودند.

در عكس‌هاي گوزن‌هاي اين پارك كه مربوط به سال 2003 است نيز نمونه‌هايي ديده مي‌شود كه در آن چند گوزن درحال جويدن آهن‌ها هستند. كارشناسان معتقدند،‌ اين عادت در طي نسل‌هاي مختلف در گوزن‌ها رشد كرده و به رفتاري غريزي در ميان گوزن‌هاي نسل جديد تبديل شده است.

به صورت معمول گوزن‌ها با خوردن خاك، كمبود‌هاي غذايي و فقر موجود در بدن خود را تامين مي‌‌كنند اما رفتار گوزن‌هاي پارك نارا،‌ اقدامي كاملا مغاير و متفاوت با رفتار معمولي تمام گوزن‌ها ذكر شده است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)