اين پرسش نامه موقعيت شمارا در رويارويي مشخص مي سازد. اين پرسش نامه با توجه به اهتمامي كه در دانشگاه اوهايو در اين خصوص انجام گرفته، تهيه شده است.

1-صحبت آرام درباره ي مسائل بحث انگيز منطق انسان را قوي مي كند.
درست غلط
2-وقتي با كسي بحث مي كنم، نگرانم كه او مرا متعصب بداند.
درست غلط
3-وقتي با كسي بحث مي كنم شوق و انرژي در من انباشته مي شود.
درست غلط
4-بحث كردن مرا ناراحت مي كند.
درست غلط
5-از اينكه با اشخاصِ از خود مطمئن بحث كنم و آنهارا سرجاي خود بشانم لذت مي برم.
درست غلط
6- معمولا در بحث ها بيش از آنكه برنده شوم بازنده مي شوم.
درست غلط
7-به نظر من كساني كه هميشه با ديگران بحث مي كنندكسل كننده هستند.
درست غلط
8- وقتي كنار اشخاصي قرار مي گيرم كه مرتب بحث و مشاجره مي كنند، عصبي مي شوم.
درست غلط
9- براي كسي كه پاي باورهايش نايستد و از آن دفاع نكند احترام قائل نيستم.
درست غلط
10-وقتي ديگران به هيجام مي آيند، من در نقش آرام كننده ظاهر مي شوم.
درست غلط
11- احساس مي كنم بايد از آنچه فكر مي كنم درست است دفاع كنم.
درست غلط
12-ترجيح مي دهم در كنار كساني باشم كه با من مخالفت نمي كنند.
درست غلط
--------------------------------------
براي محاسبه ي امتيازات، با توجه به پاسخ هاي زير به هر سئوالي كه جواب مشابه گرفته يك امتياز بدهيد.

1درست 2 غلط 3درست4 غلط 5درست 6غلط 7درست 8غلط 9درست 10غلط 11درست 12غلط

امتياز 4-0: شما طرفدار صلح و آرامش هستيد.احساسات تند ديگران اغلب شمارا ناراحت مي كند. ممكن است بيش از اندازه احساسات خود را سركوب كنيد، اما بهتر است در مواقعي بعضي از آنهارا ابراز نماييد.

امتياز7-5: درمورد بحث و گفت و گو، درحد وسط هستيد. بدتان نمي آيد كه در مواقعي با اشخاص بحث و مباحثه كنيد، اما درضمن مي دانيد كه چه مواقعي عقب بكشيد.

امتياز 12-8: بسيار اهل بحث و منازعه هستيد. از كنار هيچ حرف و حديثي به راحتي نمي گذريد. با كساني كه به اندازه ي شما اهل بحث و گفت و گو هستند مبارزه مي كنيد. ياد گرفتن گوش دادن و رها كردن مي تواند به شما كمك كند تا از منازعات بي فايده و بي معني فاصله بگيريد.
------------------------------------
با توجه به بررسي هاي انجام شده، با دو نوع مشاجره كننده روبرو هستيم: كساني كه به استقبال نبرد مي روند و كساني كه از آن امتناع مي كنند. گروه اول به سئوالات فرد جواب "درست" مي دهند، درحالي كه گروه دوم اغلب به سئوالات زوج جواب "درست" مي دهند.