مهاجم تیم فوتبال ملوان بندرانزلى گفت: براى دیدن بازیکنان پرسپولیس در محل تمرین این تیم حضور یافتم. خیلى دوست داشتم بازیکنان پرسپولیس و کاشانى را از نزدیک ببینم.«مهرداد اولادى« اظهارداشت: اینکه مى گویند با پرسپولیس قرارداد داخلى امضا کردم اصلا صحت ندارد. خیلى وقت بود مى خواستم از نزدیک شاهد تمرینات تیم محبوبم باشم و با بازیکنان این تیم دیدارى داشته باشم اما به علت حضور در امارات نمى توانستم در تمرینات پرسپولیس حاضر شوم. وى ادامه داد: در مورد امضاى قراردادم با پرسپولیس باید بگویم که به شخصه خیلى علاقه داشتم چنین اتفاقى بیفتد اما همه مى دانند که به علت خدمت سربازى نمى توانستم به پرسپولیس بیایم. اگر مسأله خدمتم در میان نبود شاید حالا در اسپانیا یا آلمان یا حتى امارات بازى مى کردم.اولادى در خصوص گرفتن طلبش از پرسپولیس اذعان داشت: ۳ سال پیش قراردادى ۲۵۰ میلیون تومانى با پرسپولیس امضا کردم، زمانى که مى خواستم به امارات بروم. مسئولان این تیم ۵۰ میلیون از من قرض گرفتند که حتى رسیدش را دارم. حال با این تفاصیل آنها مبلغى نزدیک به ۲۷۰ میلیون تومان باید به من پرداخت کنند. تا این لحظه در مورد طلبم سکوت کرده بودم زیرا پرسپولیس و شخص کاشانى آنقدر برایم مهم و با اهمیت هستند که نخواهم طلبم را مطبوعاتى کنم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)