نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: لطیفه های ریزه میزه(همه جوکاتونو تو این تاپیک بزارین)

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    83
    تشکر تشکر شده 
    321
    تشکر شده در
    154 پست
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

پیش فرض لطیفه های ریزه میزه(همه جوکاتونو تو این تاپیک بزارین)

بنده خدا رو میخواستن اعدام کنن بهش میگن آخرین حرفت رو بزن.میگه لعنت بر پدر و مادر کسی که بزنه زیر چهارپایه!!

در مجلس خواستگاری پدر عروس از پدر داماد می پرسه؟ اقا داماد دانشگاه هم میره؟ پدر داماد: اگر مسافر گیرش بیاد چرا نره!!!

به یکی می گن: فهمیدی زلزله اومد؟ می گه: نه! من روم اون ور بود !

گل مراد دست ميندازه دوره گردن دوست دخترش نميدونه چي بگه ميگه : ميخواي گردنتو بشكنم

یارو ميره تعليم رانندگي ازش ميپرسن چطور بود ؟ ميگه : بد نبود اما معلمش خيلي مذهبي بود. ميگن : واسه چي؟ ميگه : والا من هر طرف ميپيچيدم ميگفت : يا حسين

به فضوله ميگن اگه نصفه دنيا رو بهت بديم چي كار ميكني؟ فضوله سريع ميگه بقيش رو ميخواين به كي بدين

یکی میگه: من" حافظ کل قرآنم", بنده خدا میگه: از این قران کوچیکا یا بزرگا

ازاین پس برای گرفتن بلیت هواپیما علاوه بر ارائه شناسنامه ارائه وصیت نامه هم اجبار یست !!!

متلک جدید :خوشه تو بخورم ... متلک روز: . . . خوشگله خوشه چندی ؟ فــــحش روز: . . . مرتیکه ی بی خوشه ... جمله جدید برای سر سفره عقد : عروس رفته خوشه بچین

شب خواستگاری؛ -خب بفرمائید آقا داماد چه کارن؟ -بیکار،بدون خانه و ماشین و .... اما خوشه 3 هستش!!!

گرگه میره خونه شنگول و منگول میگهم منم منم مادر.تو..ن، شنگول میگه اگه راست میگی بگو ما خوشه چندیم؟

بنده خدا ميره دكتر ميگه شبا خواب ميبينم با خرا فوتبال بازي ميكنم دكترمي گه :اين قرص ها رو بخور ديگه خواب نمي بيني مي گه نميشه از فردا بخورم امشب فيناله!

الهی چوب بشی ، پشمک بشم دورت بگردم

sani gunda bir kara doshonuram o da manim 24 saatimi alir

2. 3 کاربر مقابل از Hidden عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)