نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اسپاگتی با سس بروکلی

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض اسپاگتی با سس بروکلی

    مواد لازم:
    اسپاگتی= 1 بسته 500گرمی
    کلم بروکلی= 300گرم
    سینه مرغ= 300گرم
    پیاز 100=گرم
    سیر =1حبه
    سس سویا= 2 قاشق سوپ خوری
    سس گوجه= 2 قاشق سوپ خوری
    تخم گشنیز =1/2 قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل =به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتداکلم بروکلی را خرد کرده و به مدت 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم .سینه مرغ را هم صورت حبه قند خرد کرده و تفت می دهیم .درون تابه ای روغن ریخته وپیاز نگینی را ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر ساطوری شده را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی بوی سیر به مشام رسید سینه مرغ و بروکلی را اضافه کرده و سس ها را بهمراه تخم گشنیز و نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم . این سس را در وسط اسپاگتی ریخته و سرو میکنیم.
    برای تهیه اسپاگتی : ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن می ریزیم (در صورت دلخواه می توان به آن کمی زرد چوبه هم زد) پس از اینکه به جوش آمد اسپاگتی را ریخته و به مدت 20 دقیقه می جوشانیم سپس آبکش نموده و با سس سرو می نماییم.
    تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است خوردن آن معده را تقویت می کند و به هضم غذا کمک می کند
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/