نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مقایسه تندر90 با 206 صندوق دار sd1600

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مقایسه تندر90 با 206 صندوق دار sd1600

مقایسه تندر90 با 206 صندوق دار sd1600
    کمپانی :
    سازندگان این دو خودرو هر دو از خوش نام ترین خودروسازان اروپای غربی در فرانسه بوده و نمی توان برتری برای یکی از این دو بر دیگری قائل شد . حضور رنو در مسابقات فورمول ۱ و پژو در مسابقات wrc ، هم گروه شدن پژو با سیتروئن و حضور در مسابقات ۲۴ ساعته لمان که از قدیمی ترین و معتبرترین مسابقات اتومبیل رانی gt در دنیاست از جمله نکات حائز اهمیت برای یک خودروساز می باشد .
    طراحی بدنه :
    قطعا ًطراحی ۲۰۶ با توجه به طراحی در اروپای غربی و آنچه بظاهر می بینیم کاملا ًمتمایز و برتر از رنو لگان یا همان تندر ۹۰ با طراحی در رومانی می باشد . اما با تغییری که در مدل sd نسبت به پژو ۲۰۶ هاچ بک داده شده ۲۰۶ از کنار و عقب دیگر از زیبائی هاچ بک بر خوردار نمی باشد اما مقایسه را از این جا به بعد به سلیقه شما می سپاریم .
    طراحی داخلی :
    ۲۰۶ با بهره وری از مدرن ترین روش های طراحی ، داخلی بسیار جذاب تر نسبت به تندر ۹۰ دارد .
    ایمنی :
    پژو ۲۰۶ با ۴ ستاره ایمنی از حیث ایمنی در سطحی بالاتر از تندر ۹۰ با ۳ ستاره می باشد .
    ارگونومی :
    ارگونومی در ۲۰۶ در سطحی بالاتر از تندر ۹۰ بوده و از ۱۰ امتیاز ، پژو ۲۰۶ ، ۹ و تندر ۹۰ ، ۸ را به خود اختصاص می دهد .
    موتور :
    با توجه به برابری در مکانیسم و حجم این دو موتور ، با تفاوت برتری ۵ اسب بخار در ۲۰۶
    و ۶ نیوتن متر در تندر ۹۰ و در نهایت با یک امتیاز بالاتر ، تندر ۹۰ را دارای موتوری با توان اندکی بیشتر کرده است .
    گیربکس :
    گیربکس ۵ سرعته با سنکرونیزه بالا در هر دو خودرو برابری می کند .
    ساسپنشن :
    برابری تقریبی سیستم تعلیق در بخش جلوی این دو خودرو با برتری تندر ۹۰ و در بخش عقب با برتری جزئی پژو ۲۰۶ در مجموع ساسپنشنی در یک سطح در این دو خودرو ارائه می دهد که تفاوت کاربردی آن بخاطر اختلاف در فواصل محور ها ، توزیع وزن و ارتفاع این دو خودرو می باشد .
    ترمز :
    ترمز ۲۰۶ در چرخ های عقب با بکارگیری دیسک بر ترمز تندر ۹۰ که از نوع کاسه ایست برتری دارد ، وجود abs در هر دو ترمز و ebd در تندر ۹۰ این خودرو را در شرایط بکارگیری ebd از پژو ۲۰۶ مطمئن تر میسازد .
    سیستم های پایداری :
    هر دو فاقد سیستم پایداری می باشند .
    آپشن :
    هر دو خودرو دارای تیپ های مختلف با آپشن های متفاوت می باشند .
    تست درایو :
    برابری این دو خودرو در تمام شرایط همچون شتاب گیری ، سرعت نهائی ، ترمز ، گیربکس و حساسیت فرمان انتخاب بین این دو را کمی مشکل می کند اما کاملا ًدر سواری احساس می شود که تندر ۹۰ خودروئی استاندارد تر و دست نخورده است و تغییراتی که در طراحی ۲۰۶ اس دی نسبت به هاج بک به وجود آمده کمی شرایط این خودرو را تغییر داده و نکات مثبت و منفی به وجود آورده با توجه به تفاوت فواصل محورها در تندر ۹۰ پایداری بیشتری نسبت به ۲۰۶ در آن احساس می شود و در نتیجه هندلینگی بهتر ، پژو ۲۰۶ نیز با ارگونومی بالاتر توان کنترلی بیشتر و استرس کمتر را به راننده القا می کند و خودرو بیشتر تحت کنترل راننده است . تندر ۹۰ را نمی توان خودروی زیبائی دانست و از این حیث ۲۰۶ اس دی با وجود زیبا نبودن قسمت عقب آن تنها بخاطر چهره بهتر کمی دل نشین ترست ، در نهایت با کمی دل چر کینی بنده تندر ۹۰ را انتخاب می کنم و سعی می کنم خیلی از بیرون خودروی خودرا نبینم و بیشتر به کیفیت و کاربرد آن توجه کنم
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)