shishlik italy

مواد لازم :

راسته شیشلیكی =چهار عدد
آردسفید= دو پیمانه
تخم‌مرغ =دو عدد
آرد سوخاری= یك پیمانه
پنیر پارمزان= یك پیمانه
پنیر موتزارلا، روغن زیتون، نمك، فلفل و زعفران= به میزان لازم


طرز تهیه :


گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمك، فلفل و كمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می‌كنیم و آنها را كنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می كنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر كدام یك قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌كنیم.