چشمان دخترک 4.5 ساله قرباني انتقام جويي خانوادگي شد
دختري كه سال گذشته در يك انتقام‌جويي خانوادگي و بر اثر ريزش آهك چشمانش را از دست داده بود، طبق اعلام پزشكي قانوني، بايد چند عمل تخصصي ديگر انجام دهد تا پس از انجام اين عمل‌ها، پزشكان قانوني نظر نهايي خود را در مورد ميزان بينايي وي اعلام كنند.

به گزارش ايسنا، 17 تير ماه سال 88، فاطمه 5/4 ساله، به همراه خانواده‌اش از روستاي «اسدآباد» همدان براي ديدن خاله‌اش به روستايي در شهرستان «قروه» در سنندج رفت.
محمدرضا شوهرعمه فاطمه كه به موادمخدر اعتياد داشت، قبل از اين كه اعضاي خانواده‌ به خواب بروند، سه ليوان شربت درست كرده و به «فاطمه» كوچولو و پدرش خوراند.
حدود ساعت پنج صبح مادر فاطمه از خواب بيدار و متوجه شد كه فاطمه در اتاق نيست، همه به دنبال فاطمه گشتند و مشاهده كردند كه فاطمه در ته حياط كه يك اتاق خرابه هم آنجا بود، در حالي كه محمدرضا بالاي سرش ايستاده، افتاده است.

پدر و مادر فاطمه سراسيمه خود را به حياط رساندند و ديدند كه فاطمه دستانش بوي آهك مي‌دهد و همه لباس‌هايش سفيد شده است.

بنا به گفته «امير» پدر اين كودك، فاطم» نمي‌توانست نفس بكشد به نحويي كه تصور كردند مرده است.

خانواده‌ فاطمه به حالت قهر بلافاصله به روستاي خودشان بازگشتند و او را به درمانگاه بردند، اما پزشكان در آنجا تشخيص ندادند كه چه اتفاقي براي او افتاده است و پس از چند روز با انتقال فاطمه به بيمارستان «بعثت» همدان، پزشكان گفتند كه ديگر دير شده و چشمان فاطمه در اثر ريزش آهك از بين رفته است و تاكنون هشت عمل جراحي برروي چشمان اين دختر 5/4 ساله انجام شده است.
ماموران پليس آگاهي كردستان متهم اين پرونده‌ به نام محمدرضا كه شوهرعمه فاطمه است را در محل اختفايش شناسايي و دستگير كردند، اما پس از اعترافات اين متهم وي با قرار وثيقه آزاد شد.
همچنين بنابر اعلام مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي كردستان در حال حاضر رسيدگي به اين پرونده‌ از سوي پليس آگاهي تا اعلام گزارش نهايي پزشكي قانوني متوقف شده است.
سازمان پزشكي قانوني كشور درباره پرونده‌ فاطمه گفت كه براي تكميل پرونده‌ انجام چند عمل ديگر بر روي چشم فاطمه الزامي است و از همين رو پاسخگويي به پرونده‌ به زمان لازم براي انجام عمل نياز دارد.

بر اساس اين گزارش از نظر كارشناسان پزشكي قانوني تعيين نقض عضو، زماني انجام مي‌شود كه حداكثر بهبود باليني رخ داده باشد و نقص عضو پايدار شده باشد، لذا طولاني شدن رسيدگي در مورد برخي پرونده‌ها و در نتيجه زمانبر بودن صدور گواهي نهايي به منظور افزايش دقت و اطمينان از اعلام كليه صدمات و عوارض و نقص عضو به جاي مانده است.

همچنين پزشكي قانوني اعلام كرد كه در پرونده‌هايي كه جهت اعلام نظرنهايي به گذشت زمان نياز دارد در صورت رضايت فرد و درخواست مقام قضايي در همان شهر و استان، با توجه به ضايعات و صدمات موجود و قبل از پايان يافتن دوره درماني و مشخص شدن نقص عضوي ماندگار نظر نهايي اعلام خواهد شد.

پرونده‌ فاطمه نيز براي تعيين نقص عضوي پايدار و تكميل پرونده‌ به انجام چند عمل ديگر بر روي چشم، از سوي پزشكان متخصص الزامي دانسته شده است، از همين رو پاسخگويي به اين پرونده‌ جهت انجام عمل نياز دارد.