نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: سوالات متداولی که از مهندسین کامپیوتر پرسیده میشوند

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پیش فرض سوالات متداولی که از مهندسین کامپیوتر پرسیده میشوند

سوالات متداولی که از مهندسین کامپیوتر پرسیده میشوند به نقل از ناشناس

این کامپیوتر ما ویروسی شده، چیکارش کنیم؟-

- الان یه کامپیوتر توپ تو بازار چنده؟

- این پسر من همش پای بازی کامپیوتره، مشکلی پیش نمیاد؟

- فیل.....تر شکن تازه چی اومده؟ ;-)

- چطوری میشه پسورد یکی رو فهمید؟ (يارو به عشقش شك داره!!!!)

- چطور میشه فهمید دخترم تو اینترنت چیکار می کنه؟

- این عکسای ما همش یهو پاک شده، بدبخت شدیم چیکار کنیم؟

- کامپیوتر من بالا نمیاد، چیکارش کنم؟

کی میای پیش ما یه حالی به این کامپیوترمون بدی؟ سي دي هاي جديدتم بيار!!!!!

- الان ویندوز چی خوبه؟!!!

- چطوری میتونم سریع تایپ یاد بگیرم؟

- يه لپ تاپ دست دوي مناسب توي دوستات كسي نميفروشه؟؟؟ ..

- به نظر تو رم بیشتر تو سرعت بازی تأثیر داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک؟

- بخوام کامپیوترم رو ارتقاء بدم چقد پام در میاد؟

- الان بیل گیتس پولدارتره یا استیو جابز؟

- به نظر تو ممكنه قيمت كول ديسك از اينم پايين تر بياد؟؟؟؟

- بخوام با کامپیوتر پول در بیارم چیکار کنم؟

- کلاس چی برم؟

- ميگن نوكيا فلان مدل خوب آنتن نميده....اما من شكلشو خيلي دوس دارم....حالا به نظرت چيكار كنم؟؟

- واسه این کامپیوتر ما مشتری سراغ نداری؟

- با اين كامپيوترت يه كدي بزن همه كانال هاي ماهواره ما باز شه!!!! ..

- چرا من تو وصل کردن دوربین دیجیتالم به کامپیوترم مشکل دارم؟

- بلوتوث جديد چي داري؟ بفرست بياد!!!!!!!!!!!١

- اینترنت چنده؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

.....

- و بالاخره: یکم این پسر ما رو نصیحت کن درس بخونه، اينجوري كه اين همش پاي كامپيوتره، هيچي نميشه آخرش!!!‌

.

.

و من ....انديشه كنان ، غرق اين پندارم كه اون 140 واحدی که ما (با بدبختي!!! و تنها در لیسانس) پاس کردیم ، اینا کجاش بود؟

و نكته مهم تر اينكه با عدم پاسخگويي مناسب به پرسش هاي سوپرعلمي فوق، طرف پيش خودش ميگه معلوم نيست ٤ سال تو دانشگاه چه غلطي ميكرده اين بي سواد

2. 3 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    912
    تشکر تشکر شده 
    2,362
    تشکر شده در
    1,072 پست
    قدرت امتیاز دهی
    263
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara12 نمایش پست ها
    سوالات متداولی که از مهندسین کامپیوتر پرسیده میشوند به نقل از ناشناس

این کامپیوتر ما ویروسی شده، چیکارش کنیم؟-

- فیل.....تر شکن تازه چی اومده؟ ;-)

- چطوری میشه پسورد یکی رو فهمید؟ (يارو به عشقش شك داره!!!!)

- چطور میشه فهمید دخترم تو اینترنت چیکار می کنه؟

- این عکسای ما همش یهو پاک شده، بدبخت شدیم چیکار کنیم؟

- کامپیوتر من بالا نمیاد، چیکارش کنم؟

کی میای پیش ما یه حالی به این کامپیوترمون بدی؟ سي دي هاي جديدتم بيار!!!!!

- الان ویندوز چی خوبه؟!!!

- چطوری میتونم سریع تایپ یاد بگیرم؟

- يه لپ تاپ دست دوي مناسب توي دوستات كسي نميفروشه؟؟؟ ..

- به نظر تو رم بیشتر تو سرعت بازی تأثیر داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک؟

- بخوام کامپیوترم رو ارتقاء بدم چقد پام در میاد؟

- الان بیل گیتس پولدارتره یا استیو جابز؟

- به نظر تو ممكنه قيمت كول ديسك از اينم پايين تر بياد؟؟؟؟

- بخوام با کامپیوتر پول در بیارم چیکار کنم؟

- کلاس چی برم؟

- ميگن نوكيا فلان مدل خوب آنتن نميده....اما من شكلشو خيلي دوس دارم....حالا به نظرت چيكار كنم؟؟

- واسه این کامپیوتر ما مشتری سراغ نداری؟

- با اين كامپيوترت يه كدي بزن همه كانال هاي ماهواره ما باز شه!!!! ..

- چرا من تو وصل کردن دوربین دیجیتالم به کامپیوترم مشکل دارم؟

- بلوتوث جديد چي داري؟ بفرست بياد!!!!!!!!!!!١

- اینترنت چنده؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

.....

- و بالاخره: یکم این پسر ما رو نصیحت کن درس بخونه، اينجوري كه اين همش پاي كامپيوتره، هيچي نميشه آخرش!!!‌

.

.

و من ....انديشه كنان ، غرق اين پندارم كه اون 140 واحدی که ما (با بدبختي!!! و تنها در لیسانس) پاس کردیم ، اینا کجاش بود؟

و نكته مهم تر اينكه با عدم پاسخگويي مناسب به پرسش هاي سوپرعلمي فوق، طرف پيش خودش ميگه معلوم نيست ٤ سال تو دانشگاه چه غلطي ميكرده اين بي سواد
    با درود از شما بابت پست جالبی که قرار دادید.
    راستش کاملن با نظر این هم درد موافقم . متاسفانه یا خوشبختانه رشته کامپیوتر یکی از رشته هایی هست که به خاطر فراگیر شدن . یه جورایی به لحاظ ظاهری از اون حالت تخصصی بودنش در اومده و خیلی از دوستان و افراد علاقه مند به کامپیوتر هستند که با تلاش و پشتکار در زمینه هایی از این رشته بسیار عظیم پیشرفت کردند و می کنند. اما این مورد بیشتر در مورد رشته کامپیوتر نمود پیدا کرده .
    در تمامی رشته های آکادمیک یا دانشگاهی مخصوصن در مقطع کارشناسی همانطور که خودتون هم مستحضر هستید . دانشگاه فقط به یک دانشجو ( منظورم کسی هست که صرف گرفتن مدرک به دانشگاه نرفته ) دید کلی از رشته مورد نظر می ده و نگاه اون دانشجو رو برای فراگیری بهتر باز میکنه . یعنی کسی مثل شما که متخصص رشته شمی هست در دانشگاه بیشتر از جمع مباحثی که یاد می گیره نگاه کلی به رشته شیمی هست و شما چون در این رشته تحصیل کردید برای انجام یک کار پژوهشی یا تحقیقاتی و یا فراگیری مطالب جدیدتر در رشته شیمی خیلی بیشتر و زودتر از کسی که در این رشته تحصیل نکرده و بخاطر علاقه ایی که به این رشته داره و دست به تحقیق و پژوهش می زنه عمل خواهید کرد و این چیزی هست که دانشگاه به یک کارشناس در نهایت خواهد داد.
    در مورد رشته کامپیوتر از اونجایی که بالاتر توضیح دادم بخاطر فراگیر شدنش . هستند کسانی که در این رشته تحصیلات آکادمیک ندارند ولی از بنده که در این رشته کارشناس هستم خیلی مطلع تر , پر بارتر , صاحب نطر تر و فعال تر هستند و اصلاعاتشون در زمینه های مختلف بیشتر از بنده هم هست . اما تفاوت وقتی خودش رو نشون می ده که عمق موضوع نیاز به موشکافی داشته و یا برای فراگیری یک مبحث جدید دو نفر که بخاطر علاقه مندی به این رشته رو آورده و کسی که تحصیلات آکادمیک انجام داده نمود پیدا می کنه . و فراگیری برای کسی که در دانشگاه تحصیل کرده به خاطر دیدگاه عمقی به اساس و بنیان رشته مورد نظر چه بسا آسانتر و راحت تر خواهد بود . اما بازهم این مورد صد در صد نیست .
    در مورد سوالات بالا هم دقیقن بخاطر اینکه دیدگاه عمومی مردم در مورد کامپیوتر به علت فراگیر شدن و سروکار داشتن هر روزه با کامپیوتر زیاد شده . وقتی با یک کارشناس کامپیوتر برخورد میکنند این سوالات به ذهنشون خطور میکنه برای اینکه متاسفانه درک درستی از تحصیلات آکادمیک کارشناس کامپیوتر وجود نداره . بله بنده هم با اینگونه مسائل برخورد کردم و مورد قضاوت هم بسیار قرار گرفتم . اما اگه به سوالات بالا با دقت بیشتر بنگریم که حتمن شما هم همینگونه و با دقت نظر نگاه کرده اید متوجه می شیم که خیلی از سوالات بالا به لحاظ معنایی مربوط به رشته های دیگری میشه . باب نمونه عرض می کنم .

این سوال بیشتر یه سوال بازایست و از کسی که فروشنده قطعات کامپیوتری است باید پرسیده بشه نه کسی که کارشناس کامپیوتر مخصوصن رشته نرم افزار هست و اگر بنده نتوانم جواب این سوال رو بدم مشکل از بنده یا کمی اطلاعات من نیست و مثل این می مونه که از بنده به عنوان یه کارشناس کامپیوتر ببپرسند که آقا الان یه ماشین خوب تو بازار چنده . واگر بنده نتوانم پاسخ گو باشم کسی اگر هم به بنده خرده بگیره مشکل من نیست که اطلاعی دقیق در مورد سوال نامربوط ندارم که مشکل سوال کننده است.
    و یا :

این سوال بایستی از یک متخصص چشم پزشکی و یا روان کاو کودک و نوجوان پرسیده بشه که آیا ایراد داره یا نه چون زیاد نشستن پشت کامپیوتر مخصوصن برای بازی ارتباط مستقیم با چشم و روان اون کودک و یا نوجوان خواهد داشت .چون تاثیر چشم کاملن مشهوده ولی تاثیرات روحی که به مسائل اجتماعی هم تبدیل خواهد شد زیاد در وحله اول مشاهد نمیشه ولی بسیار در رفتار بچه هایی که بیش از حد بازی کامپیوتری انجام می دهند تاثیرات مخرب داشته و خواهد داشت . با این توضیحات اگر یک کارشناس نتونه پاسخ گو باشه نمی توان به او خرده گرفت چون سوالات مربوط به تخصص او نیست .
    با توضیحات داده شده امیدوارم مسئله روشن تر شده باشه . اما یک نکته هم یادآور بشم . اگر سوالات حتی مربوط به تخصص رشته مورد نطر هم باشه و متخصص نتونه پاسخ گو باشه بازهم نمی توان بر او خرده گرفت . چون همانطور که شما مستحضر هستید هر رشته دانشگاهی آنقدر زیر شاخه و موضوعات متفاوت داره که هیچ کسی نمی تواند اشراف کامل به تمامی موضوعات داشته باشه و اگر افرادی هستند که اشراف کامل داند آنها توانایی شون بالاتر و مطالعات شون بیشتر از یک کارشناس معمولی مثل بنده هست .

امیدوارم تونسته باشم پاسخ مناسبی داده باشم و ممنونم که از بنده خواستید در این زمینه که مربوط به رشته خودم هست نظر بدم و از شما ازین بابت بسیار سپاسگزارم.فقط تنها دلیلی که می بینم این تاپیک در قسمت طنز مطرح شده احساس همدردی با کسی است که این موضوع مطرح کرده و با توجه به شناختی که از نگرش بالا و درستی اندیشه در شما سراغ دارم حتمن همین علت رو داشته .

نه همين غمكده، اي مرغك تنها قفس است
    گــر تــو آزاد نباشي همــه دنيــا قفس است

60187146022645756403

آرزوی من اینست ؛ خداوند هیچگاه شاهد لبخند ابلیس بابت اشتباهات من نباشد

EmAd.M

4. 2 کاربر مقابل از emad176 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)