قطاب یزد
مواد لازم :
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر هل يك قاشق چايخوري
پودر شكر يك قاشق چايخوري
زرده تخممرغ دو عدد
ماست 250 گرم
پودرشكر دو پيمانه
روغن مايع و آرد به ميزان لازم
قطاب یزد
مواد لازم :
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر هل يك قاشق چايخوري
پودر شكر يك قاشق چايخوري
زرده تخممرغ دو عدد
ماست 250 گرم
پودرشكر دو پيمانه
روغن مايع و آرد به ميزان لازم
طرز تهيه :
روغن و پودرشكر را با همزن برقي مخلوط كرده تا كرمرنگ شود، سپس زردههاي تخممرغ را اضافه كرده با همزن برقي مخلوط ميكنيم آنگاه پودر هل را با ماست و بيكينگ پودر به مخلوطمان ميافزاييم، سپس آرد را كمكم به مواد اضافه كنيد تا خمير به دست نچسبد.
خمير را به قطر سه ميليمتر روي سطح آرد پاشيده شده پهن كنيد.
و با قالب گرد، آن را قالب بزنيد سپس وسط خمير را برشزده با يك قاشق چايخوري موادمياني را داخل قطاب قرار دهيد به گونهاي كه اين مواد به اطراف خمير ماليده نشود،دو لبه خمير را به هم چسبانيده و لبههاي خمير را به داخل برگردانيد تا به شكل كنگره درآيد.
بعد از تغييررنگ دادن آن به قهوهاي روشن، از روغن خارج كرده و بعد از 10 دقيقه قطابها را در يك ظرف پودر شكر قرار ميدهيم تا پودرشكر به دو سطح قطاب آغشته شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)