کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب

در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.

زمان آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
خنک شدن : 10 دقیقه

مواد لازم:
• 1-1/2 فنجان دوغ
• 3 / 4 فنجان روغن کانولا
• 1 / 2 پیمانه آب
• 2 پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
• 2 تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری.بیکینگ پودر
• 1-1/2 قاشق چایخوری. دارچین زمینی
• 1 / 2 قاشق چایخوری. جوش شیرین
• 1 / 2 قاشق چایخوری. نمک
• 2 قاشق چایخوری. وانیل
• 2-1/2 فنجان آرد همه منظوره
• 2 عدد سیب بزرگ ، خرد شده در تکه های 0.5 inch
• پوره میوه



دستورالعمل
1.
فر راتا 350 درجه فارنهایت گرم شده باشد.2قالب کیک پزی به ابعاد 8*8*2 اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده وکنار بگذار ید .


2. در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.


3. 40 دقیقه در فر پخت شود یا لااقل تا زمانیکه خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و دراورید تمیز باشد سپس اجازه بدهید 10 دقیقه بیرون بماند تا خنک شود. کیک را از تابه بر روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شود .


4.پوره میوه را آماده کنید.و بین دو لایه وروی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید

ss R141936

• کیک آماده سرو شدن میاشد و برای 10 نفر کافی است.

پوره میوه :
در کتری 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید 4 سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده وخرد کرده اید را به آن لضافه کنید،1/4 فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنیید و8 دقیقه روی حرارت طبخ شود تا زمانیکه میوه ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.

ارزش غذایی
• 532 کالری ،
• تعداد چربی (گرم) 20 ،
• چربی اشباع شده(گرم) 3 ،
• چربی اشباع (گرم) 11 ،
• چربی اشباع نشده (گرم) 5 ،
• کلسترول (میلی گرم) 50 ،
• سدیم (میلی گرم) 319 ،
• کربوهیدرات (گرم) 84 ،
• قند کل (گرم) 57 ،
• فیبر (گرم) 3 ،
• پروتئین (گرم) 6 ،
• ویتامین ث (دی وی ٪) 6 ،
• کلسیم (دی وی ٪) 17 ،
• آهن (دی وی ٪) 12 ،
• درصد ارزش غذایی روزانه بر اساس رژیم غذایی 2،000 کالری