استیک قارچ
برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید
مواد لازم :
قارچ 250 گرم
كره 3 قاشق سوپخوري
آب گوشت 2 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
گوشت فيله گوساله 200 گرم
خردل 2/1 قاشق چايخوري
پودر فلفل 4/1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
قارچ را پس از شستن خرد كرده در كره تف مي دهيم . آب گوشت را به آرد ذرت اضافه كرده , با كمي نمك و فلفل روي حرارت ملايم قرار داده , هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود. در آخر قارچ را اضافه كرده , روغن مايع را در ماهيتابه چدني ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را خكمي با بيفتك كوب كوبيده, سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده , با برس روي گوشت مي ماليم و گوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده , در ماهيتابه قرار مي دهيم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روي آن مي ريزيم . مطابق تصوير, با برشهايي از كلم برگ سفيد و گلهاي رنگ شده از پيازچه و برشهايي از سيب قرمز كتاب آرايش سبزيجات ساناز و سانيا , تزئين مي كنيم .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)