رولت گوشت

rolete20gosht



مواد لازم :

گوشت راسته گوساله در حدود 5/1 كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون 3/1 پيمانه
پنير پاستافيلاتا 100 گرم
سير 4 حبه
هويج نيم پز شده 2الي 4 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع ذرت براي سرخ كردن مقداري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
ترخان خشك 2 قاشق چايخوري

طرز تهيه :
گوشت را با بيفتك كوب كوبيده تا اندازه آن دو برابر و نيم اندازه اوليه شود ؛سپس نمك و فلفل را به روغن زيتون اضافه مي كنيم و با برس روي سطح گوشت مي ماليم. پنير پاستافيلاتا را رنده كرده , روي سطح گوشت مي پاشيم . سير را پوست كنده و با هويج نيم پز شده و جعفري خرد شده در يك قسمت گوشت قرار مي دهيم ,سپس آن را لوله مي كنيم و با نخ وسوزن مي دوزيم و در روغن سرخ مي كنيم . رب گوجه فرنگي را نيز در كمي روغن تف داده و با سه پيمانه آب به گوشت اضافه مي كنيم . حرارت را ملايم مي كنيم تا گوشت بپزد . چنانچه هنگام پختن, گوشت به آب نياز داشت مجدداً به آن اضافه مي كنيم . پس از پخت نخ را بيرون كشيده و گوشت را به صورت حلقه حلقه برش مي دهيم . سپس ترخان خشك را در آب گوشت ريخته تا چند جوش بزند سپس روي رولتگوشت بريزيد .