تقریبا یک پنجم از انگلیسی.ها در دوره.ای از زندگی خود دچار افسردگی می.شوند و احتمال ابتلای زنان به این بیماری تقریبا دو برابر مردان است.
- داروهای ضد افسردگی نیز برای همه کارساز نیستند و اثرات جانبی زیادی دارند که از جمله آن می.توان به خودکشی، آسیب رساندن به خود، بی.خوابی، حالت تهوع، سردرد و استفراغ اشاره کرد.
داروهای ضد افسردگی نیز برای همه کارساز نیستند و اثرات جانبی زیادی دارند که از جمله آن می.توان به خودکشی، آسیب رساندن به خود، بی.خوابی، حالت تهوع، سردرد و استفراغ اشاره کرد.
اما دانشمندان به روش درمانی جدیدی دست پیدا کردند که در طی آن فقط با یک تزریق به داخل سر می.توان افسردگی بسیار شدید را درمان کرد.
محققان با انجام مطالعاتی کمبود یک پروتئین به نام p11 را به افسردگی مرتبط دانستند. این پروتئین مواد شیمایی مغز را که ارتباط بسیار زیادی به حالت روحی انسان دارند تنظیم می.کند و به این ترتیب از ابتلا به افسردگی پیشگیری می.شود. دانشمندان متوجه شدند با تزریق یک سری از ژن.ها به داخل مغز که به ساخته شدن این پروتئین کمک می.کند می.توان یک فرد را به زندگی طبیعی بازگرداند.
کالبدشکافی مغز افرادی که در هنگام ابتلا به افسردگی شدید جان خود را از دست داده بودند نشان داد مقادیر این پروتئین در قسمت.هایی از مغز آن.ها .کم.تر از حد معمول است.
اکنون دانشمندان به نتایج جدیدی دست یافتند که به اعتقاد آن.ها علت و ریشه اصلی افسردگی در انسان.هاست. درمان.های فعلی افسردگی فقط علائم آن را درمان می.کنند و به ریشه و علت اصلی آن نمی.پردازند. این در حالی است که بسیاری از بیماران که دچار افسردگی.های شدید هستند ممکن است به این درمان.ها پاسخ ندهند.
دکتر کاپلیت و دکتر پاول گرینگارد یک عصب شناس که برنده جایزه نوبل هم شده است در این باره گفت: افسردگی شدید در انسان.ها را می.توان فقط با کمک یک تزریق درمان کرد. ژن درمانی با این روش برای درمان بیماری پارکینسون آغاز شده است و دانشمندان سعی دارند از این روش برای از بین بردن ریشه ابتلا به افسردگی استفاده کنند.
__________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)