صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: آشپزی برای کودک

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض آشپزی برای کودک

    ساندويچ خوشمزه براى مدرسه



    مواد لازم (براى هشت ساندويچ كوچك):
    ۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
    سه چهارم پيمانه مغز نان سفيد
    يك چهارم پيمانه ترشى ميوه
    سه حبه سير كوبيده
    سه تا چهار عدد لواش نرم و تازه
    روغن مايع براى سرخ كردن
    يك دوم پيمانه پنير خامه اى
    يك دوم پيمانه پيازچه خرد شده
    يك عدد گوجه فرنگى، ريز خرد شده
    دو قاشق سوپخورى آب ليمو
    نمك و فلفل بنا به ذائقه
    طرز تهیه:
    گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفيد، ترشى ميوه، سير و كمى نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بريزيد و چند دقيقه روشن كنيد تا خوب مخلوط شوند. اين مخلوط را به هشت قسمت مساوى تقسيم كنيد و هريك را با دست به صورت يك سوسيس به بلندى ۱۲ سانتى متر درآوريد.
    در يك تابه نچسب كمى روغن مايع بريزيد و سوسيس هايى را كه آماده كرده ايد در روغن مايع با حرارت متوسط سرخ كنيد به طورى كه سوسيس ها از همه طرف طلايى شوند. از زيادكردن شعله گاز خوددارى كنيد چون سطح روى سوسيس ها زود برشته مى شوند اما مغزپخت نمى شوند. آنها را چند دقيقه در يك صافى قرار دهيد تا روغن اضافى مربوط به سرخ كردن سوسيس ها گرفته شود. در اين فاصله هشت دايره به قطر حدود ۲۰ سانتى متر از نان لواش ببريد. پنير خامه اى را با پيازچه خرد شده مخلوط كنيد و از اين مخلوط مقدار كمى روى هر يك از نان ها بماليد.
    گوجه فرنگى و پياز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و آب ليمو را اضافه كنيد. مقدارى از اين مخلوط را روى هريك از نان ها بريزيد و يك عدد سوسيس را روى هركدام گذاشته نان را به صورت يك ساندويچ لوله كنيد.

  2. #2
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    سوپ کودک




    5853w270amph202
    مواد لازم ران مرغ 1عدد- برنج 2 قاشق سوپخوری- هویج 1عدد- نخود سبز 2 قاشق- سیب زمینی 1 عدد کوچک- گوجه فرنگی 1 عدد کوچک- جعفری خرد شده 1 قاشق- نمک مقداری
    چگونگی تهیه ابتدا مرغ را به همراه برنج و هویج خرد شده و نخود سبز می گذاریم بپذد با حرارت کم وقتی نیم پز شده سیب زمینی خرد شده و جعفری را به آن اضافه کرده می گذاریم تا کاملاً سوپ ما جا بیفتد و آماده خوردن ش

  3. #3
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    ساندويچ مدل فيل

    sandevichemodelefl
    مواد اولیه :
    كالباس ,پنير
    سبزي تره ,ساقه پيازچه ,کاهو



    طرز تهیه:
    مقداري كره يا مايونز روي يك برش نان تست زده و يك ورق پنير روي آن را قرار دهيد و آن را روي يك برگ كاهو بگذاريد. سپس سر را از يك برش كالباس ببريد و گوشهاي آن را از كالباس درست كنيد. چشمان را از پنير قالب زده و براي ابروها از سبزي تره استفاده كنيد. براي گوشهاي فيل مطابق شكل از كالباس استفاده كنيد و براي پاهاي فيل دو برش از كالباس زده و آنها را زير بدن قرار دهيد. ساقه پيازچه را نازك خرد كرده و آنها را روي پاهاي فيل بگذاريد.




    ساندويچ مدل پنگوئنspacer
    sandevichemodelepangoan
    مواد اولیه :
    تخممرغ پخته شده يك عدد
    زيتون سياه يك عدد
    گوجهفرنگي يك عدد
    پنير ,شاهدانه, كره ,کاهو به میزان لازم



    طرز تهيه
    1-مقداري كره يا سسمايونز روي برش نان تست بماليد يك برگ كاهو را زير آن قرار دهيد. سپس يك عدد تخممرغ پخته شده را از وسط نصف كنيد و به عنوان بدن پنگوئن از آن استفاده كنيد.
    2 -يك عدد زيتون سياه را از وسط برش داده به عنوان بالهاي پنگوئن روي تخممرغ قرار ميدهيم.
    3 -براي سر آن از زيتون سياه استفاده كرده و نوك پنگوئن را از گوجهفرنگي و چشمهايش را از شاهدانه درست كنيد و براي پنجههاي آن يك تكه باريك از زيتون سياه را ببريد.
    4 -جهت درست كردن توپ، پنير را به شكل توپ در آورده و به آن دانههاي شاهدانه را اضافه كنيد.


  4. #4
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    کته شوید




    6055w270amph202
    مواد لازم برنج 4/1 پیمانه- آب 1 پیمانه- شوید 1 قاشق غذاخوری- نمک کمی- کره 2/1 قاشق چایخوری چگونگی تهیه
    ابتدا برنج را شسته بعد برنج به همراه آب و شوید و نمک و کره در قابلمه کوچک ریخته روی حرارت ملایم گذاشته تا خوب بپذد کته را باید کمی نرم بردارید کته هویج را هم مانند کته شوید درست می کنند بااین تفاوت که به جای شوید از 1 عدد هویج رنده شده استفاده شود.

  5. #5
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    تزئين بشقاب كودک






    مواد لازم
    برنج 1 پيمانه
    خيارشور 3 عدد
    هويج 1 عدد
    زيتون چند عدد
    شويد چند شاخه
    چگونگی تهیه

    برنج را شكل گوسفند درست مي كنيم . از زيتون براي پاها و گوش ها و چشم استفاده مي كنيم . خيار شور را باريك باريك بريده و به شكل نرده درست مي كنيم . هويج را به صورت x قرار مي دهيم و شويد را پائين نرده ها مي گذاريم.اين مواد براي يك نفر در نظر گرفته شده است


  6. #6
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    شورخوما، شیرینی زمستانی(هندی)

    مواد لازم:
    شیر مایع=1 لیتر
    کره=100 گرم
    بلالیت=1 پاکت
    مغز پسته=نصف لیوان(خرد شده)
    شکر=نصف لیوان
    وانیل=کمی


    طرزتهيه:1. بلالیت ها را در قابلمه می ریزیم و با قاشق آن را خرد می کنیم و سپس با کره آن را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(مواظب باشید بلالیت ها نسوزد)
    570736 2008 4 5 9 28 27


    2. شیر را می جوشانیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود.
    3. بلالیت و مغز پسته خرد شده را به همراه وانیل به شیر اضافه می کنیم.
    4. مواد را بر روی اجاق گاز با شعله ملایم می گذاریم تا کمی بجوشد و غلیظ شود(باید غلظت شیرینی مثل ماست باشد)
    5. شیرینی را بصورت گرم میل می کنیم.

  7. #7
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    به مغز کودک‌تان غذاهای مقوی بدهید

    غذای مغذی رشد مغزی کودکان را تقویت می‌کند و به علاوه عملکرد ذهنی، حافظه و تمرکز آن را هم افزایش می‌دهد.
    ماهی سالمون :
    اسیدهای چرب نظیر آنچه در سالمون یافت می‌شود بهترین منبع امگا3 dha و epa است که هر دو برای رشد و عملکرد مغز ضروری است. در واقع مطالعات تازه نشان می‌دهد افرادی که بیشتر از اسیدهای چرب در رژیم غذایی‌شان استفاده می‌کنند ذهن تیزتری داشته و آزمون‌های مهارت‌های ذهنی را بهتر انجام می‌دهند.
    اگر چه ماهی‌های تن نیز منبع غنی از امگا3 هستند اما مانند سالمون اسیدچرب ندارند. ماهی تن منبع خوبی از پروتئین‌های لخم است و این ماده در مقایسه با سالمون اسیدچرب کمتری دارد، بنابراین به جای دادن ساندویچ به کودکان، از ماهی سالمون سالادی تهیه کرده و به صورت ساندویچ به آنها بدهید. مخلوط ماهی‌سالمون با کشمش، کرفس خرد شده و هویج بسیار مفید است.
    تخم‌مرغ:
    پروتئین منبع شناخته شده و غنی پروتئین است اما زرده تخم‌مرغ که دارای کولین فراوانی است به تکامل ذهنی و تقویت حافظه کودکان کمک می‌کند.هرگز کودکان خود را بدون خوردن صبحانه به مدرسه نفرستید و سعی کنید در این صبحانه حتما تخم‌مرغ وجود داشته باشد. حداقل یک شب در هفته، شام، صبحانه بخورید، یعنی تخم‌مرغ آب‌پز و نان تست. به کودکان خود کمتر نیمرو بدهید. سعی کنید بیشتر تخم‌مرغ آب‌پز برای‌شان آماده کنید.
    کره بادام‌ زمینی
    بادام زمینی و کره بادام‌زمینی منبع بسیار خوبی از ویتامین e است، یعنی ویتامینی که دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که غشای اعصاب را محافظت می‌کند. علاوه بر این تیامین به مغز و سلول‌های مغزی کمک می‌کند تا از گلوکز برای تولید انرژی استفاده کنند.سعی کنید از موز و کره بادام‌زمینی یک ساندویچ تهیه کنید. یک سیب را حلقه‌حلقه کنید و میان آن کره بادام‌زمینی بریزید. روی سالاد خود یک قاشق کره بادام زمینی بریزید.
    غلات کامل:
    مغز به طور مداوم به قند نیاز دارد و غلات کامل این ماده را برای مغز مهیا می‌کنند. غلات که دارای فیبر فراوانی هستند کمک می‌کنند تا به طور مداوم و آهسته قند به بدن آزاد شده و همچین به دلیل داشتن ویتامین b برای سلامت سلول‌های عصبی لازم است.غلات را در ابتدای لیست خرید قرار دهید. نان و غلات هم برای کودکان بسیار مفید است. به جای چیپس، به عنوان میان‌وعده به کودک‌تان نان حاوی غلات بدهید.
    جو و جوی پوست‌کنده:
    جو یکی از آشناترین غلات برای کودکان است که برای مغز بسیار مفید است. جو انرژی مفید و سوخت کافی را برای مغز فراهم می‌کند. جو که دارای فیبر فراوانی است، مغز کودکان را تغذیه می‌کند تا در مدرسه عملکرد بهتری داشته باشد. جو همچنین منبع خوبی از ویتامین e و b، پتاسیم و روی است که بدن کودکان برای انجام عملکرد مغز با ظرفیت کامل به آن نیاز دارد.افزودن میوه‌های خشک و شیر سویا و دارچین به جو به علاوه تکه‌های لیمو و کمی عسل و موز تازه عصرانه یا میان‌وعده مفیدی برای کودکان است

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ


  8. #8
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    کرم شوکولاتی ساده برای بچه ها

    images17
    مواد لازم برای 6 نفر:
    شیر=2/1 لیتر(2 لیوان معمولی)
    شکر=200 گرم(1 لیوان معمولی)
    شوکولات بدون مغز=250 گرم یا 4 قاشق سوپخوری کاکائو

    زرده تخم مرغ=6 عدد
    آرد سفید نرم=2 قاشق سوپخوری سرخالی(40 گرم)
    طرز تهیه:
    این کرم بسیار ساده و آسان تهیه می شود و اکثر بچه ها آن را دوست دارند.
    آرد را در ظرفی ریخته،شیر را کم کم روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود.بعد مایه را روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم می زنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.کاکائو یا شکلات را در شیر ریخته،و همزدن را ادامه می هیم تا شیر یکی دو جوش بزند.زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.شیر را کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.یک بار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا فقط مایه یک جوش بزند و خامی زرده گرفته شود.مایه را در ظرف مناسبی می ریزیم و ظرف را در یخچال می گذاریم تا کرم سرد شده کمی سفت شود و با همان ظرف سرو می کنیم.می توانیم 150 گرم خامه را با 3 قاشق سوپخوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط کنیم و با همزن برقی بزنیم تا کمی سفت شود و خامه را در ظرف جداگانه ریخته با کرم سرو کنیم.


  9. #9
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    فرنی سیب

    مواد لازم
    – نشاسته 3 قاشق چایخوری
    – آب سیب 3/1 پیمانه ( 80 میلی لیتر )
    – آب جوش سرد شده 3/1 پیمانه ( 80 میلی لیتر )
    طرز تهیه
    تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به جوش آورید . به مدت 2 دقیقه آن را به صورت در بسته بجوشانید تا غلیظ شود .

  10. #10
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    پیش فرض

    تغذيه شيرخواران از 6 تا 12 ماهگی

    فرنی
    براي تهيه فرني از 2 روش زير مي توان استفاده كرد:
    روش اول:
    آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
    شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
    شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)
    آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.
    روش دوم:
    آرد (برنج يك قاشق مرباخوري سرصاف)
    شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
    شير پاستوريزه (120 سي سي، معادل نصف ليوان معمولي)
    در اين روش اول 120 سي سي شير پاستوريزه را به مدت 10 دقيقه مي جوشانند، سپس آب جوشيده خنك شده را به آن اضافه مي كنند تا حجم شير مجددا به 120 سي سي برسد بعد آرد و شكر را به شير اضافه مي كنند و مجدداً حرارت مي دهند تا به قوام فرني برسد.
    توجه: منظور از يك قاشق مرباخوري، قاشقي است با گنجايش cc 5 مانند قاشق مدرج شربت هاي كودكان.
    حريره بادام
    طرز تهيه كاملا مشابه تهيه فرني است و همراه با افزودن آرد و شكر يك قاشق مرباخوري بادام پوست گرفته و رنده شده ( يا آسياب شده) نيز اضافه مي شود.
    براي سهولت كار و رعايت تنوع در غذاي شيرخوار مي توان يك روز در ميان از فرني و حريره بادام استفاده كرد.
    سوپ
    گوشت بدون چربي به اندازه يك تكه خورشتي (معمولا به اندازه يك تخم مرغ متوسط) به ترتيب اولويت و ارجحيت گوشت گوسفند، مرغ، گوساله.
    برنج يك قاشق مربا خوري
    هويج متوسط يك سوم
    بعد از اين كه گوشت كمي پخته شد برنج و هويج اضافه مي شود. پس از پختن كامل، بايد همه مواد سوپ را مخلوط و نرم كرد تا به غلظت فرني برسد.
    به عنوان مثال 3 نوع سوپ كه تنوع مواد غذايي در محتويات آن رعايت شده است ذكر مي گردد.
    گوشت مرغ، هويج، برنج، جعفري و سيب زميني
    گوشت گوسفند، لوبيا سبز، برنج، گشنيز و گوجه فرنگي
    گوشت گوساله، كدو حلوايي، جعفري، سيب زميني و گوجه فرنگي
    اضافه كردن كمي پياز رنده شده و خرد شده به سوپ براي رفع بوي مرغ يا گوشت اشكالي ندارد. همچنين افزودن چند قطره آب ليمو ترش تازه يا آب نارنج تازه به سوپ و غذاي كودك هم آن را خوش طعم مي كند و هم جذب آهن را افزايش مي دهد.
    توجه:
    هر سه روز يك بار يك نوع سبزي به سوپ اضافه مي شود: مانند جعفري، گشنيز، لوبياسبز، كدوسبز، كرفس و ...
    به سوپ نبايد نمك، شكر يا چاشني اضافه كرد.
    بهتر است كدو، كرفس و لوبيا سبز را اول پخته و بعد به سوپ اضافه كنند.
    سبزي ها بايد در آخرين لحظات پخت سوپ اضافه شود. در ظرف را نيز مي بندند تا ويتامين هاي آن از بين نرود.
    اسفناج تا يك سالگي مجاز نبوده و نبايد به سوپ شيرخوار اضافه شود.
    پوره سيب زميني
    يك سيب زميني متوسط را بعد از شستن كامل با پوست مي پزند. بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا مي كنند سپس سيب زميني را همراه با يك قاشق مرباخوري كره يا روغن مايع نرم كرده، كم كم به آن شير پاستوريزه كه قبلا جوشانده باشد اضافه مي كنند تا به نرمي و غلظت دلخواه برسد.
    پوره هويج
    پوره هويج هم مثل پوره سيب زميني تهيه مي شود با اين تفاوت كه اول يك هويج متوسط را كاملا شسته و پوست كنده و با كمي آب مي پزند و بعد كره يا روغن و شير را اضافه مي كنند.

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/