نام این گروه هتروپلی اسیدها است که کاربردهای زیادی در شیمی دارند از قبیل : فعل وانفعالات شیمیایی ، بیوشیمی ، علم مواد و کاتالیزور واکنش های آلی به عنوان الکترولیت جامد و ...
اما هترو پلی اسیدهایی که من می خواهم درباره شان بنویسم ترکیبی از سه عنصر فلزی است فرمول کلی آن به صورت مقابل می باشد:Hn[M(H2O)X W11O39].nH2O
M هترو اتم نام دارد و X در حقیقت عنصر مرکزی است . در کاتاليزورهاي هتروپلي اسيد دو نوع پروتون وجود دارد يک پروتوني که جدا مي شود و بعنوان پروتون هيدراته شده اي که با آنيون هتروپلي اسيد ترکيب شده است وديگري پروتون غير هيدراته اي که بر روي اکسيژن هاي پل در آنيونهاي هتروپلي اسيد تجمع مي کند . بواسطه تحرک خوب پروتونهاي تفکيک شده ، کريستالهاي هتروپلي اسيد خصوصيات ويژه اي به عنوان يک فاز شبه مايع دارند . در نتيجه هدايت کننده هاي پروتوني بسيار خوب و الکتروليتهاي جامد بسيار خوبي مي باشند.
در مقاله هایی که من بررسی کردم هترو اتم M = Ga,Al,In بود و عنصر مرکزی X= Fe,Co,Cr,Zr است .
هترو اتم ها همگی با عدد اکسایش 3+ در ترکیب حضور دارند و عدد اکسایش در عنصرهای مرکزی بسته به نوع اتم بکار رفته متفاوت است .
اما خاصیت هدایت کنندگی هتروپلی اسید ها به شرح ذیل است :
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)