صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: انواع سوپ ها

  1. #1
    afsanah82
    مهمان

    انواع سوپ ها

    طرز تهيه حليم
    مواد لازم براي پنج نفر:

    گوشت سردست بدون استخوان نيم كيلو
    بلغور گندم نيم كيلو
    پياز يك عدد بزرگ
    نمك كمي
    دارچين و كره به مقدار لازم براي تزيين



    طرز تهيه:

    بلغور گندم را با مقداري آب ميگذاريم بپزد. آب بهحدي باشد كه روي بلغور را بگيرد و بعداز اينكه آب آن خشك شد، بلغور را مانند كته دم ميكنيم. يعني دم كني رويش ميگذاريم تا بلغور كاملا پخته و له شود. پياز را خرد كرده با گوشت و مقدار كمي آب در ظرف ديگر ميپزيم كمي هم نمك به آن ميزنيم. بعد از پختن گوشت، بلغور را به آن اضافه ميكنيم سپس آنها را با ميكسر خوب مخلوط كرده طوري كه گوشت و بلغور له شده و كشدارشود. دوباره آنرا روي حرارت ميگذاريم تا كاملن جابيفتد و در اين مرحله بايد مرتب حليم را هم زد تا ته نگيرد.
    حليم را توي ظرف كشيده با كره داغ شده و دارچين و قيمه تزيين ميكنيم.

  2. #2
    afsanah82
    مهمان

    سوپ ترهفرنگي

    ن هم گاهي براي پختن غذا درميمانم و نميدانم بايد براي شام شب چه غذايي آماده كنم كه تكراري نباشد و طعم جديدي داشته باشد .
    اما آنقدر غذاهاي مختلف در دنيا وجود دارند كه اگر در تمام عمرمان هم يكي از آنها را بخواهيم تهيه كنيم، هيچوقت غذاي تكراري نخواهيم خورد اما حالا كه سرما از راه رسيده، بهتر است طعم سوپهاي مختلف را به غذاي روزانه خود اضافه كنيم تا سرماي پاييز و زمستاني دلچسبتر باشد.

    با آمدن فصل پاييز ترهفرنگي نيز به انواع سبزيها اضافه شده و در هر سبزي فروشي ميتوانيم با قيمت ارزان آن را خريداري كنيم و با آن سوپ تره فرنگي تهيه كنيم؛ سوپي با طعم تازه و بسيار مقوي. براي تهيه اين سوپ به 2 تا 3 عدد ترهفرنگي، دو قاشق سوپخوري آرد سفيد، آبگوشت دو ليوان، دو عدد زرده تخممرغ خامه 50 گرم كره 50 گرم آب ليمو نمك به مقدار كافي براي مصرف دو نفر نياز داريم.

    تره فرنگي را حلقهحلقه ميكنيم و با دو ليوان آب و كمي نمك ميپزيم بعد از پختن تره فرنگي را از صافي رد ميكنيم و آرد را با كمي كره سرخ ميكنيم و آب گوشت را به تدريج داخل آرد سرخ شده ميريزيم و مرتب بههم ميزنيم تا آرد در آب گوشت حل شود آنگاه تره فرنگي آماده شده را داخل اين مايه ميريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و سوپ كمي غليظ شود. به اندازه كافي هم نمك و فلفل بهآن اضافه ميكنيم. سپس زردههاي تخم مرغ را خوب مي زنيم و با آبليمو و كمي نمك مخلوط ميكنيم و داخل سوپخوري ميريزيم حالا سوپ را داغ داغ به تدريج روي تخممرغ ميريزيم و بههم ميزنيم و خامه را روي سوپ ميدهيم.

    ممكن است تره فرنگي را كه حلقهحلقه كرديم با آب و كمي نمك بپزيم سپس مطابق دستور بالا آرد را با كره سرخ ميكنيم و داخل ترهفرنگي ميريزيم. آب گوشت را اضافه ميكنيم بگذاريم سوپ آهسته آهسته بجوشد و كمي غليظ شود و بعد مطابق دستور بالا عمل كنيم.
    در ضمن براي داشتن آب گوشت و يا مرغ نياز نيست حتما گوشت يا مرغ را بپزيد و از آب آن براي طبخ سوپ استفاده كنيد قرصهاي آماده سوپ را ميتوانيد از سوپر ماركتها تهيه و هر يك را با دو ليوان آب سرد مخلوط كرده و داخل سوپ خود بريزيد. مطمئن باشيد اين سوپ را بيشتر از يك بار ميل خواهيد كرد.

  3. #3
    afsanah82
    مهمان

    سوپ آلبالو

    اين سوپ آلبالويي يكي از رايجترين سوپهاي فصل تابستان در كشور مجارستان است.

    مجارستانيها اين سوپ را به صورت سرد سرو ميكنند؛ شما هم آن را امتحان كنيد:

    مواد لازم براي 4 نفر:
    ـ 15 ميليليتر يا يك قاشق سوپخوري آرد سفيد
    ـ 120 ميليليتر يا نصف فنجان خامه
    ـ يك سوم فنجان شكر
    ـ 225 گرم يا يك و يك دوم فنجان آلبالو
    ـ 900 ميليليتر يا سه و سه چهارم فنجان آب
    ـ نوك قاشق چايخوري نمك

    طرز تهيه:
    1 ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا كنيد. براي اين منظور بهتر است از دستگاه هستهگير استفاده كنيد تا شكل و فرم آلبالوها تا حد امكان حفظ شود زيرا به اين ترتيب، سوپ ظاهري زيباتر پيدا ميكند. حالا به وسيله همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط كنيد؛ سپس نمك و يك قاشق مرباخوري شكر را نيز به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.

    2 ـ قابلمهاي آماده كرده و آلبالوها را داخل آن بريزيد؛ سپس آب و باقيمانده شكر را به آلبالوها اضافه كنيد و به مدت 10 دقيقه روي حرارت شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آلبالوها بپزند.

    3 ـ پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد و 2 قاشق سوپخوري از شربت آب را در كاسهاي كوچك، براي تزئين روي غذا كنار بگذاريد. 2 قاشق سوپخوري ديگر از شربت را برداشته و در داخل مايه مخلوط آرد و خامه بريزيد و با هم مخلوط كنيد تا مايه، رنگي شود؛ سپس مايه را به آلبالوهاي داخل قابلمه اضافه كنيد و مربا را به مدت 5 الي 6 دقيقه روي حرارت شعله بجوشانيد تا ضمن جوش آمدن مايه سوپ يكنواخت شود.

    4 ـ قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد سرد شود. در صورت نياز به آن كمي نمك اضافه كنيد. پس از سرد شدن، اين سوپ را در كاسه بريزيد و روي آن را با شربتي كه از پيش برداشته بوديد تزئين كرده، سپس سرو كنيد.

  4. #4
    afsanah82
    مهمان

    يك سوپ خوشمزه

    مدت زمان آمادهسازي مواد براي تهيه اين سوپ 10 دقيقه و زمان لازم براي پخت آن هم 20 دقيقه است.

    مواد لازم براي 4 نفر:

    - 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
    - 2 ساقه تره فرنگي (باريك حلقه حلقه و خرد شود)
    - 2 عدد كدو سبز (ريز خرد شود)
    - 2 حبه سير (ريز خرد شود)
    - يك كيلوگرم گوجهفرنگي (خرد شود)
    - يك عدد برگبو
    - يك قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
    - سه چهارم پيمانه آب مرغ
    - 400 گرم نخود آشي (پخته يا كنسروي)
    - 225 گرم اسفناج (خرد شود)
    - 25 گرم پنير پارمسان (نازك ورقه ورقه شود)
    - نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    1. قابلمه نچسبي آماده كنيد و روغن زيتون را در آن داغ كنيد؛ سپس تره فرنگي و كدوي خردشده را به روغن اضافه كنيد و روي شعله متوسط اجاق گاز به مدت 5 دقيقه حرارت دهيد. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد تا تفت داده شود.
    2. سير، گوجهفرنگي خردشده، ربگوجهفرنگي، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه كرده
    و شعله اجاقگاز را زيادتر كنيد تا آب مرغ به جوش آيد؛ سپس دوباره شعله را كم كنيد و 5 دقيقه ديگر حرارت دهيد. در طول اين مدت همزدن را از ياد نبريد.
    3. اسفناج خردشده را به مواد بيفزاييد و دوباره شعله اجاقگاز را زياد كنيد تا در آب مرغ به مدت 2 دقيقه بجوشد.
    سپس با اضافهكردن نمك و فلفل سياه، سوپ را مزهدار كنيد.
    4. در پايان، برگ بو را از داخل سوپ خارج كرده و پس از ريختن پنير پارمسان روي سوپ، آن را سرو كنيد. پنير در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپديد ميشود.

  5. #5
    afsanah82
    مهمان

    سوپ گوجهفرنگي

    اين سوپ خوشمزه به دليل داشتن گوجهفرنگي، سرشار از ويتامين c است و خوردن آن به صورت داغ به آن دسته از افرادي كه در همين اوايل پاييز دچار سرماخوردگي شدهاند، توصيه ميشود.

    مواد لازم براي 4 نفر:
    ـ 675 گرم گوجهفرنگي تازه
    ـ 2 قاشق سوپخوري روغن مايع گياهي
    ـ يك عدد برگ بو
    ـ 4 ساقه پيازچه (حلقهحلقه و درشت خرد شود)
    ـ يك قاشق چايخوري سرخالي نمك
    ـ 2 حبه سير (ريز خرد شود)
    ـ نصف قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
    ـ 2 قاشق سوپخوري گشنيز تازه خرد شده
    ـ 3 پيمانه يا 750 ميليليتر آب (در صورت تمايل از آب مرغ يا آب گوشت استفاده كنيد)
    ـ يك قاشق سوپخوري آرد ذرت
    ـ 4 قاشق سوپخوري خامه براي تزئين

    طزر تهيه:
    1ـ ابتدا پوست گوجهفرنگيها را بكنيد. براي اين منظور گوجه فرنگيها را به مدت 30ثانيه در قابلمهاي حاوي آب جوش بريزيد. بعد از طي اين مدت، بلافاصله آنها را به كاسهاي حاوي آب سرد منتقل كنيد. به اين ترتيب، پوست گوجه فرنگيها به سرعت از گوشت آنها جدا ميشود. پس از مرحله پوست كندن، گوشت آنها را
    به صورت درشت خرد كنيد.
    2 ـ قابلمهاي آماده كنيد. روغن را داخل آن بريزيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس برگ بو و پيازچه خردشده را در آن تفت دهيد. پس از آن گوجهفرنگيهاي خردشده را نيز اضافه كنيد. حرارت دادن را تا زماني ادامه دهيد كه گوجهفرنگيها پخته و تقريبا له شوند.
    3 ـ نمك، فلفل، سير، گشنيز و آب را در قابلمه بريزيد و حرارت را زيادتر كنيد تا جوش بيايد. سپس به مدت 15دقيقه حرارت دهيد.
    4 ـ پس از طي اين مدت، مواد سوپ را از داخل صافي عبور دهيد تا مايهاي صاف و يكدست حاصل شود. البته به جاي اين روش ميتوانيد از دستگاه مخلوطكن نيز استفاده كنيد.
    5 ـ سوپ صافشده يا مخلوطشده را به قابلمه برگردانيد و روي اجاق گاز قرار دهيد. آرد ذرت را در مقدار كمي آبجوش حل كرده و به سوپ اضافه كنيد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد تا سوپ، جوشيده و كمي غليظ شود

  6. #6
    afsanah82
    مهمان

    سوپ گل كلم با گردو

    وقتي گل كلم بهعنوان ماده اصلي يك سوپ انتخاب ميشود، ديگر نيازي به خامه و آرد براي غليظتر كردن آن نداريد.

    گلكلم پخته و له شده، بافتي نرم و خامهاي را به سوپ ميدهد كه بسيار هم لذيذ است.

    مواد لازم براي 4 نفر:
    - يك عدد گلكلم متوسط
    - يك عدد پياز متوسط (درشت خرد شود)
    - 475ميليليتر يا 2 پيمانه آب مرغ
    - 475 ميليليتر يا 2 پيمانه شير كمچرب
    - 3 قاشق سوپخوري گردو خرد شده
    - نمك و فلفل به مقدار كافي
    - پودر فلفل قرمز و مقداري گردو خرد شده براي تزئين

    طرز تهيه:
    1 – برگهاي سبز گل كلم را بكنيد و گلهاي آن را از هم جدا كنيد و بشوييد. سپس قابلمهاي آماده كنيد و گلكلم را به همراه پياز خرد شده و آب مرغ در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.
    2 – بعد از اينكه آب مرغ به جوش آمد، در ظرف را بگذاريد تا گلكلمها بپزند؛ براي اين منظور، معمولا حدود نيم ساعت زمان كافي است. پس از اطمينان از پخت گلكلم، شير و گردو را اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت. سپس اين مخلوط را از روي شعله اجاق گاز برداريد و كمي كه از حرارت افتاد، داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا مخلوط به مايهاي نرم و پورهمانند تبديل شود.
    3 – حالا دوباره مايه را به قابلمه برگردانيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. در پايان سوپ را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و پس از تزئين آن با مقداري گردوي خرد شده و فلفل قرمز، سرو كنيد.

  7. #7
    afsanah82
    مهمان

    سوپ ترهفرنگي و كدو حلوايي

    به عقيده اكثر ما، درستكردن سوپي خوشمزه در يك فرصت كم، تنها با استفاده از سوپهاي آماده موجود در فروشگاهها امكانپذير است

    درحالي كه كاربرد مايكروفر را در پخت سريع دستكم گرفتهايم.
    به عنوان مثال، براي آمادهسازي و پخت سوپ لذيذ و جاافتادهاي مانند سوپ ترهفرنگي و كدو حلوايي – كه به نحوه پخت آن ميپردازيم – تنها اينبار 40 دقيقه زمان نياز است.

    مواد لازم:
    - 40 گرم كره
    - يك عدد يا 500 گرم ترهفرنگي
    - يك كيلوگرم كدو حلوايي (به تكههاي متوسط خرد شود)
    - 2 عدد يا 400 گرم سيبزميني متوسط (خرد شود)
    - 4 پيمانه يا يك ليتر آب مرغ
    - نصف پيمانه يا 125 ميليليتر شير
    - نصف پيمانه يا 125 ميليليتر خامه

    طرز تهيه:
    ابتدا يك ظرف توگود مخصوص مايكروفر را آماده كنيد و كره و تره فرنگي خردشده را در آن بريزيد. در ظرف را بگذاريد و در مايكروفر قرار دهيد. مايكروفر را روي قدرت 100 درصد يا حداكثر به مدت 5 دقيقه روشن كنيد. در طول اين مدت يكبار مواد را هم بزنيد تا ترهفرنگي در كره تفت داده شود.
    پس از گذشت اين مدت، كدو حلوايي، سيبزميني و نصف پيمانه آب مرغ را به تره فرنگي اضافه كرده و ظرف را داخل مايكروفر بگذاريد. تنظيمات مايكروفر را روي قدرت حداكثر و مدت زمان 20 دقيقه انجام دهيد تا اين مخلوط سبزيجات بپزد. در طول پخت، مواد را 2بار هم بزنيد.
    نكته: درصورتي كه در اين مدت زمان، سيبزميني و كدو حلوايي پخته نشد، زمان پخت آن را با همان قدرت بيشتر كنيد.
    ظرف حاوي مواد را از مايكروفر خارج كرده و باقيمانده آب مرغ را به همراه شير به مواد بيفزاييد. حالا اين مخلوط را داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد تا به مايهاي نرم و يكدست تبديل شود. سپس مايه را به ظرف توگود مخصوص مايكروفر برگردانده و پس از گذاشتن در روي ظرف، دوباره با حداكثر قدرت و به مدت 5 دقيقه داخل مايكروفر حرارت دهيد. در اين فاصله زماني، همزدن مواد را نيز فراموش نكنيد.
    در پايان، سوپ را به ظرف موردنظر براي سرو منتقل كنيد و خامه را روي آن بريزيد.

  8. #8
    afsanah82
    مهمان

    سوپ خامهاي اسفناج

    يكي از خوشمزهترين سوپهاي زمستاني در كشور مجارستان، سوپ خامهاي اسفناج است و همانطور كه از نام آن پيداست، مواد اوليه آن را اسفناج و خامه تشكيل ميدهد.
    البته گاهي اوقات زرده تخممرغ را نيز به مواد داخل آن اضافه ميكنند.

    مواد لازم براي 4 نفر:

    - 500 گرم برگ اسفناج
    - 5 پيمانه آب
    - 2 عدد پياز (ريز خرد شود)
    - 25 گرم يا 2 قاشق سوپخوري كره
    - 3 قاشق سوپخوري آرد سفيد
    - يك پيمانه خامه
    - نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
    - 2 عدد تخممرغ پخته براي تزئين

    طرز تهيه:

    1 – آب را در قابلمهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنيد و مدت 5 تا 6 دقيقه حرارت دهيد تا بپزد.
    2 – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بيرون آوريد و در دستگاه خردكن يا غذاساز آن را به پوره تبديل كنيد. قابلمه حاوي آب را نيز كنار بگذاريد.
    3 – كره را داخل تابهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس پياز خردشده را در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
    حالا پيازداغ را از روي اجاق برداريد و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روي شعله اجاق گاز به مدت يك الي دو دقيقه حرارت دهيد تا آرد نيز سرخ شود.
    4 – مخلوط پيازداغ و آرد سرخشده را به آبي كه اسفناج در آن پخته شده است، افزوده و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا دوباره به جوش آمده و كمي غليظ شود.
    پس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتي حرارت دهيد تا سوپ جا افتاده و غلظت مناسبي پيدا كند.
    در اين فاصله، نمك و فلفل موردنياز را به سوپ اضافه كنيد. در ضمن، تخممرغها را هم در قابلمه كوچكي آبپز كنيد. در پايان، سوپ را در ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و تخممرغهاي پخته را هم با چاقو به دو نيم كرده و روي سوپ قرار دهيد.

  9. #9
    afsanah82
    مهمان

    سوپ پياز

    اضافه كردن هويج رندهشده و جعفري خردشده به سوپي خامهاي با عطر و طعم پياز، يك وعده غذايي سالم و پرانرژي ميسازد
    سوپ پياز براي تسهيل در درمان سرما خوردگي نيز توصيه ميشود.

    مواد لازم براي 6 نفر:

    ـ 75 گرم يا 5 قاشق سوپخوري كره
    ـ 500 گرم پياز (نگيني خرد شده)
    ـ يك حبه سير
    ـ 40 گرم يا 6 قاشق سوپخوري آرد سفيد ساده
    ـ 5/2 پيمانه آب مرغ
    ـ 5/2 پيمانه شير
    ـ 3 قاشق چايخوري آب ليموترش
    ـ نوك قاشق چايخوري ادويه
    ـ يك عدد برگ بو
    ـ يك عدد هويج
    ـ 4 تا 6 قاشق سوپخوري خامه
    ـ 2 قاشق سوپخوري جعفري خردشده
    ـ نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    1 ـ قابلمهاي آماده كرده و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود؛ سپس پياز و سير را به آن اضافه كرده و روي شعله كم اجاق گاز تفت دهيد. براي اين منظور 10 الي 15 دقيقه زمان لازم است. در طول اين مدت مرتب مواد را هم بزنيد تا نرم شود ولي مراقب باشيد رنگ آن تغيير نكند. سپس آرد را به آن مواد اضافه كرده و به مدت يك دقيقه تفت دهيد. حالا كمكم آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد تا به جوش آيد. در اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد.
    پس از آن شير را اضافه كرده و دوباره شعله را كمي زيادتر كنيد تا شير نيز به جوش آيد.
    2 ـ نمك و فلفل را به 2 قاشق چايخوري آبليموترش و ادويه و برگ بو اضافه كنيد، در قابلمه را بگذاريد و به مدت 25 دقيقه حرارت دهيد.
    3 ـ حالا هويج رندهشده را به سوپ اضافه كنيد و 2الي3 دقيقه حرارت دهيد. سپس باقيمانده آب ليموترش را در سوپ بريزيد. پس از آن خامه را به سوپ افزوده و دوباره كمي حرارت دهيد. در پايان سوپ را با جعفري خردشده تزئين كرده و ميل كنيد.

    ارزش غذايي سوپ:

    انرژي 277 كالري
    پروتئين 6 گرم
    كربوهيدرات 19 گرم
    قند 12 گرم
    چربي20 گرم
    چربي اشباع شده 8 گرم

  10. #10
    afsanah82
    مهمان

    سوپ ريشه سبزيجات

    براي درستكردن سوپي خوشمزه و مقوي، استفاده از ريشههاي سبزيجات مختلف فصل – به شرط آنكه به لحاظ طعم و مزه با هم همخواني داشته باشند – كافي است.
    در اينجا، دستور يكي از اين تركيبها كه منجر به تهيه سوپي لذيذ و خوشمزه شده است، ارائه ميشود.

    مواد لازم براي 6 نفر:

    - 50 ميليليتر يا يكچهارم پيمانه روغن زيتون
    - يك عدد كدو حلوايي كوچك (پوستكنده و خرد شود)
    - 3 عدد هويج (حلقه حلقه شود)
    - 2 عدد تره فرنگي (حلقه حلقه شود)
    - يك عدد پياز (به 4 قسمت بريده شود)
    - 3 عدد برگ بو
    - نصف قاشق چايخوري پودر آويشن
    - 3 شاخه رزماري
    - 5 پيمانه آب مرغ
    - نمك و فلفل به ميزان لازم
    - خامه، براي تزئين
    توضيح: شاخههاي رزماري را از بوتههاي رزماري حياط خانه يا يكي از پاركها بكنيد.

    طرز تهيه:

    1 - فر اجاقگاز را روي 200 درجه سانتيگراد يا 400درجه فارنهايت يا شماره 6 گرم كنيد.
    حالا كاسه بزرگي آماده كرده و روغن زيتون را در آن بريزيد. سپس همه سبزيجات خردشده را به روغن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا كاملا به روغن آغشته شود. پودر آويشن را نيز روي مواد بپاشيد.
    2 – سبزيجات را روي سيني فر بريزيد و به طور كامل پهن كنيد. برگ بو و رزماري را هم روي سبزيجات قرار دهيد.
    3 – سيني را براي مدت 50 دقيقه يا تا زماني كه سبزيجات پخته شوند، داخل فر قرار دهيد. هرچند دقيقه يكبار در فر را باز كرده و با قاشق مواد روي سيني را با هم مخلوط كنيد. وقتي همه سبزيجات به خوبي سرخ شدند، آنها را از داخل فر بيرون آورده و به قابلمه بزرگي منتقل كنيد.
    4 – حالا آب مرغ را به اين مخلوط سبزيجات اضافه كرده و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا به جوش آيد؛ سپس شعله را كم كنيد و آن را با نمك و فلفل مزهدار كنيد. 10دقيقه ديگر صبر كنيد تا سوپ بازهم حرارت ببيند.
    5 – قابلمه را از روي شعله برداريد و كناري بگذاريد تا كمي از حرارت بيفتد؛ سپس مواد را داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد و آن را به مايهاي صاف و غليظ و يكدست تبديل كنيد.
    6 – سوپ را به قابلمه برگردانيد و دوباره روي حرارت اجاقگاز بگذاريد تا داغ شود، سپس آن را به ظرف موردنظر منتقل كرده و با خامه تزئين كنيد.

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/