مدت زیادی هست که بهر علتی ترجیح داده ام که از مرورگر FireFox برای گشت های اینترنتی استفاده کنم.
جدیدا" در ورژن های اخیر این مرورگر با مشکلی مواجه شدم که بشدت اعصابم را بهم می ریخت. و آن این که موقعیکه
لینکی را کلیک میکردم تا وارد شوم، در اکثر مواقع عیب Server Not Found میداد.
جالب اینجاست که اکثر این لینک ها سایت هائی بودند که روزانه بار ها واردشان می شدم و مطمئن بودم که وجود دارند
و مشکلی هم ندارند زیرا:
1. لینک های مورد نظر با مرورگر های دیگر راحت باز میشدند.
2. اگر روی لینکی که عیب Server Not Found داده بود ، روی آیکن Reload کلیک میکردم که مجددا" صفحه را باز کند بعد از
دو یا سه بار کلیک کردن، باز می شدند و بدون عیب بودند.
در رابطه با این عیب تنظیماتی در مرورگر انجام دادم ، بهتر شد ولی درست نشد.
ناچارا" برای پیدا کردن راه حل به سایت های مختلفی مراجعه کردم. متوجه شدم که این عیب از سیستم من نیست و خیلی
ها با آن دست به گریبان هستند.
ولی متاسفانه راه حل هائیکه گاها" اشاره کرده بودند کارساز نبودند و من مانده بودم که چکار کنم.
تا اینکه در یکی از سایت ها توانستم راه حلی پیدا کنم که عیب را به حداقل برساند و کمتر با اعصابم بازی کند.
عرض کردم که اگر در اکثر لینک هائی که عیب Server Not Found میدادند ، دو یا چند بار روی آیکن Reload کلیک میکردم
لینک باز می شد.
با افزونه ای برای FireFox با نام TryAgain 3.4.6.1 آشنا شوم که کارش این است که اگر روی لینکی کلیک کردیم و با عیب
Server Not Found مواحه شدیم ، این برنامه اتوماتیک وار به تعداد مشخصی به جای ما روی آیکن Reload کلیک میکند.
من این افزونه را نصب کرده و سپس آن را تنظیم کردم که اگر دید لینکی با عیب Server Not Found وجود دارد، اتوماتیک وار
هر یک ثانیه یکبار سعی کند که لینک را دوباره اجرا کند و این عمل را 5 بار انجام دهد.
در نتیجه الان که با این عیب روبرو می شوم دیگر لازم نیست کاری بکنم چون این برنامه بجای من هر 1 ثانیه یکبار سعی در
باز کردن دوباره لینک میکند. و بعد از معمولا" دو سه ثانیه سایت باز می شود.
اگر شما هم با مشکل مشابه روبرو هستید و یا بهر علتی این افزونه بدردتان میخورد میتوانید آن را از لینک زیر دریافت نمائید:
TryAgain 3.4.6.1-signed
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)