نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض چگونگی دسترسی به محتوای داخلی برنامه K-Lite Mega Codec Pack 10.8.5

دوست ارجمندی در انجمن ، طی پیامی سوال زیر را مطرح فرموده:

... برای پاره ای کار ها ، نیاز دارم که به محتوای داخلی فایل K-Lite Mega Codec Pack 10.8.5
    دسترسی پیدا کنم.
    ولی موفق به این کار نمیشوم. چون موقعیکه میخواهم خود برنامه را اجرا کنم ، مشکلی نبوده
    و کار بطور عادی انجام میگیرد، اما زمانی که میخواهم فایل های داخل آن را به جائی Extract
    کنم ، برنامه پسورد میخواهد؟!

باید توجه داشته باشید که برنامه K-Lite توسط ستآپ ساز معروف و قدرتمند Inno Setup کامپایل شده و در اختیار
    کاربران گذاشته میشود.
    من نمیدانم چرا ، ولی بهر حال سازنده برنامه رایگان K-Lite ، بهر علتی دوست ندارد که کاربران بتوانند به راحتی به
    محتوای برنامه K-Lite دسترسی پیدا کنند. لذا روش مرموزی را بکار برده بطوری که برنامه در موقع اجرای معمولی
    بطور عادی نصب شده ولی اگر بخواهید فایل های داخلش را Extract کنید ، اجازه نداده و مانع این کار خواهد شد.

با توجه به روش عجیب و غریبی که سازنده برای برنامه بالا بکار برده ، میشود گفت که پیدا کردن پسورد مربوطه تقریبا"
    غیر ممکن است.

البته ما باز هم با روش هائی ، میتوانیم نام و محل فایل های داخل این برنامه را ببینیم و حتی میتوانیم به کد های
    مربوطه دسترسی داشته باشیم.برای مثال اگر به شکل زیر نگاه کنید:

4312xqmnlbjwswmhga7l

در شکل بالا ، می بینید که من با استفاده از برنامه ای بنام InnoExtractor فایل K-Lite Mega Codec Pack 10.8.5
    را باز کرده و میتوانم تک تک فایل های درونش را ببینم.

من در پیوست کد های Inno Setup را برای برنامه K-Lite Mega Codec Pack 10.8.5 قرار داده ام که میتوانید دانلود فرمائید.

حالا که کد های مربوط به ساخت برنامه را دارید ، و در داخل این کد نام و محل تک تک فایل های لازم هم مشخص
    است ، لذا میتوانید اول برنامه K-Lite Mega Codec Pack 10.8.5 را بطور عادی نصب کرده و سپس از دایرکتوری های
    نصب ، فایل های موجود در کد پیوست را به پوشه هائیکه نامشان در کد نوشته شده کپی کرده و سپس فایل بالا
    را از اول بسازید
    و یا اینکه در کل با استفاده از نصب برنامه بالا و کد های موجود در پیوست میتوانید تک تک فایل ها را داشته باشید
    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar K-Lite.rar (29.8 کیلو بایت)

این فایل 4 بار دانلود شده است .

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)