این کلوچه ایتالیایی برای شب های کریسمس بسیار عالی به نظر می رسند. گفته می شود دانه رایانه سرشار از خاصیت است. از جمله اینکه روح شیطان را از وجود آدمی دور می کند و میزان عشق و محبت افراد را افزایش می دهد. رومیان از دانه بادیان برای مزه‌دار کردن کیک، کلوچه و شیرینی ها خود استفاده می کردند تا عصبانیت و هیجان منفی را از وجود خود دور کنند. همچنین برای کمک به هضم غذاهای سنگین نیز استفاده می شد.



مواد لازم

• 1.5 پیمانه آردکامل
• نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد تخم‌مرغ درشت
• 1 1/4 پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری رازیانه

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. تخم‌مرغ ها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا پف کنند. به تدریج، شکر را اضافه کنید و سه دقیقه مدام هم بزنید تا یکدست شود. پودر رازیانه و مخلوط آرد را نیز اضافه کنید و با سرعت پایین هم‌زن، آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

3. مایه به دست آمده را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از مایه به دست آمده، دایره هایی روی سینی بگذارید. دایره ها باید حداقل دو سانتی متر از هم فاصله داشته باشند تا هنگام پخت به هم نچسبند.

4. آنها را حدود 8 تا 9 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند.