سلام
پيش مياد يه موقعهايي يک قسمت از مکانيرو توي يه سايتي يا از نرمافزار گوگلمَپ زوم ميکنيم ! حالا آيا ميشه اين تصويرو ذخيره کرد؟!
اگه آره، راه حل!
سپاس
سلام
پيش مياد يه موقعهايي يک قسمت از مکانيرو توي يه سايتي يا از نرمافزار گوگلمَپ زوم ميکنيم ! حالا آيا ميشه اين تصويرو ذخيره کرد؟!
اگه آره، راه حل!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
من با این برنامه و برنامه های مشابه کار نکرده ام
بهر حال در لینک زیر توضیح میدهد که چگونه میتوان آن ها را آفلاین استفاده نمود
How to save maps for offline use in Google Maps 2.0
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
استاد عزيز، اين جاييکه شما معرفي فرموديد درباره نرمافزارهاي گوشي بود، حقيقتش چيز خاصي دستگيرم نشد!
بهرحال زحمت کشيديد، سپاس
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
درود
Universal Maps Downloader
Google Maps Downloader
Allallsoft Google Maps Downloader
سلام
مشکل حل شد، محمودجان از شما هم متشکرم
خود نرم افزار Google Earth ويژگي ذخيره براي نمايش آفلاين رو داره.
سپاس
سلام
ادواردو جان بنظرم اگر از گوگل ارث پرتابل استفاده کنید بهتر باشد...
چون اگر گوگل ارث نصبی رو داشته باشید و ویندوز عوض کنید تمامی نقشه ها پاک می شوند.
![]()
سلام
محمودجان، مگه شک داري؟! همه نرم افزارهايي که اسمشو ميبرم پرتابلشو دارم! اَ اَ اَ .... من ديگه کيام!
محمودجان عزيز، خيلي آقايي.
سپاس
در لینک زیر نرم افزاری وجود دارد که ظاهرا" میتواند نقشه های Google Maps را بصورت تصویر ذخیره کند
FSS Google Maps Downloader 1.0.2.2
نوع پرتابل
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)