صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: مشکل با Windows Password-Reset USB 3.0

عضو سایت
    با خدایی پادشاهی می کنی بی خدایی هر چه خواهی می کنی
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array

پیش فرض مشکل با Windows Password-Reset USB 3.0

با سلام و درود

خدمت اساتید و عزیزان گرامی

نرم افزاری به نام Windows Password-Reset USB 3.0 هست که می توان با آن پسورد ویندوزهای
    XP, 2K, 2K3, NT, Vista & 7, 32 and 64 bits را ریست کرد
    این برنامه تمامی پسوردهای ذخیره شده فایل Sam را از پارتیشن های FAT 32 یا NTFS استخراج می کند
    که حجم نسخه کرک شده آن حداکثر 9 مگابایت می باشد

که برنامه 18 فایلی که در تصویر زیر مشاهده می کنید را وارد فلش مموری می کند
    البته فایل راهنمایی که در فلش مموری قرار می دهد مربوط به نسخه CD/DVD بوتیبل می باشد
    آخرین نسخه برنامه 3.0 که مربوط به سال2010 می باشد

سؤالی که برای من مطرح هست اینه که نمیشه ما همین 18 فایل را داخل فلش مموری انتقال بدهیم مستقیماً یا با نرم افزاری دیگر آن را بوت کنیم

چون این برنامه هنگامی که به کارخودش پایان داد

ظرفیت فلش مموری
    3.75 گیگ را به 1/87 گیگ می رسونه و بقیه فضای خالی فلش را از بین میره و پارتیشن باقیمانده به طور کل حذف می شود و مخفی نمی ماند

و کار تشریح کار اصلی این برنامه

هنگام بارگذاری اطلاعات در فلش یک تصویر برای این که ذهن کاربر را مشغول کند نمایان می کند

و در پس پرده این تصویر فایل هایی در مسیر C:\tmp قرار می دهد

به نام های

bkup.img که آن 18 فایل در این ایمیج وجود دارد

tmp.exe که برنامه FlashNul که برنامه ای روسی برای تست و پاک سازیست که از پارامترهایی که در زیر اشاره نمودم استفاده می کند

usb_format.exe که برنامه ای معروف و کارامد برای فرمت فلش مموری از شرکت HP با حجم فوق العاده کم

و از پارامترهایی p- که اول Probe هست یعنی : لیستی از درایوهای در دسترس را نشون میده
    و از پارامترهایی L- که اول Load هست یعنی : بارگذاری فایل ها در درایو ( کپی فایل های داخل ایمیج در درایو )

C:\tmp\tmp.exe" U: -L c:\tmp\bkup.img -P

حالا اساتید بما یاد بدهند چگونه از همین ایمیج استفاده کنیم که دیگر نیاز به این برنامه نباشد
    چون فایل ایمیج اصلاً بوتیبل نیست

با تشکر از توجه شما
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط SetupEditor : 12-24-2013 در ساعت 07:04 PM
    حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me

2. 5 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

درود
    من برنامه مورد نظر شما را بررسی کردم
    در حقیقت یک فایل با حجم 1.4 مگابایت است که بوت شده و کار هک کردن پسورد را انجام میدهد.و ظاهرا" حجم برنامه
    بخاطر این بالا رفته که برای این فایل بوت 1.4 مگابایتی منو و ریختن در فلاش را اضافه کرده اند.

ما میتوانیم این فایل بوت را در سی دی یا فلاش براحتی استفاده کنیم

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Magsoud نمایش پست ها
    درود
    من برنامه مورد نظر شما را بررسی کردم
    در حقیقت یک فایل با حجم 1.4 مگابایت است که بوت شده و کار هک کردن پسورد را انجام میدهد.و ظاهرا" حجم برنامه
    بخاطر این بالا رفته که برای این فایل بوت 1.4 مگابایتی منو و ریختن در فلاش را اضافه کرده اند.

ما میتوانیم این فایل بوت را در سی دی یا فلاش براحتی استفاده کنیم
    با سلام و درود
    واقعیتش هنوز از طریق بوت تستش نکردم
    چون برای این که چیزی یادم نره رو Sleep یا هایبرنیت سیستم رو خاموش می کنم
    جسارتاً استاد میشه نحوه استفاده فایل بوت این برنامه در فلش یا سی دی را برای ما بطور مُفصل شرح دهید که دیگر نیاز به این برنامه نداشته باشیم و یکسره از فایل بوت آن استفاده و پسورد را ریست کنیم

راستی فایل بوت برنامه کدوم یکیه ؟

با تشکر از توجه شما
    حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me

6. 7 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

توضيح
    ====
    چند روزي منزل يكي از عزيزانم كه البته يكي از اعضاي اين انجمن است ،هستم .
    لذا ممكن است كه تا مدتي نتوانم آنگونه كه بايد در خدمت شما عزيزان باشم.
    و اين جواب را هم از همانجا برايتان مي نويسم.
    ==========================
    =================
    ===

برنامه اي را كه معرفي فرموديد ، نمي شناختم. لذا از لينكي كه قرار داده بوديد دانلود كردم .

با توجه به مطالبي كه شما در رابطه با چگونگي عملكرد اين برنامه توضيج داده بوديد ، مقداري به اين برنامه مشكوك
    شدم .چون از قبل برنامه رايگاني را مي شناختم كه دقيقا" كاري را انجام ميداد كه اين برنامه انجام ميدهد.
    با اين تفاوت كه برنامه مورد نظر من ،فقط فايل بوت بود و كاربر ميتوانست هرگونه كه لازم داشت آن را از داخل سي دي
    يا فلاش استفاده كند.

لذا بنظرم رسيد كه برنامه مورد پرسش شما بايستي همان فايل مورد نظر من باشد كه كسي در آن تغييراتي داده
    تا مثلا" بصورت گرافيكي كار ساخت فلاش بوتيبل را انجام دهد.
    ولي در حقيقت با اين عمل ، حداقل از نظر من ، قابليت هاي برنامه مورد نظر بنده را محدود كرده است.

براي بررسي برنامه اول سعي كردم كه بدون نصب كردن برنامه بطريقي به فايل هاي موجود در داخلش دسترسي
    پيدا كنم.
    متاسفانه حداقل با چند روشي كه بكار بردم ، اين كار ممكن نشد. چون متاسفانه سازنده برنامه از طرفي سعي
    كرده كه در يك فايل رايگان تغييراتي بدهد كه كاربر راحت تر با آن كار كند ، ولي از طرف ديگر ، احتمالا" چون
    مي خواسته كسي نتواند به منبع اصلي كارش پي ببرد ، بيشتر روش هاي غير متعارف و غير استاندارد بكار برده
    است.

لذا تصميم گرفتم كه برنامه را در يك ماشين مجازي نصب كرده و مراحل نصب را مطالعه كنم.
    من نميدانم چرا ، ولي كاربري كه اين برنامه را تغيير داده ، باز هم حداقل از نطر من ، دوباره روش غير استانداردي بكار
    برده است.
    بهر حال شرح مراحلي كه طي كردم و حدود نيم ساعت وقت برد تا به نتيجه برسم ، بطور مشروح بصورت زير است:

1.برنامه را هم در ماشين مجازي و هم در كامپيوتر واقعي نصب كردم .
    فايل "Windows.Password-Reset.for.USB.3.0.exe" در حقيقت يك فايل فشرده شده و كدبندي شده اي است كه
    با اجراي آن فايلي بنام irsetup.exe را به داخل پوشه Temp كپي ميشود.

2. در اين مرحله بعلت اشكالي كه در نحوه دستور دادن سازنده وجود دارد ، برنامه نصب اول دنبال فايلي بنام
    installation.exe ميگردد تا اجرايش كند ولي فايلي به اين نام پيدا نميكند و لذا اعلام خطا ميدهد كه نميتواند فايلي
    بنام installation.exe را پيدا كند.
    ولي بهر حال بعد از بستن پيغام خطا كارش را نرمال ادامه ميدهد.اين اولين ندانم كاري سازنده است.

3.بعد از بستن پنچره پيغام خطا ، دومين كار غير استاندارد انجام ميشود.بدينترتيب كه برنامه نصب فايل irsetup.exe
    را اجرا ميكند.
    اين فايل نيز مثل فايل اصلي نصب (يعني Windows.Password-Reset.for.USB.3.0.exe) در حقيقت يك فايل فشرده
    است كه در نتيجه اجراي آن يك فايل با نام password-reset_3.0.exe به محلي غير استاندارد يعني داخل پوشه اي
    بنام Temp درون پوشه Program Files كپي (Extracte )ميشود.
    اين فايل در حقيقت فايل اصلي اي است كه كار مورد نظر سازنده را انجام مي دهد.

4. در اين مرحله از كار ما دوباره با يك كار غير استاندارد روبرو هستيم. چون فايل Program Files\Temp\password-reset_3.0.exe
    هم فقط يك فايل فشرده شده بوده و با اجراي آن فايل هاي زير به پوشه Temp كپي (Extracte ) ميشوند:

Install.vbs
    PWDRST.exe
    tabctl32.ocx

5. در اين مرحله برنامه فايل Install.vbs را از بين سه فايل گفته شده در بالا اجرا ميكند كه اين فايل نيز فايل PWDRST.exe
    را اجرا ميكند.
    فايل PWDRST.exe نيز فايل اصلي نبوده و در اصل فقط يك فايل فشرده شده بيشتر نيست.

6. با اجراي فايل PWDRST.exe تعدادي فايل به پوشه Temp كپي (Extracte ) ميشوند كه يكي از آن ها فايلي هست
    كه ما دنبالش هستيم كه Bootable_1.44M.img نام دارد.

اين فايل كه 1.4 مگا بايت حجم دارد همان فايل بوت است كه ما ميتوانيم اين فايل را هم از داخل سي دي و هم از
    داخل فلاش اجرا كنيم تا عمل هك كردن پسورد انجام گيرد.

اميدوارم شرحي كه دادم كافي باشد ولي اگر لازم بود يادداشت بگذاريد تا طريقه استفاده را هم توضيح دهم.

موفق باشيد

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array

با سلام و درود
    استاد جسارتاً
    بنده منظورم ستاپ نبود

ستاپ را کرکر ساخته نه سازنده واسه همینه که مسیرش عجیبه و کارهای گمراه کننده کرده

بنده منظورم اون ایمیج بود که چه طوری بوتیبل میشه و قابل استفاده در فلش یا سی دی چون نوع فایل بوتش ایمیج هست اما فایل بوتی داخلش پدیدار نیست
    یا بنده بلد نیستم و تازه کار ? !

با تشکر از توجه شما

10. 5 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

براي اينكه بتوانيم از فايل بوت (Bootable_1.44M.img) كه در جلسه قبل استخراج كرديم ، استفاده كنيم ، لازم است
    كه تغييراتي در آن ايچاد كنيم.
    علت نياز به اين تغييرات دو چيز است:
    1. اين برنامه ، فايل بوت را براي اجراي در داخل فلاش طراحي كرده . در حاليكه ما دوست داريم كه يك فايل بوت عمومي
    داشته باشيم كه هم از داخل فلاش قابل استفاده باشد و هم بتوانيم آن را از داخل سي دي هم اجرا كنيم.

2. اگر بخواهيم از اين فايل بوت بدون دادن تغييرات استفاده كنيم ، بوت خواهد شد ولي چند تا مشكل خواهيم داشت:

الف _ نخواهيم توانست از ماوس استفاده كنيم.
    ب __ نخواهيم توانست بصورت گرافيكي كار را انجام دهيم .
    پ __ برنامه در شروع كار خواهد خواست كه كد اكتيو كردن برنامه را وارد كنيم و چون ما كدي را از سايت سازنده اين
    برنامه خريداري نكرده ايم ، لذا كد مربوطه را نداشته و در نتيجه برنامه كار نخواهد كرد.

بنابر اين ما ناچاريم كه قبل از استفاده از فايل بوت برنامه (Bootable_1.44M.img) ، تغييراتي در آن بدهيم تا بتوانيم
    اشكالات برنامه را دور بزنيم .

در جلسه بعد ادامه خواهم داد

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

با عذر خواهي بعلت تاخير در ادامه مطلب ، لازم ميدانم كه نكاتي را هم
    بصورت اشاره عرض كنم.

علت اول تاخير اين است كه در حال حاظر چند روزي هست كه ميهمان بوده و در منزل خود نيستم
    و دسترسي راحت به اينترنت ندارم و اين مسئله ممكن است يك هفته اي هم ادامه پيدا كند . چون
    ميهماندار بنده دريائي از محبت است و حتي كفش هايم را مخفي كرده كه مبادا خواب باشد و من
    بخواهم يواشكي منزلش را ترك كنم.!!!؟؟

اما علت اصلي تاخير در ادامه مطلب و يا عدم ارسال مطالب ديگر:

دوستان ، مواردي را چه از طريق پيام يا تلفن و چه با ياد داشت هاي زير پست هاي مختلف درخواست ميكنند
    و بنده با اينكه در اكثر موارد جواب را ميدانم ولي عملا" ساعت ها وقت صرف ميكنم تا مطلب را در ساده ترين و
    گويا ترين شكل ممكن ارايه دهم.
    زمان زيادي براي اينكار صرف مي شود چون من به دانسته هاي خودم اكتفا نميكنم و سعي ميكنم دوباره هم
    موارد مورد نظر را تست كنم و مطمئن شوم و هم دوباره مطالعه ميكنم تا ببينم آيا مطالب جديد تري نسبت به
    دانسته هاي من وجود دارند يا نه.

و بعد مي نشينم و تك انگشتي دنبال تك تك حروف ميگردم و مطلب را تايپ ميكنم كه آماده آپلود شود.

و متاسفانه بعد از آپلود روز ها ميگذرد و گاها" مي بينم خود سوال كننده هم تازه يك هفته بعد براي ديدن نتيجه
    مراجعه كرده.

بقول قديمي ها "
    مستمع صاحب سخن را بر سر شوق آورد"

ولي مستمعي نيست ، و بعضي مطالب ديگر كه نميخواهم عنوان كنم

و در نتيجه شوق ادامه نميماند.
    هم وقت بگذارم هم هزينه كنم هم رايگان در خدمت باشم
    و در انتها ببينم هم خانواده ام ميگويند ديوانه اي كه مفت كار ميكني و وقت و هزينه صرف ميكني
    و هم مي بينم كه مستمعي نيست؟!!!

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

اي شمس تبريزي، دوستت داريم. خيلي آقايي، خيلي بامرامي.

حق با شماست.

در مورد بنده بايد عرض کنم بيشتر تاپيکهايي رو ميخونم که هم موضوعش مورد علاقه بنده باشه و هم باهاش يه جورايي سرو کار داشته باشم!

آخه مطالبي که در مورد مثلاً ويندوز 7 يا 8.1 باشه ترجيح ميدم نخونم چون خودم تابحال با xp کار کردم و ميکنم.

بقيه دوستان هم نميدونم که چرا کم لطفند!

بهرحال وظيفه دونستم از مهربانيها و زحمتهاي شما در راه آموزش امثالهايي چون بنده تشکر و قدرداني کنم.

ياحق
    دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

16. 6 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

یادداشت هایم را نگاه میکردم که متوجه شدم بهر علتی این تاپیک ناتمام باقیمانده است
    برای اتمام بحث ، تبدیل شده این فایل و استفاده آن از داخل سی دی را میتوانید با دانلود فایل زیر که در زمان نوشتن
    این تاپبک درست کردم ، امتحان کنید.

MCS

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 5 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array

پیش فرض پاسخ : مشکل با Windows Password-Reset USB 3.0

Simple File Sharing and Storage.

Invalid or Deleted File.

The key you provided for file access was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

20. کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)