مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که به زودي از 3 پروژه بزرگ، تاريخي و سرنوشت ساز اين باشگاه پرده برداري خواهد کرد.

محمد رويانيان در خصوص آخرين وضعيت عليرضا حقيقي در پرسپوليس و اينکه آيا او از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد عنوان کرد: قرار است امروز اين مسئله را بررسي کنيم. بايد با حقيقي جلسه‌ بگذارم تا در اين مورد به جمع‌بندي برسيم.

وي در مورد حضور علي دايي در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص رسيدگي به پرونده محسن قهرماني گفت: بايد ببينم روند اين پرونده به کجا مي‌رسد. فعلا بهتر است چيزي نگويم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به شايعه حضور امير عابديني در اين باشگاه به عنوان مديرعامل تاکيد کرد: از مديرعاملي هر فردي در پرسپوليس استقبال مي‌کنم.

رويانيان درباره شايعاتي مبني بر اينکه او از مديرعاملي پرسپوليس استعفا خواهد داد گفت: به اين چيزها فکر نمي‌کنم و مي‌خواهم تا روزي که هستم کارم را انجام دهم. قرار است به زودي در جلسه‌اي با حضور سردبيران رسانه‌هاي ورزشي از 3 پروژه بزرگ، تاريخي و سرنوشت‌ساز پرسپوليس پرده‌برداري کنم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين پروژه‌ها مربوط به توافق با باشگاه ميلان است، اظهار داشت: اين 3 پروژه خيلي مهمتر از اين حرف‌ها بوده و بيش از يک سال است که روي آنها کار شده است. يکي از بزرگترين آرزوهاي من در پرسپوليس به ثمر رسيدن اين 3 پروژه بود که خدا را شکر پس از تلاش دوستانم در حوزه‌هاي مختلف در حال بهره‌برداري است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به صحبت‌هاي روز گذشته محمود گودرزي وزير ورزش و جوانان مبني بر اينکه خصوصي‌سازي مشکلات پرسپوليس و استقلال را حل نمي‌کند، تصريح کرد: اگر يک بسته چند اقدامه براي خصوصي‌سازي وجود داشته باشد تغيير و تحولات اساسي در پرسپوليس و استقلال شکل مي‌گيرد.

در اين صورت خصوصي‌سازي محور و اساس آن بسته خواهد شد. من هم معتقدم صرفا مسئله خصوصي‌سازي نمي‌تواند راهگشا باشد اما اگر يک بسته سياسي و اقتصادي ارائه شود آن وقت تحولات مهمي در اين دو باشگاه صورت خواهد گرفت.

رويانيان ادامه داد: من آمادگي اين را دارم که در اين خصوص صحبت کنم و پيشنهاد خود را هم ارائه دهم. باز هم تاکيد مي‌کنم اينکه بگوييم صرفا پرسپوليس و استقلال خصوصي شوند مشکلاتان حل مي‌شود اشتباه است.

وي با اشاره به اينکه نقش دولت و نحوه نظارت آن روي مسئله خصوصي‌سازي پرسپوليس و استقلال بايد مشخص شود، گفت: مسائلي که در اين بسته بايد مورد توجه قرار بگيرد زياد است. به عنوان مثال موضوع درآمدزايي باشگاه و استفاده از برند آن بايد تاييد شود يعني اينکه اگر کسي يا ارگاني سهام اين دو باشگاه را خريد بتواند با برند آن سرمايه‌گذاري کند و کار اقتصادي انجام دهد و البته مورد حمايت دولت هم باشد.

مديرعامل پرسپوليس تصريح کرد: بخشي از کارها هم زيرساختي است و بايد به دست دولت حل شود. يعني دولت بايد از سرمايه‌گذار پشتيباني و حمايت کند. از همه مهمتر اينکه بايد ببينيم استراتژي و طراحي‌مان براي واگذاري دو باشگاه چه چيزي است و البته يک «بيزينس پلن» هم تهيه شود. قبل از واگذاري پرسپوليس و استقلال بايد سياست دولت در اين خصوص تضمين شود. استراتژي تعيين و همچنين زيرساخت‌ها و تسهيلات براي بخش خصوصي تامين شود تا اين بخش بتواند محکم وارد اين موضوع شود.

رويانيان ضمن بيان اينکه بايد وزارت ورزش و جوانان با همکاري دو باشگاه پرسپوليس و استقلال بسته حمايتي از بحث خصوصي‌سازي اين دو باشگاه را تهيه کند، گفت: اگر مي‌گوييم اين دو باشگاه خصوصي شود بايد ببينيم که نظارت و حمايت دولت به چه صورت خواهد بود و مثلا سرمايه‌گذار در کجا مي‌تواند آزاد باشد و درآمدزايي کند و کجا دولت از بخش خصوصي حمايت مي‌کند. همانند بسته حمايتي که از صنعت، حمل و نقل و خدمات وجود دارد بايد در ورزش هم وجود داشته باشد.

وي در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کند در دولت جديد چند درصد احتمال خصوصي شدن پرسپوليس و استقلال وجود دارد، تاکيد کرد: اميدوارم اين صحبت و پيشنهاد من در مورد خصوصي‌سازي بر مبناي بسته سياستي هر چه سريعتر در اين دولت اتفاق بيفتند و مانند ديگر کارها و اتفاقات خوب دولت يازدهم پرسپوليس و استقلال هم خصوصي شوند.