رئیس کمیته ملی المپیک گفت: نمیخواهم از لفظ دروغ استفاده کنم اما خسرویوفا حرف خلاف واقع زیاد میزند.
به گزارش فارس، محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک در واکنش به صحبتهای خسروی وفا در نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
وی در ابتدای صحبتهای خود گفت: هنگامی که این ساختمان کمیته ساخته شد، ساختمان قبلی تخلیه شده بود و مصرفی نداشت. با توجه به اینکه دیدگاه دولت دهم این بود که املاک اضافه فروخته شود، در جلسه 27 هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در تاریخ 26/3/88 فروش این ملک تصویب شد تا از طریق آگهی مزایده اقدام شود. در تاریخ 21/7/88 در هیئت اجرایی دوباره این موضوع مطرح و تاکید شد در اسرع وقت نسبت به فروش ساختمان اقدام شود که امضای همه اعضا وجود دارد.
وی ادامه داد: بعد از جلسه افشارزاده از سه کارشناس دادگستری دعوت کرد و قیمت 4 میلیارد و 100 میلیون تومان اعلام و در روزنامه همشهری به فراخوان گذاشته شد. بعد از گذشت 10 روز از وقت قانونی هیچ کسی برای خرید ملک مراجعه نکرد، در تاریخ 24/9 /88 گزارش کمیسیون معاملات به هیئت اجرایی داده و تاکید شد مجددا ملک در روزنامه همشهری به مزایده گذاشته شود. بعد از مهلت قانونی باز هم هیچ پیشنهادی مطرح نشد.
علی آبادی با اشاره به اینکه برای سومین بار ملک به مزایده گذاشته شد عنوان کرد: با توجه به اینکه 6 ماه از تاریخ مزایده گذشته بود درخواست کارشناسی مجدد مطرح شد. در تاریخ 16/10/88 قرار شد از طریق مذاکره نسبت به فروش ساختمان اقدام شود. ظاهرا چون قیمت ملک بالا بود این ساختمان به فروش نرفت و در نهایت برای سومین بار در روزنامه همشهری ملک با مبلغ 3میلیارد و 300 میلیون تومان فراخوان زده شد.بعد از مدت قانونی فقط یک شرکت دولتی به اسم انبارهای عمومی 2 میلیارد و 700 میلیون تومان پیشنهاد داد که به دلیل کم بودن مبلغ، ساختمان به فروش نرفت.
رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به تشکیل کمیته 5 نفری عنوان کرد: افشار زاده، شهنازی، منصوری، روزبه و ارشدی با سه شرکت صحبت کردند، تعاونی قائمین اقتصاد سه میلیارد و 600 میلیون تومان پیشنهاد داد که بعد از مذاکرات این تعاونی مبلغ را بالاتر برد. یک شرکت دیگر انبارهای عمومی بود که همان مبلغ قبلی را پیشنهاد داد و یک شرکت دیگر به نام نوگستر 3 میلیارد و 450 میلیون تومان پیشنهاد داد که همه اینها صورت جلسه شد.این گزارشات اعلام شد اما یک اشتباهی صورت گرفت که تعاونی قائمین اقتصاد به اسم موسسه نوشته شد. هیئت اجرایی هم به این موضوع توجهی نشان نداد. بعد از آن افشارزاده و کرباسچیان مبایعه نامه را امضا کردند که در ادامه قائمین اقتصاد از کمیته خواست ملک با مبلغ 3 میلیارد و 750 میلیون به نام الماس دیس سند زده شود.
علی آبادی با اشاره به اینکه قیمتهای داده شده قانونی بوده، تصریح کرد: هیئت اجرایی همه این موارد را تصویب کرده اما اینکه چرا خسروی وفا گفته فروش ملک نیاز به تصویب مجمع دارد در هیچ کجای اساسنامه نیامده است. دوست ندارم از کلمه دروغ استفاده کنم اما او حرفهای خلاف واقع زیاد میزند، در این مدت سازمان بازرسی هیچ ایرادی نگرفته و اگر الان بررسی میکند به خاطر نظر شخصی خسروی وفا است.گویی در جایگاه ریاست سازمان بازرسی نشسته و میخواهد این موضوع به دادگاه برود. سازمان بازرسی هم مستقل است و حق دارد در هر جایی میخواهد ورود کند تا الان هم هیچ ایرادی نگرفته است.
*در فروش ملک به اندازه خسروی وفا نقش داشتم
رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه کار همکارانم را تایید میکنم خاطر نشان کرد: بحث خسروی وفا با کمیته است، هیچ گونه ایرادی در فروش ملک وجود ندارد و هیچکس نمیتواند درباره کرباسیان، افشارزاده، شهنازی و ارشدی چیزی بگوید. انها کار را به صورت قانونی انجام دادند و قیمت هم با متوسط کارشناسی و اختلاف یک ونیم درصد فروش رفته است.
وی با بیان اینکه پول فروش ساختمان کمیته در بانک مسکن سرمایه گذاری شده گفت: امروز 2 میلیارد و 200 میلیون تومان سود حاصل شده و از محل آن یک مکان فرسوده در خیابان رامسر گرفتهایم که در حال ساخت است و امروز به قیمت 8 میلیارد افزایش پیدا کرده است. یک زمین هم در اشرفی اصفهانی داشتیم که با توجه به اینکه ممکن بود در طرح قرار بگیرد و آن را از دست بدهیم با پیگیری اعضا این ملک دارای کاربری شد. کمیته در هیچ کجا سرمایه گذاری نکرده و احداث بانک دروغ بوده است. احداث یک بانک 800 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.
*هئیت اجرایی خودش را درگیر کارهای جعلی نمیکند
علی آبادی در خصوص صحبتهای خسروی وفا که گفته بود فروش ساختمان کمیته به یک شرکت جعلی بوده اظهار داشت: هئیت اجرایی خودش را درگیر کارهای جعلی نمیکند. کلیه اقدامات انجام شده قانونی بوده و معامله از صحت لازم برخودار است.
رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید که متهم یا متهمان از دوستان علی آبادی هستند تصریح کرد: همه اعضای کمیته دوستان من هستند، ادعای دروغین خسروی وفا امروز ثابت شد که ملک به یک شرکت رسمی فروخته شده و هئیت اجرایی نهایت دقت را داشته است و خسروی وفا آن را 5 بار امضا کرده، باید از او پرسید چرا زمانی که امضا میکرد به این موضوع دقت نکرده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید خسروی وفا گفته امضای من در این برگ به معنی درست بودن فروش ساختمان نیست، تصریح کرد: اگر بخواهم این حرف او را ترجمه کنم به این صورت میشود « بدون اینکه مطالعه کنم و ببینم امضا کردم» بنابراین او نسبت به تعهداتش عمل نکرده و امضا کرده است پس این کارش اشتباه است.اگر در این موضوع مسائل خلاف و دروغ به هم انباشته شده و او ادعا داشته یکی در فروش ساختمان دست داشته است و این را نگفته خیانت کرده است. اگر دلیل دارد هر فردی خلاف کرده نباید در رسانهها اعلام کند. یکی از قوانین منشور المپیک این است که هر بحثی در کمیته پیش میآید باید در هئیت اجرایی مطرح شود. چرا در رسانهها مطرح شده؟ البته ما میدانیم چه داد و ستدی بوده است.
* عباسی دستش را بالا برد و گفت تسلیم!
وی با بیان اینکه به ادعای خسروی وفا را رد میکنم گفت: فروش ملک که سوری بوده، شرکت رونا که سوری بوده و همچنین تاخیر انتخابات کمیته که به صورت مهندسی شده اتفاق افتاده را رد میکنم. الان وارد نمیشود اما اثبات میکنم چه دروغها و بی انصافیهایی داشته است. برای کمیتهای که مقام چهارمی آسیا و هفدهمی المپیک جزو افتخاراتش است. افتخاراتی که همه سهم داشتند و مجموع حرکات و اقدامات کمیته، وزارت و فدراسیونها باعث شد به این نتیجه برسیم. کمیتهای که پیش از این در این مدت 5 سال حتی یک اختلاف نداشت و اعضای هئیت اجرایی همکاری ویژهای داشتند.
علی آبادی در ادامه صحبتهای خود به فشار وزارت ورزش برای برگزاری انتخابات کمیته قبل از ریاست جمهوری اشاره و تصریح کرد: آنها دلایلی داشتند که کمیته دست ما بماند، بعد از اتفاقات جا به جایی و مشکلات و نامههای آی او سی، کمیته قادر نبود انتخابات را برگزار کند.در جلسهای که در ماکائو داشتیم شیخ احمد بعد از صحبتهای طولانی خطاب به عباسی گفت: اگر سه شرط آی او سی انجام نشود این بار ورزش ایران تعلیق میشود، عباسی هم دستش را بالا برد و گفت تسلیم! اما متاسفانه به تهران آمد و گفت چنین نبوده است.
وی ادامه داد: ما خواهش کردیم اصلاح اساسنامه انجام شود اما تا آخرین لحظه نگران تعلیق بودیم. یک خبرنگاری از عباسی سوال کرد اگر با نماینده اسرائیل مواجه شوید چه کار میکنید که عباسی به خاطر عرق به ایران جواب داد ما با آنها بازی نمیکنیم و اسرائیل باید نابود شود، این مصاحبه عباسی با رسانه داخلی باعث شد نامهای از آی او سی به کمیته بیاید و آنها پرسیدند، آیا مصاحبه عباسی را تایید میکنید ما هم گشتیم و این مصاحبه را پیدا نکردیم.اما آنها متن خبر و شماره خبر را برای ما فرستادند و در نهایت هم با رایزنیهایی که داشتیم توانستیم در المپیک شرکت کنیم و آنها به ما نامه نوشتند به محض ورود به لندن در یک هتل مشخص باشیم. نگران بودیم که درباره اسرائیل از ما بپرسند یا بخواهند ایران را بازگردانند.
علی آبادی افزود: عباسی به جلسه رسمی که اعضای آی او سی و سی او ای بودند نیامد و گفت در ترافیک هستم. آنها میدانستند دروغ است ما هم جلسه را مدیریت کردیم و قرار شد بعد از المپیک مسائل را حل کنیم. بعد از آن هم به ما نامه نوشتند که نمیتوانید انتخابات را برگزار کنید. عباسی دائما از من میخواست انتخابات برگزار شود، همه اعضای هئیت اجرایی از جمله خسروی وفا اعتقاد داشتند انتخابات نباید برگزار شود و حتی خسروی وفا در مجمع گفت برگزاری این مجمع قانونی نیست، نمیدانم بعد از یک سال چه اتفاقی افتاد که او حرفهای دیگری میگوید.
* خسروی وفا در چاه افتاده است
رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به حرفهایی که درباره جا به جایی خسروی وفا از فدراسیون جانبازان وجود داشت، عنوان کرد: بعد از اینکه خسروی وفا بحثهایی را در مجمع گفت، در وزارت حرفهایی بود برای جا به جایی او از فدراسیون جانبازان که با مهدی هاشمی، سردار صبور و یک نفر دیگر صحبت کرده بودند، شنیدم حکم صبور هم برای جایگزینی خسرویوفا صادر شده بود.در همین زمان عباسی از خسرویوفا، ناطق، هاشمی، کفاشیان و مشحون برای یک جلسه دعوت میکند که در آن جلسه ابتدا به کمیته بد و بیراه گفته که چرا انتخابات را برگزار نکرده و در نهایت هم گفته بود شما سرتان کلاه رفته است. این ملکی که فروخته شده به یک شرکت سوری بوده است. البته هاشمی در این جلسه حضور نداشت.
وی افزود: بعد از این جلسه 2 اتفاق رخ داد، خسروی وفا که نباید این موضوع را مطرح میکرد آن را به رسانهها کشاند و دوم اینکه جا به جایی او از فدراسیون جانبازان منتفی میشود، خودتان قضاوت کنید.
وی در پاسخ به این سوال که فکر میکنید خسروی وفا چرا هنوز این صحبتها را ادامه میدهد، گفت: او در چاه افتاده است، همه اعضای هئیت اجرایی به او گفتند که عذرخواهی کن و این کار را دنبال نکن، اما زیر بار نرفت. فکر میکنم حرفهایی زده و گرفتار شده که میخواهد دفاع کند. در آینده نزدیک اثبات میشود حرفهای خسروی وفا 100 درصد خلاف، دروغ و تهمت بوده است.
علی آبادی در پاسخ به سوال که خسروی وفا گفته شما برای رفتن به شورا با عباسی صحبت کردهاید گفت: اگر این حرف راست است چرا نشده و من به شورا نرفتم، خسروی وفا گفت من به استناد حرفهای وزیر در خصوص ساختمان کمیته این حرفها را زدم، حالا هم من علاقهای به شکایت ندارم و این مصوبه هیئت اجرایی است.
* بدهی شرکت سرمایه گذاری را به 400 میلیون رساندیم
علی آبادی در پاسخ به این سوال که به خسروی وفا گفته شرکت سرمایه گذاری بدهیهای زیادی دارد که اختیاراتش به علی آبادی سپرده شده، عنوان کرد: دروغگویی بد است اما اینکه به مردم نصفه و نیمه حرفی را بگوییم بدتر است.زمانی که هئیت اجرایی تصدی امور را بر عهده گرفت، شرکت سرمایه گذاری یک میلیارد و 100 میلیون تومان بدهی داشت که در این مدت آن را به 400 میلیون رساندیم که این هم جریمههای مالیاتی است که مربوط به دورههای قبل میشود.شرکت سرمایه گذاری در این مدت تمام مالیاتها و بدهیهای خود را پرداخت کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که گفتهاند مشاوران شما، شما را به سمت و سویی هدایت میکنند، گفت: میپذیرید ضرابی و منصوری بتوانند روی من که 38 سال سابقه دارم تاثیر بگذارند. در جلسهای که شهنازی، ارشد و کرباسچیان باشند اینها جرات حرف زدن دارند، آنها هیچ گونه نقشی در فروش نداشتند و فقط حضورشان بوده است. اگر کسی خلاف کرده مردانه بگوید، فقط یاد گرفتهاند و میگویند، بگویم، بگویم، خوب بگویید. هر کسی خلاف کرده باشد حتی صمیمیترین دوستم مطابق قانون عمل میکنم.
رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه صحبتهای خود درباره اینکه گفتهاند مدرک تحصیلی ضرابی دیپلم بوده اما مدتها در کمیته به عنوان یک فوق لیسانس حقوق گرفته است و باید این پولها را پس بدهد اظهار داشت: اولا ضرابی هیچ مدرکی به کمیته نداده است و دانشجو بوده است اما داستان از کجا شروع شد، احمدیان از حراست خبر داد افرادی که در کمیته بودند دارای مدرکی که ادعا میکنند نیستند.
به او ماموریت دادم بررسی کند و استعلام بگیرد به 10، 11 نفری رسیدیم که یا مدارکشان صادر نشده بود و یا اشکال داشت. ما هم چون حکم ضرابی را به عنوان مشاور زده بودیم و این حکم معادل با یک شخصی است که لیسانس دارد این اشکال پیش آمده بود. این که خسروی وفا میگوید ضرابی باید پولها را پس بدهد مسخره است، اگر موضوع ابهام داشت ما میتوانیم از حقوقش کسر کنیم.
*نقش من در فروش ملک یکی یازدهم بوده است
علی آبادی در پاسخ به این سوال که خسروی وفا گفته باید حرفهای من در کمیسیون حقوقی بررسی شود اما این کار صورت نگرفته، عنوان کرد: کدام کار او از روی اصول بوده است، متاسفم که خسروی وفا چنین مصاحبهای کرده که رسانههای دوست و دشمن آن را پوشش میدهند. اخبار کمیته در سطح جهان منتشر میشود، او تهمت ناروا زده و بازگرداندن حیثیت کار سختی است ان هم مسائلی که اثبات نشده است. نقش من در فروش ملک یک یازدهم بود.
علی آبادی افزود: حرفهای خسروی وفا نشان میدهد مطرح کردن این بحثها برنامهریزی شده و سازمان یافته است البته یک بحث دیگر هم هست و آن اینکه هئیت اجرایی تخریب شوند تا نتوانند در انتخابات بعدی شرکت کنند.
رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که شما جلسهای هم با روسای فدراسیونها داشتید، گفت: آنها از من سوال داشتند مانند همین مطالب و مدارک را به آنها هم گفتم، برخی از روسا نامه کتبی به من نوشتند که شفاف سازی شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان بازرسی با شما جلسهای داشته، گفت: درباره ساختمان من جلسهای نداشتم اما هر موقع انها سوال داشتند وظیفهاست که جواب دهیم. حضور انها عجیب نیست.
وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا در نظر دارید در یک مناظره با خسروی وفا این ابهامات را برطرف کنید، گفت: این موضوع باید در هئیت اجرایی به تصویب برسد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)