اخبار ورزشی - پروین: حیف شد باختیم/ پیرمردها 60 هزار نفر را به ورزشگاه آوردند
سرمربی تیم پیشکسوتان پرسپولیس میگوید پیرمردها توانستند حدود 60 هزار تماشاگر را به ورزشگاه آزادی بیاورند.
علی پروین با بیان اینکه در این دیدار بازی خوبی را پیشکسوتان پرسپولیس به نمایش گذاشتند، اظهار کرد: با وجود این بازی اما نتیجه خوبی را کسب نکردیم و حیف شد که در این دیدار باختیم.
سرمربی تیم پیشکسوتان پرسپولیس خاطرنشان کرد:از هواداران به خاطر حضور در استادیوم و بدرقه مهدوی کیا تشکر میکنم. اینکه این پیرمردها و پیشکسوتان توانستند این تعداد تماشاگر را به ورزشگاه بیاورند، درس خوبی را به ما یاد داد.
پروین ادامه داد: از باشگاه پرسپولیس هم برای تدارک دیدن این دیدار تشکر میکنم.
----------------------------------------------
مالدینی: فکر نمیکردم این قدر تشویقم کنند/ بازی ایران - ایتالیا جذاب میشودستاره ایتالیایی تیم میلان میگوید انتظارش را نداشته که در ایران این تعداد هوادار داشته باشد.
پس از دیدار پیشکسوتان پرسپولیس مقابل میلان، پائولو مالدینی در نشست خبری گفت: بازی بسیار سخت و خوبی بود. خیلی هم خسته هستیم. الان واقعا برایم سخت است که صحبت میکنم.
مالدینی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا از ایران شناختی داشت و آیا کسی را در ایران میشناسد یا خیر و همچنین آیا دوست دارد ایتالیا با ایران در جام جهانی همگروه شود بیان کرد: من رحمان رضایی میشناختم که در فرودگاه هم به استقبالمان آمد. تاکنون با ایران بازی نکرده بودم و البته اگر ایران و ایتالیا با هم در جام جهانی همگروه شوند میتواند یک بازی خوب و دیدنی از آب دربیاید.
کاپیتان سابق میلان ادامه داد: ما اینجا برای یک بازی دوستانه آمدهایم. ما آمده بودیم یک بازی دوستانه و یک بازی ورزشی را ارائه کنیم. من علی دایی را میشناسم. مقابل تیم ما بازی کرد و موفق به گلزنی هم شد.
مدافع پیشکسوتان میلان در ادامه در پاسخ به سوالی درباره میلان فعلی تصریح کرد: میلان الان 30 سال است با برلوسکونی بهترین تیم دنیا شده است و در موقعیتهای تاریخی حضور داشته است. مطمئنا این میلان هم راه خودش را پیدا میکند و بزرگ مثل همیشه خواهد شد.
مالدینی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است به پاری سن ژرمن کمک کند اظهار کرد: نه فعلا دوست دارم در کنار میلان بمانم.
او در پاسخ به این سوال که آیا میدانست که چقدر در ایران محبوب است و حتی میزان محبوبیتش از تیم میلان هم بیشتر است بیان کرد: تصور نمیکردم که در ایران کسانی باشند که این همه من را تشویق کنند. دیدن هوادارانی که لباس من و نام من در دستشان بود، باعث افتخار من شد.
همچنین ماسارو در پایان نشست خبری گفت: ما از همه شما خبرنگاران تشکر میکنیم. از سوی خانواده میلان از شما تشکر میکنیم. امروز هم به استقبال بچههای یتیم رفتیم و به آنها پولی هدیه دادیم. برای ما خیلی خوب بود که این بچهها را دیدیم و آنها لبخند زدند و این برای ما لذتبخش بود.
همچنین ماسارو در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا فکر میکرده چنین استقبالی از این دیدار انجام شود اظهار کرد: بله از فرودگاه میدانستیم که استقبال خوبی از ما میشود. درباره این دیدار خیلی صحبت کرده بودیم و میدانستیم ایرانیان از ما خوب استقبال میکنند و حضوری پررنگ در ورزشگاه دارند. دو برند بزرگ در این دیدار حضور داشتند. این دیدار خیلی خوب برگزار شد و خوشحالیم که در پایان ما برنده شد.
ماسیمو اودو: هوا مقداری سرد بود. ما دیشب فرودگاه را دیدیم. امروز صبح به کاخ سعدآباد رفتیم که خیلی زیبا بود و متاسفانه وقت کمی داشتیم. کاش میشد وقت کمی بگذاریم تا بتوانیم جاهای زیبای ایران را ببینیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)