fo1789

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
پودر شکر 30 گرم
خامه پر چرب 235 گرم
شیر 350 میلی لیتر
وانیل 2 قاشق چای خوری
روغن گیاهی 4.5 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شکر 100 گرم
پودر کاکائو 25 گرم
آرد 175 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکلات آب شده 90 گرم
توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم


طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
fo1790

سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
fo1791

یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.
fo1792

سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.
fo1793

خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.
fo1794

بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.
fo1795

سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.
fo1796

روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید.
fo1789

و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.
fo1797