fo1765
طرز تهیه ترشی ازگیل
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل:
سرکه 1/5 لیتر
تمبر هندی یک بسته کامل
ازگیل 2 کیلو
پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری
ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی ازگیل :
ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.
تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است