کیک انجیر یکی دیگر از کیکهای میوهای است که در آن به جای شیر از ماست استفاده میشود و طعم نسبتا ترش ماست در ترکیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، کیکی خوشمزه را ایجاد میکند.
مواد لازم برای 8 نفر:
10 عدد انجیر متوسط (هر کدام را به 8 قسمت تقسیم کنید)
3 قاشق سوپخوری عسل
20گرم یا یک پیمانه کره نرمشده
175گرم یا سهچهارم پیمانه پودر قند
پوست رندهشده یک عدد لیموترش
پوست رندهشده نصف پرتقال
4 عدد تخممرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)
225 گرم یا 2 پیمانه آرد سفید گندم
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری سودا
250 میلیلیتر یا یک پیمانه ماست
مقداری عسل برای براق کردن انجیرهای پخته روی کیک
طرز تهیه:
1 – فر اجاق گاز را روی 180درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4 از قبل گرم کنید. قالب کیکی با قطر 23سانتیمتر را آماده کنید، سپس کف و دیواره آن را بعد از چرب کردن با روغن مایع، با کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی پوشش دهید.
حالا برشهای انجیر را در کنار و همچنین روی هم در کف قالب بچینید و 3 قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.
2 – کره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط کردن آنها بکنید تا مخلوط حاصل، بیرنگ شده و پف کند. سپس کمکم زردههای تخممرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
3 – مواد لازم خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس کمی از آن را به مخلوط کرمی اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس یک قاشق ماست به آن افزوده و همزدن را ادامه دهید. همین کار را به نوبت تا زمانی تکرار کنید که مخلوط خشک و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.
4 – کاسه تمیزی آماده کنید و سفیدههای تخممرغ را در آن بریزید و با مخلوطکن آنقدر بزنید تا پف کرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زدهشده را افزوده و همزدن را یکیدو بار به آرامی انجام دهید. مایه کیک را روی انجیرها بریزید و به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)