مواد لازم براي 18 مافين
- آرد سفيد: 2 پيمانه
- بكينگپودر: 2 قاشق چايخوري
- دارچين: 2 قاشق چايخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- شكر: يك و يكچهارم پيمانه
- هويج رنده شده: 2 پيمانه
- گردوي نيمكوب: نصف پيمانه
- كشمش: نصف پيمانه، خيسانده
- پودر نارگيل: يكچهارم پيمانه
- تخممرغ درشت: 3 عدد
- روغن مايع: يك پيمانه
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- سيب رنده شده: يك عدد
روش تهيه
1. فر را روي درجه 180 سانتيگراد گرم كنيد و 18 كپسول مافين را چرب كنيد.در يك كاسه بزرگ آرد، بكينگپودر، زردچوبه و نمك را الك كرده و شكر را با آن مخلوط كنيد.
2. هويج، گردو، كشمش و پودر نارگيل را به آرد اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
3. در يك كاسه ديگر تخممرغ را هم بزنيد تا يكدست شود. روغن و وانيل را اضافه كرده و كمي بزنيد. سيب را پوست كنده و درشت رنده كنيد و به مايه تخممرغ اضافه كنيد.
4. مايه تخممرغ را به تركيب آرد و هويج اضافه كرده و فقط به اندازهاي هم بزنيد كه مواد با هم مخلوط شود. مايه مافين را نبايد خيلي هم بزنيد.
5. كپسولهاي مافين را به اندازه سهچهارم از حجم آن با مايه مافين پر كنيد. كپسولها را در طبقه وسط فر 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا مافينها پف كرده و مغزپخت شوند. مافينها در ظرف دربسته و در دماي محيط تا 5 روز با كيفيت باقي ميمانند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)