نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چگونه یک ریکاوری دیسک برای ویندوز ۸ بسازیم؟

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    چگونه یک ریکاوری دیسک برای ویندوز ۸ بسازیم؟

    چگونه یک ریکاوری دیسک برای ویندوز ۸ بسازیم؟



    11724 600x300
    همیشه مشکلاتی ممکن است بوجود بیایند که تنها راه حل شان نصب مجدد ویندوز به نظر می رسد. اما این روزها دیگر دوران نصب مجدد ویندوز به سر آمده است و باید به فکر راه حل بهتری باشیم. چون این کار هم زمانبر است و هم باعث می شود تا اطلاعات زیادی را از دست بدهیم. تمام چیزی که ما نیاز داریم، ایجاد یک ریکاوری دیسک ویندوز هشت است که می توان آن را روی سی دی، دی وی دی،ا فلش درایو یا هارد اکسترنال قرار داد و استفاده کرد.
    فرقی ندارد که از نسخه های قدیمی تر ویندوز به ویندوز هشت مهاجرت کرده اید یا یک کامپیوتر ویندوز هشتی جدید خریده اید. بهترین کار این است که ابتدا یک ریکاوری دیسک تهیه کنید تا در مواقع بروز مشکل بتوانید به راحتی از آن استفاده نمایید. این پروسه شامل قرار دادن برخی ابزارهای مورد نیاز در یک حافظه ذخیره سازی ( سی دی، دی وی دی، فلش درایو یا هارد اکسترنال ) است.
    این ابزارها به شما اجازه می دهند تا کامپیوترتان را بوت کرده و از ابزارهای ریکاوری استفاده کنید. این روش سریعا مشکلات را برطرف می کند. مشکلاتی که ممکن است از طریق دانلود یک نرم افزار خراب، نصب یک درایور ناسازگار، آلودگی از طریق بدافزارها و یا حتی بد سکتورهای هارد دیسک بوجود آمده باشند.
    در این مطلب قصد داریم تا به مقوله ایجاد یک ریکاوری دیسک و استفاده از آن اشاره ای داشته باشیم. پس با گویا آی تی همراه باشید….
    ریکاوری دیسک در مقابل ریکاوری پارتیشن
    ممکن است هنگامی که یک کامپیوتر جدید خریداری می کنید، دارای یک ریکاوری پارتیشن باشد. گاهی اوقات ممکن است یک ریکاوری دیسک در هنگام خرید به شما داده شود که به سرعت مشکلات را برطرف می کند و کامپیوتر شما را به زمانی که آن را خریداری کرده اید بازرگردانی می نمایید.
    اما برای اینکه بررسی کنیم که آیا پارتیشن ریکاوری روی کامپیوتر ما وجود دارد یا خیر باید از روش زیر استفاده کنید.
    ۱- دکمه استارت را از روی کیبرد بفشارید تا وارد محیط مترو شوید.
    ۲- اکنون عبارت cmd را تایپ کرده تا آیتم Command Prompt ظاهر شود.
    ۳- روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run As Administrator را انتخاب کنید. ممکن اس از شما کلمه عبور مدیر سیستم پرسیده شود. پس آن را وارد کنید تا بتوانید با سطح دسترسی مدیریت به ابزار خط فرمان دسترسی داشته باشید.
    ۴- در محیط خط فرمان دستور recimg /showcurrent را تایپ کرده و اجرا کنید.
    21318 600x303
    اگر با پیغام There is no active custom recovery image مواجه شدید، یعنی اینکه پارتیشن ریکاوری روی دستگاه شما وجود ندارد و در صورت تمایل باید آن را ایجاد کنید. به منظور صرفه جویی در فضای هارد دیسک یا SSD خود می توانید بعد از ایجاد پارتیشن ریکاوری آن را پاک کنید. البته قبل پاکسازی پارتیشن ریکاوری باید آن را به یک روی دی وی دی، فلش درایو یا هارد اکسترنال ذخیره کنید تا در مواقع بعدی در دسترس باشند.
    برای ساخت یک ریکاوری دیسک به چه چیزهایی نیاز داریم؟
    بعد از اینکه بررسی های خود را به پایان رساندیم، اکنون وقت آن است که برخی ابزارها را به منظور ایجاد ریکاوری دیسک تهیه کنیم. اما برای ذخیره سازی بهتر است به فکر راه دیگری به جز سی دی یا دی وی دی باشید. به چهار دلیل.
    اول اینکه باید چندین سی دی یا دی وی دی تهیه کنید تا فایل های بدست آمده را روی آنها ذخیره کنید.
    دوم اینکه به مرور زمان امکان خراب شدن سی دی یا دی وی دی وجود دارد. بنابراین بعد از مدتی دیگر توانایی استفاده از ریکاوری دیسک خود را نخواهید داشت.
    دلیل سوم سرعت بیشتر هارد اکسترنال و یا فلش درایو است که کار بازگردانی را سریع تر می کند.
    دلیل چهارم نیز مربوط به لپ تاپ های امروزی می شود. لپ تاپ های امروزی ممکن است سی دی یا دی وی دی درایو نداشته باشند. بنابراین امکان استفاده از سی دی یا دی وی دی را نخواهید داشت. البته گزینه هایی مثل درایوهای نوری اکسترنال هم ممکن است جوابگوی شما باشند، اما در این حالت باید همیشه آنها را همراه خود داشته باشید که گاهی اوقات عملی نیست.
    در هر صورت بهتر از یک فلش درایو یا هارد اکسترنال یا حتی یک مموری کارت استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که برای استفاده از مموری کارت باید یک USB Adapter هم داشته باشید.
    31030 600x297
    برای شروع باید ابتدا یک پارتیشن ریکاوری ایجاد کنیم تا بعدا بتوانیم یک ریکاوری دیسک بسازیم. پس همانطور که در بالا گفتیم یک خط فرمان ( Command Prompt ) با سطح دسترسی مدیر سیستم اجرا کنید و یک فولدر برای استفاده ریکاوری ایمیج ایجاد نمایید. با تایپ و اجرای دستور زیر، فولدر مورد نظر ما در درایو C ساخته می شود:
    mkdir c:\RefreshImage
    حالا دستور زیر را تایپ کرده و اجرا کنید تا ایمیج مورد نظر در فولدری که ساختیم ایجاد شود:
    recimg -CreateImage c:\RefreshImage
    4830 600x303
    حالا می خواهیم به سراغ ساخت ریکاوری دیسک برویم. توجه داشته باشید که کلیه محتویات فلش درایو یا مموری کارتی که قصد ساخت ریکاوری دیسک با آن را دارید به صورت کامل پاک خواهد شد. پس حتما از فایل هایی که روی آنها دارید یک نسخه پشتیبان تهیه کرده و در جایی مطمئن ذخیره کنید.
    ساخت یک USB Recovery Disk مخصوص ویندوز ۸
    برای شروع دکمه استارت را از کیبرد بفشارید و عبارت recovery را جستجو کنید. در قسمت زیر باکس جستجو، بخش Settings را انتخاب نمایید. حالا در قسمت سمت راست آیتم Create a recovery Drive را انتخاب کنید.
    5647 600x285
    اکنون هر پیغامی که ظاهر شد با آن موافقت کنید و کلمه عبور مدیر سیستم را وارد نمایید. اکنون در محیط برنامه، گزینه Copy the recovery partition from the PC to the recovery drive را فعال کرده و Next را کلیک کنید.
    حالا صفحه ای را مشاهده خواهید کرد که حجم پارتیشن ریکاوری را نمایش می دهد. شما باید اطمینان داشته باشید که حجم فلش درایو یا مموری کارت تان به اندازه کافی باشد. البته اگر قصد استفاده از هارد اکسترنال دارید، باید مطمئن شوید پارتیشنی که برای انجام این کار ساخته اید به اندازه کافی بزرگ باشد.
    اکنون فلش درایو، مموری کارت یا هارد اکسترنال خود را به سیستم متصل کنید. دستگاه USB مورد نظرتان را انتخاب کرده و سپس Next > Create را انتخاب نمایید و منتظر بمانید. تمام پیام هایی که روی صفحه ظاهر می شود را دنبال کنید.
    تمام شد! روی دکمه Finish کلیک کنید.
    اکنون اگر می خواهید فضای اختصاص داده شده به پارتیشن ریکاوری روی هارد درایوتان را آزاد کنید، کافیست مسیر Delete the recovery partition > Delete را دنبال کنید.
    استفاده از درایوهای نوری ( سی دی یا دی وی دی )
    اگر کماکان مایل به استفاده از سی دی یا دی وی دی هستید، زیاد کار سختی ندارید. فقط کافیست یکی از مراحلی که در مرحله قبل انجام داده ایم را تغییر دهیم.
    بعد از اینکه آیتم Create a recovery drive را انتخاب نمودید، مطمئن شود که هیچ چک باکسی فعال نیست. مخصوصا Copy the recovery partition… . حالا Next و سپس Create a system repair disc with a CD or DVD instead را کلیک کنید. پس از انجام این کار، مراحل ساده و مانند قبل هستند و نیاز به انجام کار اضافه ای نیست.
    بوت کردن سیستم با استفاده از ریکاوری دیسک
    اگر زمانی نیاز به این ریکاوری کردن داشتید، کافیست فلش درایو خود را به سیستم متصل کرده و کامپیوتر را ریستارت کنید. سپس تنظیمات بوت را طوری تنظیم کنید که سیستم از روی USB بارگذاری شود. انجام این کار در سیستم های مختلف متفاوت است. مثلا ممکن است با فشردن کلید F12 منوی بوت سیستم نمایش داده شود و بعد از آن شما باید USB را انتخاب کنید. مراحل بعدی مثل انتخاب زبان و انتخاب گزینه های ریکاوری ساده هستند که با دنبال کردن دستورات توانایی انجام آن را خواهید داشت.
    جمع بندی
    ایجاد یک دیسک ریکاوری یکی از کارهایی است که باید در اولویت قرار دهید. چون در مواقع بروز مشکل واقعا به کارتان خواهد آمد و دیگر محبور نخواهید بود ویندوز را به صورت کامل و از ابتدا نصب کنید. گرچه انجام این کار باعث از بین رفتن تمامی اطلاعات ذخیره شده در درایو سیستم می شود، اما اگر فایل های مهم خود را روی درایوهای دیگر ذخیره کرده باشید، مشکل چندانی نخواهید داشت.
    از همه بهتر اینکه انجام این کار برای هم برای ویندوز هشت و هم برای ویندوز آر تی کارایی خواهد داشت.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/