مواد لازم براي چهار عدد :
هويج رنده شده ½ پيمانه پياز خرد شده ¼ پيمانه بلغور ¾ پيمانه كشمش پلويي 3/1 پيمانه فلفل دلمه اي كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ پنير موتزارلا رنده شده ¾ پيمانه آب ½ پيمانه خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته 2 قاشق سوپ خوري
2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)