نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رازهای پخت پاستا از زبان جیمی الیور

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    رازهای پخت پاستا از زبان جیمی الیور

    رازهای پخت پاستا از زبان جیمی الیور


    پختن پاستا در نگاه اول کار خیلی راحتی به‌نظر می‌رسد، اما اگر به پخت درست آن وارد نباشید در نهایت یا یک مشت رشته له شده نصیب‌تان می‌شود و بعد از خوردن آن دل‌درد می‌گیرید. خوشمزه درست کردن پاستا هم مثل خیلی از غذاهای دیگر برای خودش اصولی دارد.



    مجله سیب سبز: پختن پاستا در نگاه اول کار خیلی راحتی به‌نظر می‌رسد، اما اگر به پخت درست آن وارد نباشید در نهایت یا یک مشت رشته له شده نصیب‌تان می‌شود یا یک ظرف ماکارونی که زیر دندان‌های‌تان قرچ‌قرچ می‌کند و بعد از خوردن آن دل‌درد می‌گیرید. خوشمزه درست کردن پاستا هم مثل خیلی از غذاهای دیگر برای خودش اصولی دارد. پس برای اینکه پخت این غذا تبديل به تجربه‌ای موفق در آشپزی شما باشد و شما تنها کسی باشید که همه برای خوردن پاستاهایش سر و دست می‌شکنند، این چند نکته را به خاطر بسپارید:

    187275 207

    پخت اصولی

    به اندازه آب بریزید

    برای جوشاندن ماکارونی از قابلمه‌ای استفاده کنید که حداقل 7 لیتر جا داشته باشد و دهانه‌ آن برای ریختن پاستاها به اندازه‌ کافی باز باشد. برای هر 400 گرم پاستا باید 3 لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک در قابلمه بریزید. بلافاصله بعد از جوش آمدن پاستا نمک و ادویه را اضافه کنید تا این طعم‌ها کاملا به خورد پاستا بروند. برعکس چیزی که می‌گویند نباید در آبی که پاستا را در آن می‌پزید، روغن بریزید، روغن باعث می‌شود پاستا طعم ادویه‌ها و سسی که بعدا به آن اضافه می‌کنید را خوب به خود نگیرد.

    در جوشاندن وقفه نیندازید

    بعد از جوش آمدن آب و ریختن ماکارونی، حرارت را زیاد کنید تا پاستا دوباره سریع به جوش بیاید. به هیچ‌عنوان نباید آب از جوش بیفتد چون پاستاها به هم می‌چسبند. پاستا را در یک جهت در آب بریزید. یک دقیقه بعد با چنگال شروع کنید به هم زدن پاستا تا تمام رشته‌ها نرم شوند. بعد از اینکه پاستا کاملا در آب جوش نرم شد، هر چند وقت یک‌بار آن را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند.

    هوشمندانه سرو کنید

    از یک دقیقه مانده به زمانی که روی بسته‌بندی نوشته، شروع به تست کنید. یک تکه یا یک رشته از ماکارونی را از آب بیرون بیاورید و زیر دندان تست کنید. اگر ماکارونی را دم می‌کنید باید وقتی پاستا را آبکش کنید که میانه آن هنوز کمی سفت است. اما اگر پاستا را بعد از آبکش کردن سرو می‌کنید باید کاملا پخته باشد و وقتی تست می‌کنید تکه‌های آن زیر دندان گیر نکند. یک فنجان از مایعی که از پختن پاستا باقی مانده را برای طعم دادن به سس یا تزئین پاستا نگه‌ دارید. پاستا را بعد از آبکشی نشویید. نشاسته‌ای که روی آن باقی می‌ماند مزه فوق‌العاده‌ای دارد و شستن آن این طعم را از بین می‌برد.

    187276 945

    برای هر نفر چقدر پاستا بپزیم

    برای اینکه پاستا نماند باید آن را به اندازه بپزید. این اندازه‌ها برای کسانی است که نه خیلی پرغذا هستند نه کم‌غذا

    برای 4 نفر:350 تا 400 گرم

    برای 2 نفر: 170تا 200 گرم

    برای یک نفر: 80 تا 100 گرم
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/