سرمربی-بازیکن تیم فوتسال دبیری گفت: ما با هر کسی که صحبت میکنیم و دست روی هرکسی میگذاریم سایر تیمها هم دنبالش میروند.
وحید شمسایی در خصوص اعزام تیم فوتسال دبیری تبریز به تورنمنت کویت، عنوان کرد: ما فردا راهی این رقابتها میشویم، همانطور که قبلاً گفتم هدف ما شناسایی بازیکنان برای حضور در لیگ برتر است.
مدیرعامل دبیری برای حضور در این مسابقات قول داده بود و دوست داشت که ما در این رقابتها شرکت کنیم، ما هم به این مسابقات میرویم اما کادر فنی خود را به طور کامل نداریم و امیر شمسایی با ما نمیآید.وی ادامه داد: فکر میکنم اگر تاریخ شروع لیگ درست اعلام میشد تمرین کردن و نوع یارگیری ما متفاوت بود اما به هر حال ما با حضور در این رقابتها خود را برای حضوری قدرتمند در لیگ برتر آماده میکنیم. هماکنون دبیری با هیچ بازیکنی قرارداد امضاء نکرده و میخواهیم تمام 14 بازیکنی که به این رقابتها میبریم را مورد ارزیابی قرار دهیم تا ببینیم در شرایط سخت و مسابقه چند مرده حلاج هستند.سرمربی-بازیکن دبیری تأکید کرد: برای ما بازیکن هم از لحاظ فنی و هم اخلاقی ارزیابی خواهد شد. لیستی که با ما به کویت میآیند نفرات صد درصدی ما نخواهند بود. بازیکنان مورد ارزیابی قرار میگیرند. ما حتی قلیپور و حمید احمدی که محروم هستند را با خود میبریم تا آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم.شمسایی تصریح کرد: به هیچ عنوان نتایج این مسابقات برای ما اهمیت ندارد و به دنبال محک بازیکنان هستیم. شنیدهام که السالمیه کویت که در گروه ما قرار دارد فالکائو را به تیمش اضافه کرده است. ما برای شناخت بازیکنان به این مسابقات میرویم. وحید سیفان دروازهبان سابق پرسپولیس را در این مسابقات با خود همراه خواهیم داشت تا عملکرد او را ببینیم. سید مؤمن هم با ما به این رقابتها میآید و بازیکنان دیگری هم در این جمع حضور دارند.سرمربی-بازیکن دبیری درباره برنامه جذب بازیکن برای تیمش گفت: ما در نظر داریم سه چهار ملیپوش را به تیممان اضافه کنیم. پس از بازگشت از کویت با آنها مذاکرات جدی خواهیم کرد. ما با هر کسی که صحبت میکنیم و دست روی هرکسی میگذاریم سایر تیمها هم دنبالش میروند.هرچند برای ما اهمیت ندارد و اگر با بازیکنی به توافق نرسیم نگران نیستیم. میخواهیم بازیکنی را جذب کنیم که با تمام جان و دل برای تیم بازی کند.وی درباره قهرمانی تیم ملی در بازیهای داخل سالن آسیایی اظهار داشت: همین که برگشتیم به کسب عنوان قهرمانی خوب است. ما همیشه باید اول آسیا باشیم و هیچ حرف و حدیثی در این زمینه وجود ندارد. بازیکنان جوانی در تیم ملی وجود داشتند که میتوانند آینده فوتسال را رقم بزنند.همچنین محمد هاشمزاده هم در کادر فنی حضور داشت که حرفهایش تأثیرگذار است. ما اول قصد داشتیم او را به کادر اضافه کنیم اما چون با گیتیپسند قرارداد داشت منصرف شدیم، هنوز هم او میتواند به ما کمک کند.
وی ادامه داد: به هر حال من قهرمانی تیم ملی را تبریک میگویم. ما هم جزئی از خانواده فوتسال هستیم ما همواره در آسیا محکوم به قهرمانی هستیم. به نظرم شکست مقابل تایلند هم اتفاق بود و این را باید به حساب بدشانسی علی صانعی گذاشت. انشاءالله این راه را ادامه بدهیم و بتوانیم در آینده چنین نتایجی را کسب کنیم من هم مثل تمام افراد پس از قهرمانی تیم ملی خوشحال شدم./
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)